Viem si "dopomôcť" po IUI?
Ahojte, dnes som podstúpila v centre IUI, viem ešte nejakým spôsobom “dopomôcť” alebo už len čakať ? Je to prvýkrát čo som absolvovala IUI, bola to riadna rychlovka, ani som nečakala, že to bude tak “jednoduché”
Ďakujem za rady, ak vôbec nejaké sú 🙈😀🌸
Všetko je na prírode, užívaš aspoň kyselinu listovú?
@anonym_81a996 kyselinu listovú aj myoinositol
@anonym_81a996 kyselinu listovú aj myoinositol
@saravargova35 máš pcos? Pýtam sa kvôli inositole
@saravargova35 máš pcos? Pýtam sa kvôli inositole
@anonym_81a996 áno áno
@anonym_81a996 áno áno
@saravargova35 tak už len čakať a nelež celý den v posteli
@saravargova35 mna by len zaujimalo, ak mozes aj do spravy. ako prebieha celkovo IUI? od 1 navstevy lekara. pytam sa, lebo planujeme najskor tuto cestu, aby som trosku vedela, co asi cakat. dakujem
Fakt je to len o cviku. Pamatam si svoje zaciatky, ked som bola u ocneho a mala som si nasadit sosovky prvy krat a ist sa s nimi prejst na polhodinku, ze ako to budem znasat atd.. no ani za svet som ich do toho oka nemohla dat, oci cele krvave, cervene, uslzene 😂 a ked sa mi to konecne nejak podarilo, tak mi lekar povedal, ze no, akurat ste sa mali vratit z prechadzky 😂 a vyberanie bola tiez disciplina sama o sebe. Takze len trenuj, casom to pojde 🙂
Fakt je to len o cviku. Pamatam si svoje zaciatky, ked som bola u ocneho a mala som si nasadit sosovky prvy krat a ist sa s nimi prejst na polhodinku, ze ako to budem znasat atd.. no ani za svet som ich do toho oka nemohla dat, oci cele krvave, cervene, uslzene 😂 a ked sa mi to konecne nejak podarilo, tak mi lekar povedal, ze no, akurat ste sa mali vratit z prechadzky 😂 a vyberanie bola tiez disciplina sama o sebe. Takze len trenuj, casom to pojde 🙂
@crazy_cat_lady A mas dobre tie sosovky? Lebo tema IUI, a ty o sosovkach pises.
@crazy_cat_lady 😂 fakt som sa zasmiala od srdca
Stava sa...pobavila si ma
@crazy_cat_lady A mas dobre tie sosovky? Lebo tema IUI, a ty o sosovkach pises.
@anonym_facdd0 😂😂😂 asi nemam 😂😂
Nám ešte doktor odporučil v ten deň styk alebo nasledujúci deň 😃
my sme mali nariadene mat este v ten den vecer styk (aj sme mali). inak ja som tomu nedavala ziadne sance takze som sa vobec nesetrila a nic speci nerobila, este som aj bola behat. a podarilo sa 🙂 to IUI podla mna nijako neovplyvnis
my sme mali nariadene mat este v ten den vecer styk (aj sme mali). inak ja som tomu nedavala ziadne sance takze som sa vobec nesetrila a nic speci nerobila, este som aj bola behat. a podarilo sa 🙂 to IUI podla mna nijako neovplyvnis
@bg92 ahoj, prosím ta a z akého dôvodu ste podstúpili iui?
Akurát som šla na toaletu a krvacam, neviem či je to ok v deň IUI
Akurát som šla na toaletu a krvacam, neviem či je to ok v deň IUI
@saravargova35 ja som po prvom iui spinila, mozno trosku poranili pri zavedeni nadstavca

Všetko je na prírode, užívaš aspoň kyselinu listovú?