icon

Vitamíny počas stimulácie?

tinka133
2. okt 2018

Prosim VAs ked ste boli stimulovane brali ste vitaminy? teda okrem kyseliny listovej? upravovali ste si stravu? dakujem

stehli
3. okt 2018

@tinka133 ahoj, mohla by som sa spytat na par veci ohľadom CAR? Viem, nemám odpoved na otázku ale keby nevadilo... totiž onedlho nás čaká vstupný pohovor a strasne som zvedava, ze aké vyšetrenia tam treba podstúpiť a koľko mesiacov cca trvá sa dopracovať ku stimulácii a následnému oplodneniu...ďakujem ❤️

tinka133
autor
9. okt 2018

@stehli podrobne Ti to nevysvetlim nakolko sme mali len prvu konzultaciu, teraz cakame na vysledky krvi, halosperm a na zaklade tych vysledkov nam dr. urči kratky resp dlhy protokol. Vsetko zalezi od vysledkov a zdravotneho stavu

stehli
9. okt 2018

@tinka133 ahoj, v akom centre ste boli? My ideme do Ferticent. A ako dlho teraz budete čakať na výsledky? Aký je rozdiel medzi dlhým a krátkym?

tinka133
autor
9. okt 2018

@stehli martin helios. Kratky trva kratsie, tam si tusim pichas od 2.dna cyklu po ovulaciu a hned vklad. Dlhsi trva o nieco dlhsie. Vysledky cca 2 tyzdne..

stehli
9. okt 2018

@tinka133 no som zvedavá ako mne spravia cyklus, keďže ja mám kramy tak kazdeho pól roka😏 Keď píšeš že od druhého dňa cyklu...

stehli
9. okt 2018

@tinka133 prosím ťa, ešte jedna vec, tam sa s tebou dáko nezaoberajú, že skúsime ešte takú a hentaku liečbu tabletkami, to rovno odporučia nejaký cyklus a rovno ivf?

tinka133
autor
9. okt 2018

@stehli a uz si absolvovala nejake vysetrenia? Ja mam uz za sebou laparku na prechodnost, iui. Na prvom pohovore povies vsetko, zober si aj nejake vysledky ak mas , urobia Vam nove vysetrenia a doktor na zaklade vysledkov stanovi liecbu.

stehli
9. okt 2018

@tinka133 nič som ešte neabsolvovala. Mám výsledky za cca rok dokonca aj 2x krv...

xenkyyy
19. jan 2019

@tinka133 Ahoj. Celkom by ma zaujímali odpovede na Tvoje otázky....prešlo už pár mesiacov, no nikto neodpísal ))