Umelé oplodnenie - druhé dieťa
Ahojte. Mam 33 rokov a ročného syna. Dva roky sa nám nedarilo otehotniet, až nakoniec sme šli do car a našťastie sa podarilo iui na prvý krát. Chcela by som druhé dieťa, už sme sa s manželom začali snažiť, lenže aj s ohľadom na vek nechcem dlho čakať. Ak máte skúsenosti, ako to chodí v car v prípade ďalšieho tehotenstva, je potrebné znovu absolvovat všetky vyšetrenia? Keď sme boli prvý krát, všetko sme obaja mali v poriadku.
Nam pri snahe o surodenca robili v CAR vsetky vysetrenia ako pred prvym IVF.
My sme sa pred letom rozhodli, ze chceme surodenca. Mali sme 2zamrazene embrya. Vysetrenia len bezne sono, horm.profil a mohli sme ist na to.
@mikasz Ahoj chcem sa ta spýtať.nam sa podaril cez KET syn,mame ešte jedno zamrazené a začiatkom roka by sme chceli ísť na vloženie.Uz ste boli na vklade?Ja ešte kojím syna ma rok a určite ho budem musieť už stopnúť keďže budem musieť brat lieky.Myslis že by bol problém keď malého odstavím teraz ku koncu roka a pôjdeme nato začiatkom budúceho?Dakujem za odpoved
@lucmm embrya boli uplne krasne, obe sa rozmrazili v poriadku,boli zamrazene 3r. Ale nevysiel ani jeden 😞 po prvom mi zistili zvysene tsh, tak mi nasadili euthyrox a tento druhy vklad tiez nevysiel, aj som mala na teste slabeho ducha, ale potom uz negativny test aj krv, tak neviem 😔🤷🏼♀️
@lucmm určite to nemá vplyv na kvalitu embrya... mrkni: https://mamaaja.sk/clanky/infosky/25-rocna-zena...
@mikasz tak to ma mrzí,snáď sa Vám to raz podari a budete mat vytúžene babo..Ak by si si chcela s niekym popísať kľudne mi napis aj na mail myslovicova.lucia@gmail.com..Budem držať palce 🍀

Ahojky,chcem ta psychicky podporiť. Prvého syna sme splodili presne ked som mala plodne dny. Druhého sme počali deň pred menzesom,tretieho deň po menzesu a štvrte sme počali 4den menzesu 🙂... Držíme všetky palčeky... a naše 4te dieťa porodim mesiac po 40ke 😉..