Užívanie Progestanelle 200 mg
Dievčatá rano dom bola na inseminacii. Vybrala sim si v lekárni progestanelle 200mg v pribalovom letáku sa píše ze sa ma užívať normalne ústne pred spaním. Lekárka mi ale vravela ze mi predpisuje tablety vaginálne! V lekárni mi dali ine lieky lebo presne ten vi mi lekárka predpísala nemali. Lekárnička tvrdí ze si to mozem dat vaginálne mam ju poslúchnuť alebo užívať normalne a zapijem vodou ? Tvrdí ze aj tie co mi predpísala lekárka majú v pribalovom letáku oficiálne napísané ze sa užívajú ústne ale lekári ich odporúčajú vaginálne aby sa lepšie vstrebali. Ako ich mam užívať? Chceme babo a nechcemmpre zle lieky prist o tu šancu . Dakujem
@33tehulka33 ano mozes vaginalne. Lepsia vstrebatelnost aj menej drazdia zaludok.
A podla mna uz milion zien sa nad tym pozastavovalo lebo o tom nie je v pribalivom letaku ani ň. Nechapem preco to vyrobca proste nenapise do letaku. Podobne ako slavne davkovanie detskeho nurofenu.
raz som užila progesteron ústami lebo nemala som ako inak v tom momente ale to bolo rodeo 🤣🤣
Progestenelle sa bežne užíva vaginálne. Mňa na to upozornili aj lekárka a aj v lekárni, nech sa nezľaknem príbalového.
Daj si čo najhlbšie do pošvy, ideálne poležať ešte nejakých 5 minút, ak si dávaš ráno (večer rovno keď ideš spať). A daj si intimku, lebo bude ti 'vytekať' a špiniť, tak nech si nezničíš spodné prádlo.
@33tehulka33 tiez som uzivala progesteron po IUI a vaginalne, lepsie sa vstrebava, lepsi ucinok
Ak by mal niekto tu záujem mám na posunutie progestanelle 200mg (45kapsul, chýbajú 3 - nerobili mi dobre) balenie platí do 27/9/2030
Ak by mal niekto tu záujem mám na posunutie progestanelle 200mg (45kapsul, chýbajú 3 - nerobili mi dobre) balenie platí do 27/9/2030
@m1935 Máte ešte ?

@33tehulka33 vaginálne ma lepšie účinky ako ústami . Treba počúvať dr 🙂