Test po intrauterinnej inseminácii
ahojte zienky som 5dni po iui,dneska som robila moj prvy test viem asi este dost skoro aj mi vysiel negativny. cely den ma bolelo brucho take ako keby menstruacne bolesti nie moc silne ale. kedy sa oplati testovat podla vas?vy ste mali kedy pozitvne testy?
Čo to je iui?
@anonym_c346e1 inseminacia
Ja som cakala na odber krvi a v ten den som si robila aj test, skor mi neukazalo. 5 dni po iui je fakt ze skoro
5 dni je skoro. Ak ovladas zaklady biologie, ako to funguje s uhniezdenim a hcg, musis sama vediet ze to bolo uplne zbytocne. A ak neovladas, dostuduj si, zijde sa Ti to. Za 5 sekund vygooglis vsetko potrebne.
5 dni je skoro. Ak ovladas zaklady biologie, ako to funguje s uhniezdenim a hcg, musis sama vediet ze to bolo uplne zbytocne. A ak neovladas, dostuduj si, zijde sa Ti to. Za 5 sekund vygooglis vsetko potrebne.
@anonym_a6518e hlavne ze ty ovladas🤣🤣
@anonym_a6518e hlavne ze ty ovladas🤣🤣
@anonym_autor ano ovladam, pracujem s tym. Preto Ti odporucam nieco o tom vediet tiez.
@anonym_autor ano ovladam, pracujem s tym. Preto Ti odporucam nieco o tom vediet tiez.
@anonym_a6518e ked sa niekto opyta lebo asi nevie tak caka inteligentne odpovede… ja s tym nerobim absolutne nemam ani skusenosti mam za sebou prve iui…
@anonym_a6518e ked sa niekto opyta lebo asi nevie tak caka inteligentne odpovede… ja s tym nerobim absolutne nemam ani skusenosti mam za sebou prve iui…
@anonym_autor preto som Ti uplne v dobrom poradila si o tom precitat aspon jeden clanok na nete aby si sa dostala do obrazu. Na co si hned reagovala vztahovacne.
@anonym_autor ahoj, myslím, že ak už chceš testovať skôr ako pôjdeš na krv tak ten 11-12dpo najskôr ti niečo môže ukázať 🙂
5 dni a test je velmi skoro, aj v pripade pozitivneho vysledku... najskor 8-9 po IUI... idealna je krv, jasne ze som testovala od kedy som domov prisla... ale nic to neprinieslo, akurat nervy a stres
5 dni a test je velmi skoro, aj v pripade pozitivneho vysledku... najskor 8-9 po IUI... idealna je krv, jasne ze som testovala od kedy som domov prisla... ale nic to neprinieslo, akurat nervy a stres
@anonym_42cad1 a ako si dopadla?
podla vas?
@anonym_autor podľa mňa je pepino ktorý stále asi ukazuje takého ducha 🙂 5 deň je ozaj skoro. A nemala si ovitrelle?
@anonym_42cad1 a ako si dopadla?
@anonym_autor 2x IUI neuspesne
podla vas?
@anonym_autor toto by som brala ako dosledok ovitrelle, pregnyl alebo inej latky... je to naozaj velmi skoro na tento vysledok... ale zo srdca zelam, aby som sa mylila
@anonym_autor toto by som brala ako dosledok ovitrelle, pregnyl alebo inej latky... je to naozaj velmi skoro na tento vysledok... ale zo srdca zelam, aby som sa mylila
@krasneleto ano mala veru…ale dufam no
@krasneleto ano mala veru…ale dufam no
@anonym_autor nie je dobre po pichnuti takto skoro testovat, lebo to je zavadzajuce.... skus este par dni pockat
@anonym_autor nie je dobre po pichnuti takto skoro testovat, lebo to je zavadzajuce.... skus este par dni pockat
@krasneleto tazke to je minulu stredu mi to robili kedy by som mala aby to bolo uz ok?
@krasneleto tazke to je minulu stredu mi to robili kedy by som mala aby to bolo uz ok?
@anonym_autor otazne je co a kedy presne ti pichali...
v stredu rano pred inseminacio asi cca 3hodiny
@anonym_autor po mojej prvej inseminacii som si robila test 12 aj 14 dni po a mala som ducha, bolo to z gonasi, takze odporucam este pockat az do toho 14 dna po iui.
@anonym_autor po mojej prvej inseminacii som si robila test 12 aj 14 dni po a mala som ducha, bolo to z gonasi, takze odporucam este pockat az do toho 14 dna po iui.
@jakoma to uz budem vediet az z krvi,predtym som chcela …
@anonym_autor duch na teste je s najvacsou pravdepodobnostou este zachytavajuci HCG u injekcie...

Čo to je iui?