icon

Strašné vetry pred prenosom

kukulienka0909
26. aug 2014

Ahojte snazilky a aj tehulky🙂)

Bola by som rada,keby sa nasla aspon jedna s podobnymi problemami ako mam ja (ak mozem nazvat problemom)
A sice,pokusame sa s partnerom uz dlhsiu dobu o dietatko,co sa nam prirodzenou cestou nedarilo a tak sme sa rozhodli pre umele oplodnenie.
Vsetko je v poriadku,cakame na testy krvy,ktora nam ukaze ci sme tehu alebo nie (este 7dni).Moj resp.nas tzv.problem je v tom,ze ako som zacala pripravovat telo na prenos a aj pred tym (kedze sme skusali aj inseminaciu) som zacala mavat strasne vetry.Je mi to aj smiesne to tu rozoberat,ale ak mate daktora skusenosti podobneho charakteru,prosim podelte sa so mnou.
V mojom pripade je az neunosne ako si cely den poprdkavam 🙂) a moj partner je s toho zufaly,verte ze niekedy aj ja.
Neviem ci je to normalna reakcia mojho tela na flexiparin,alebo je tym ze teraz mi strasne chuti jest a vsetko do kopy.
Ja sa niekedy bojim ze si priotravim partnera 🙂))

skaredekacatko
26. aug 2014

@ kukulienka0909 Ahoj mam ten isty problem beriem.probiotika ale len dva dni zatial tak uvidim vycitala som na nete ze to v crevach dochadza k hnilobnemu procesu preto ta plynatost. A tiez som po umelom. Mozno to je aj tym. Ja som momentalne v kupeloch na izbe sme dve tak robim co sa da zatial to ide. Je tu pramen co pomaha na plynatost tak uvidim.

dejna0412
26. aug 2014

@kukulienka0909 ahoj,ja som dnes 7den po ET a mam to iste:(len ma zduva a prdkam a prdkam,nechcem moc tlačiť aby som náhodou malinké nevytáčala🙂))))ale je to hrozne....sa schovávam kde len mozem.Nepapam ani take jedla ze co by ma zduváli.

evadek
26. aug 2014

@dejna0412
@skaredekacatko inak by ma zaujimalo z coho to je..lebo toto ja mavam pred menzesom a v case ovulacie obcas tiez...na nervy...

cervenaruza123
26. aug 2014

@kukulienka0909 fenikel skus, caj alebo len korenie. ten je na take problemy velmi dobry, je vhodny aj pre deti myslim, takze by s nim nemal problem

skaredekacatko
26. aug 2014

@evadek umna je to asi mlieko a muka som sa docitala beriem probiotika a je to pravidelne co ma stve cize to neni an fazula a kapusta takym sa uz vyhybam ale uz aj mojmu to vadi. Ak to neprejde pojdem na gastro.

evadek
26. aug 2014

@skaredekacatko tak ja to nemam take strasne..ja to mam naozaj...jeden dva dni v mesiaci..myslim,ze je to kombinacia stravy..hormonov a pod.

skaredekacatko
26. aug 2014

@evadek tak to urcite neni strasne umna uz hej.len neviem co budem jest na ranajky . Musim to premysliet skusim jedno vylucit a potom druhe.

bonaqa2013
26. aug 2014

moj brat mal problémy tohoto typu a nakoniec po niekoľkých mesiacoch sa odvážil ísť k lekárovi. Zakázal mlieko, mliečne výrobky, vraj to jemu škodí a kvasí v bruchu. Odvtedy má pokoj - ale dietu dodržiava.

kukulienka0909
autor
27. aug 2014

viem ze to niektory mavaju,ale to je choroba,mne sa to vsak zacalo prejavovat,ked som si zacala pichat inj. do brucha......je jedno co zjem a ma to rovnaky efekt,ze mam vetry....v letaciku nebolo spomenute nic o plynnatosti.

kukulienka0909
autor
28. aug 2014

...no tak teraz prisla na navstevu kamoska,ktora je tiez po umelom a tak nam spolu vetri,ze sa drahy radsej zdekoval.