icon

Umelé oplodnenie na druhý pokus

tinta30
29. máj 2022

Ahojte žienky. Prosim viem, že už to tu boolo mnoho prispevkov. Ale neviem ro nájsť. Tak skusim znovu. Som 6den po vklade zmratenom embryjku. Prvé nám vyslo len do 5tt.v tedy som oň prišla. Potrat. Prosim poraďte. Mám uplne ine pocity ako pri prvom. Som v 25 cykle a teda cakm aj menzes. Mam pocity ako pri menzes. Neviem co si mam myslieť. Teraz som mala 2 dnie po vklade bolesti v podbrušku na 3den som mala akokeby vnútornú teplotu a tocenie hlavy šialene. Som myslela, ze mi je koniec a unava šialená. Ale spim crlu noc ako zabiť a.

thereisabear
29. máj 2022

Sprav si test, viac ti asi nikto neporadí.

ailiba
29. máj 2022

@tinta30 priznaky tehu su rozne, alebo aj ziadne...tazko povedat. Ak mas nejaky zvlastny pocit, tak si urob test... Ak nie je este skoro...

tinta30
autor
29. máj 2022

No dnes je 6 deň tak neviem asi je skooro. Kedy je dobre spraviť. A ozaj moze byť aj žiaden priznak po umelom. Moze byt, že sa citim uplne lepsie a super?

marticka85po
29. máj 2022

@tinta30 urcite nie je skoro. ja som mala pozitivny test uz 5den po transfere. A tiez som mala ako priznak vnutornu horucavu.

tinta30
autor
29. máj 2022

@marticka85po no tak sa trochu bojim. Keďže mam dostat ms. Aj priznaky mám och joj

sassa15
30. máj 2022

@tinta30 neboj sa spravit test. Ja som 7. den po vklade mala na teste naznak niecoho, aj ked som si ani nebola ista ci je to ciarka. Dalsi den uz ano. Takze aj keby bol test negativny moze sa este ciarka objavit. A tiez som mala a aj stale mam take bolesti v podbrusku ako pred MS. Druha ciarka mi silnie, zajtra mam ist na krv, ale myslim si ze to bude dobre. Aj pri dcerke ktora tiez je z IVF som mala take bolesti ako keby som to mala dostat, akurat MS nedoslo.

tinta30
autor
30. máj 2022

@sassa15 no mne sa zda ze tam bol duch ale ze tak ako hovoríš ani ho nieje vidieť. Vseeeeeeeeeeeeetko musim pozerať aby bol. Aj si myslim, ze si namyslam. Ale ja verim, ze je ti duch. Zajtra budem testovať znova. Prvy ked som robila tak az na 10 den a bol slabí ale bolo vidieť ze tam je. Tak mozbo preto pri druhom pokuse si mylsim, ze je take slabé. Drzim palce daj vedieť ako. Stale verim, že to vide.

tinta30
autor
31. máj 2022

@sassa15 ahoj tak ako?

sassa15
31. máj 2022

Piatok mam ist na kontrolny odber, zial 14. den hcg len 310. Ale kazdopadne vtedy to bola pozitita 🙂

ailiba
31. máj 2022

@tinta30 a co ti vkladali, ake embryo? Ja som mala 9.den po vklade ducha a na 14.den 810hcg a mam zdraveho syna. A vkladali mi expandovanu blastocystu. Sancu podla mna este mas.

sassa15
31. máj 2022

@ailiba blastocystu, 5 dnove. Ja viem ze aj motyka moze vystrelit, a u dcerky som tiez mala okolo 800, ale teda to vyzera fakt ze malo. Piatok uvidim. Samozrejme prakticky trham vlasy, ze ako to dopadne, ale moja triezva stranka vravi ze asi nieco sa zacalo a potom to vzdalo. A to nie je az take zle, proste drobec mal problem s ktorym sa to nedalo a za to nikto nemoze. Je to moj druhy KET (z ET mam dcerku), tak sa to snazim tak brat. Aj ked je vomne aj ta zufala mama, a prosim nech to vydrzi ked este je tam, a v kutiku duse nechcem rozmyslat triezvo.

tinta30
autor
1. jún 2022

@ailiba vkladali mi 5 dňové blastocyt. No vcera som mala slabu čiarku. Je to zvladstne. Ale verim, ze ciarka je nadej a verin, ze je tam nas chrustik. A smiem jednu radu? Ako to mam počítať aj den vkladu je prvy alebo az od druheho dňa?

tinta30
autor
1. jún 2022

@sassa15 neboj bude dobre uvidíš. Ver tomu, ze bude fajn. A malé sa udrží. Drzim palce. Myslim na teba.

ailiba
1. jún 2022

@tinta30 ja som den vkladu neratala...az ten druhy den ako 1.den po KET. Ano, kym je ciarka, je aj nádej🙏💗. Pri prvom synovi mi ciarka silnela len velmi pomaly. Asi 2 tyzdne testovania trvalo, kym bola rovnako silna. Drzim palce, nech ti to vyjde🙏.

zuzzi18
4. jún 2022

@sassa15 ja som mala na 14DPT 383 HCG a už som 15tt

entd
6. máj 2024

@tinta30 ahoj