Veľkosť gestačného vaku po umelom oplodnení
Prosím vás je veľkosť gestacneho vaku v 6tt a 4 dni 5,2 mm kritická? O týždeň mi dali ďalší ultrazvuk ale mám strach. Viem že by mal byť väčší na taký týždeň. Napíšte mi prosím vaše skúsenosti. Som po IVF
@mirussskaaaa nestresuj sa hlavne ! Ani nevieš ako rýchlo to všetko rastie . Všetko bude dobre 🩷🍀
Ono nejde ani tak o veľkosť ako o to, či už v tom gestacnom niečo v 6+4 vidno alebo nie
@sonkam mne doktorka povedala že embryo tam je, ale že keďže som bola na IVF pýtala sa kedy mi na klinike povedali že je termín pôrodu. Že sa mám tam spýtať. Další termín o týždeň ale to čakanie je na nervy
@mirussskaaaa tak veľkosť gestacneho vaku ani po ivf neovplyvníš. Ale je rozhodujúce či je tam embryjko a prípadne srdiečko už býva v tomto štádiu. Preto je ideálne chodiť na kontroly do centra a nie k svojim gynekológom lebo tí zbytočne vystresuju ženu.
@sonkam áno keby som mala možnosť išla by som hned. Len som zo zahraničia mala IVF v Brne a nemám možnosť tam ísť na kontrolu. Preto musím počkať už tu. A ešte mojej doktorky sonograf je úplne najzákladnejší. Tak sa budem modliť.
@simona1998 ďakujem ❤️
@mirussskaaaa tak už len vydržať ale isto je všetko ok. Základ je že je tam už plodik a verím že o týždeň bude aj srdiečko, čo možno bolo už aj teraz. Ono keď už je plod, sa to meria podľa veľkosti plodu a nie podľa gestacneho lebo tie môžu byť rôzne veľké. Takže hlavne žiadna panika a užívaj si že vklad vyšiel.
@sonkam ďakujem ti za podporu ❤️

Držím palce. Prosím nestresuj sa tak. Pozeráš na každý milimeter.. daj sa do kľudu a co bude tak bude..