icon

Tradičná čínska medicína a hormonálna stimulácia

tani111
24. aug 2022

Ahojte,
Chcem sa opytat ci niektora z vas chodila na akupunkturu, brala bylinne zmesy, odvary popri hormonalnej stimulacii?
Zacala som s TCM pred tyzdnom a zacinam buduci mesiac uz 4 stimulaciu. Lekar v CAR vravel, ze TCM mam vysadit kym som stimulovana, ale TCM lekar vravel, ze mozem pokracovat v liecbe aj popri stimulacii.
Dakujem za kazdu odpoved

sszuzu8
24. aug 2022

Skúsenost nemám ale prv než idem na klasické vyšetrenie vždy začínam tčm. A veľakrát som sa vyhla liekom 🙂 určite tomu verím viac ako našej klasickej medicíne keďže mi to perfekt funguje

misickaa4
24. aug 2022

@sszuzu8 a mozem sa spytat, komu konkretne ste chodili na TCM?
Dakujem

butterfly333
24. aug 2022

Ja sa tiež chystám znova na akupunktúru pred vkladom snáď to pomôže.

e1i
24. aug 2022

@tani111 akupunktúra este ok ale bylinky a stimulacia dokopy nejde, moze to negativne vplyvat na vysledok stimulacie. Dr z car ma pravdu

tani111
autor
25. aug 2022

@e1i ahoj, dakujem za odpoved, mne Dr z CAR vravel, ze vobec nic, ani akupunktura, tak neviem. Chcela by som aspon na akup. chodit, ale neviem ci by to bolo ok.

e1i
25. aug 2022

@tani111 viem ze baby na akupunktúru chodia napr pred vkladom. Osobnu skúsenosť nemam ale teda bylinky som vylúčila uplne, aj neskôr v tehotenstve keď to vyšlo.

butterfly333
25. aug 2022

@tani111 v Brne v reprogenesis robia akupunktúru pred aj po vklade. Tiež som chodila teraz idem znova pred vkladom aj po.

tani111
autor
25. aug 2022

@butterfly333 áno pred a po je ok, ale mňa by zaujímalo či sa môže popri stimulácii 🙂

butterfly333
25. aug 2022

@tani111 no samotná akupunktúru sa môže aj popri stimulke.

ppeettoo
7. jan 2023

@sszuzu8 kam chodite konkretne? Dakujem