Strašné vetry pred prenosom
Ahojte snazilky a aj tehulky🙂)
Bola by som rada,keby sa nasla aspon jedna s podobnymi problemami ako mam ja (ak mozem nazvat problemom)
A sice,pokusame sa s partnerom uz dlhsiu dobu o dietatko,co sa nam prirodzenou cestou nedarilo a tak sme sa rozhodli pre umele oplodnenie.
Vsetko je v poriadku,cakame na testy krvy,ktora nam ukaze ci sme tehu alebo nie (este 7dni).Moj resp.nas tzv.problem je v tom,ze ako som zacala pripravovat telo na prenos a aj pred tym (kedze sme skusali aj inseminaciu) som zacala mavat strasne vetry.Je mi to aj smiesne to tu rozoberat,ale ak mate daktora skusenosti podobneho charakteru,prosim podelte sa so mnou.
V mojom pripade je az neunosne ako si cely den poprdkavam 🙂) a moj partner je s toho zufaly,verte ze niekedy aj ja.
Neviem ci je to normalna reakcia mojho tela na flexiparin,alebo je tym ze teraz mi strasne chuti jest a vsetko do kopy.
Ja sa niekedy bojim ze si priotravim partnera 🙂))
@kukulienka0909 ahoj,ja som dnes 7den po ET a mam to iste:(len ma zduva a prdkam a prdkam,nechcem moc tlačiť aby som náhodou malinké nevytáčala🙂))))ale je to hrozne....sa schovávam kde len mozem.Nepapam ani take jedla ze co by ma zduváli.
@dejna0412
@skaredekacatko inak by ma zaujimalo z coho to je..lebo toto ja mavam pred menzesom a v case ovulacie obcas tiez...na nervy...
@kukulienka0909 fenikel skus, caj alebo len korenie. ten je na take problemy velmi dobry, je vhodny aj pre deti myslim, takze by s nim nemal problem
@evadek umna je to asi mlieko a muka som sa docitala beriem probiotika a je to pravidelne co ma stve cize to neni an fazula a kapusta takym sa uz vyhybam ale uz aj mojmu to vadi. Ak to neprejde pojdem na gastro.
@skaredekacatko tak ja to nemam take strasne..ja to mam naozaj...jeden dva dni v mesiaci..myslim,ze je to kombinacia stravy..hormonov a pod.
@evadek tak to urcite neni strasne umna uz hej.len neviem co budem jest na ranajky . Musim to premysliet skusim jedno vylucit a potom druhe.
moj brat mal problémy tohoto typu a nakoniec po niekoľkých mesiacoch sa odvážil ísť k lekárovi. Zakázal mlieko, mliečne výrobky, vraj to jemu škodí a kvasí v bruchu. Odvtedy má pokoj - ale dietu dodržiava.
viem ze to niektory mavaju,ale to je choroba,mne sa to vsak zacalo prejavovat,ked som si zacala pichat inj. do brucha......je jedno co zjem a ma to rovnaky efekt,ze mam vetry....v letaciku nebolo spomenute nic o plynnatosti.
...no tak teraz prisla na navstevu kamoska,ktora je tiez po umelom a tak nam spolu vetri,ze sa drahy radsej zdekoval.

@ kukulienka0909 Ahoj mam ten isty problem beriem.probiotika ale len dva dni zatial tak uvidim vycitala som na nete ze to v crevach dochadza k hnilobnemu procesu preto ta plynatost. A tiez som po umelom. Mozno to je aj tym. Ja som momentalne v kupeloch na izbe sme dve tak robim co sa da zatial to ide. Je tu pramen co pomaha na plynatost tak uvidim.