Strach pred zákrokom
Ahojte po dlhsej dobe a po tom ,ze som si myslela ,ze sa mozno stane zazrak a otehotniem prirodzene si ideme v januari po posledneho mrazacika..Mala by som brat intralipidy ktorych sa obavam neviem co ma caka a citim sa tak ze sa na to ani netesim neviem ako sa mam nakopnut 😭😭je tu niektora co brala intralipidy a napislaa mi postup ako to prebiehalo ? Dakujem
@evivb tak super si si oddychla 🙂ale zacala si ich brat az ked si otehotnela ? Lebo ja im mam brat asi pred vkladom a potm neviem ako . Neviem ako to bude prebiehat ze ci sa mam najprv dohodnut v car ze idem na intralipidy a ked budem vediet termin vkladu tak potom do presova za intralipidy 🤷♀️som z toho zmatena a popravde stale si poviem ze este mam cas nad tym rozmyslat ale cim viac sa to blizi tym viac mam strach ak co sa tyka dochadzania
@martaatram berú sa týždeň pred vkladom a potom každé 2 týždne. Nemáš sa coho bat. Je to len infuzia. Nič strašné 😊 a ked to ma pomôcť 😊 treba vyskúšať čokoľvek ❤️🙏 držím palce
@martaatram intralipidy sa beru bud ako ti napisu z reprodukcnej imunologie alebo ako ti to nastavi doktor v CAR. Zavisi kto ti ich odporucil. Je to infuzka, posedela som si 2hodky a sla domov. Nic to s tebou neurobi. Takze sa nie je coho obavat 🙂