icon

Teplota na 11. deň po KET

85zuz
17. sep 2021

Ahojte dievčatá, som 11 deň po KET a práve som si odmerala teplotu 38,5. Test som si robila včera ale bol negatívny. Dnes ma od rana dosť bolí podbruško až kríže. Som unavená, mám vyšší tep. Môže to byť z toho že som mala dnes dostať menštruáciu a beriem Estrimax 3x2 a Progestanelle. Že je umelo zastavená? Či aj pri tehotenstve sa toto zvykne diať ? Je to moje prvé IVF.
Veľmi pekne ďakujem

miskamicha
17. sep 2021

@85zuz uff...38,5? Mozno mas nejaku virozu. Mierne zvysena teplota je ok..moze hyt kedykolvek ale 38,5 to je uz dost. Drzim palce nech je vsetko v poriadku!

85zuz
autor
17. sep 2021

@miskamicha ďakujem Miška 😊,trošku som sa zľakla, lebo klinika nerobí a ak to bude horšie tak už len pohotovosť 🙈

andreaak05
17. sep 2021

@85zuz ahoj, ja mam tiez podobny problem. Ja som tyzden po iui a uz par dni ma neskutocne bolia krize, hlavne prava strana, podbrusko, ale menej, ale strasne casto chodim cikat. Docikam a mam pocit, ze musim ist zas, ale nejdem hned. A vzdy aj vela vycikam. Dotoho ma teraz vecer drapla zvysena teplota, aj ked len 37,2 zatial, ale necitim sa dobre :( bojim sa, ze som drapla nejaky zapal mocaku :(

kamoska_z_konika
17. okt 2021

@miskamicha nechcem ta strašiť ale mam endometriozu a tiež som dostala po vklade teploty od 37 do 38 a žiadna viroza nebola. Bola som doma na home office a mala som bolesti brucha. Na 13. Deň test negatívny a spustila sa ms.. Ak uvidíš začiatok cievky alebo špinenia, chod okamžite ku lekárovi.

miskamicha
17. okt 2021

@kamoska_z_konika to asi malo patrit autorke. Ale mrzi ma co sa ti stalo😪

kamoska_z_konika
17. okt 2021

@miskamicha prepáč slepá som

kamoska_z_konika
17. okt 2021

@85zuz nechcem ta strašiť ale mam endometriozu a tiež som dostala po vklade teploty od 37 do 38 a žiadna viroza nebola. Bola som doma na home office a mala som bolesti brucha. Na 13. Deň test negatívny a spustila sa ms.. Ak uvidíš začiatok cievky alebo špinenia, chod okamžite ku lekárovi.

kamoska_z_konika
17. okt 2021

@miskamicha dodnes nevedia co sa mi mohlo prihodiť, budem riešiť nasadenie prednisonu

miskamicha
17. okt 2021

@kamoska_z_konika ja mam dg antifosfolipidovy syndrom... brala som do 14tt Medrol tusim 8 mg.

85zuz
autor
17. okt 2021

@kamoska_z_konika ja som sa pýtala ešte lekárky z centra čo sa mi stalo. Tak ma uistila že to bola určite výroza. Bola som aj na sono tak snáď to bude v poriadku, lebo už toto by som asi neprežila 🙈😔