Vklad embrya KET Reprofit Brno - preplatenie
Zienky je nejaky sposob ako cez nasu poistovnu si nechat preplatit cast zaplateneho KET-u? Transfer nam nevysiel, platila som tam 527 €, co uz mi pride ako dost len za vklad... nevravim o cestovani a dalsich nakladoch na lieky, laboratorne odbery krvi som tiez platila :/ (spolu nas 1 KET vysiel na 750 €)... ani ET nevysiel tam sme nechali 1.900 € z vlastnych, poistovna nam zaplatila 1.400€, cize spolu 3.300€... v slovenskych CAR je v cennikoch napr 290 € s poistenim a bez poistenia 590 €... som zhrozena z tych cien kedze ja nemam ziaden problem, muz len spermiogram horsi. Ostatne vsetky mozne vysetrenia mame v norme aj tak sa trapime a teraz aj financne. Mame posledne embryo tam a asi tak skoro po neho nepojdeme.... kazdy spomina Brno ako topku, no nam to tam nevychadza 😒😒😒
@jj298 ahoj. Dakujem za tvoju skusenost. My mame vysetrene uz snad vsetko a bez ziadneho zleho vysledku, okrem spg - morfologia 2%. Hematologiu, stitnu, reprodukcnu imunolo v nr obaja mame spravenu aj genetiku no proste len € nas to stoji... mala som jedno biochemicke prirodzene; jedno s et, ket negativny uplne. Snazjme sa 4 roky vyse. A posledny rok riesime dovod ze to nejde.. vravia nam; ze na umele chodia ludia a diagnozami a zakazdym povedia ze mam velku sancu, E problem nevidia ani na umele a nejde to ani tak.
KET sa nikde nepreplaca. V cene 1 ivf cyklu hradeneho zcasti poistovnou je v cene len prvy vklad (ET), ak ten nie je mozny tak 1.KET ale ziadny iny. My sme do Brna chodili a mame od nich dve krasne deticky,aj z ET aj z KET.
@e1i ahoj. Tak dobra sprava, ze vam z reprofitu vysli dve deticky.. no my uz mame posledne mrazene embryo, tak ho pojdeme mozno aj buduci mes po neho a ked to dopadne ako doteraz; tak sa zmierim, ze to nepojde alebo zmenim na "stare kolena" partnera a skusim mozno najst niekoho ineho, mozno si len my dvaja nesedime hoci lekarske vysetrenia ako som pisala OK. On uz ma jedno dieta 15 r z byvaleho vztahu.
@e1i a tiez sme v reprofite.. neviem kde je problem, ze nam to nevychadza. Cele to na mna dolahlo, racionalne myslenie ma opusta.
Stavaju sa aj take veci ze dvaja su jednoducho nekompatibilni. Poznam par ludi ze spolu deti nemali a kazdy s inym partnerom ano.
Mne naopak v Brne Reprofit veľmi pomohli.... stimuláciu som ani nevedela, že si dačo picham...ET nám vyšiel a som 23tt...mali sme genetiku a všetky embrya sa nám vrátili v poriadku....ja mám viaceré diagnózy z hematologie, reprodukčnej imunológie, endokrinologie a priateľ slabý spermiogram a aj napriek tomu nám to vyšlo....ja zas mám zle skúsenosti s centrom na Slovensku....tu som sa dopracovala len na potrat v 8tt.... ostatné vklady nám nevyšli a bola som z toho riadne zdeptana že som dala aj embryo zničiť ale proste som to tak cítila a viem že som spravila dobre....proste tu som to uzavrela a išla ďalej...popravde niekedy ani tip top centrum nedokáže pomôcť niektorým párom....
A koľko napríklad si mala vajíčok? Koľko oplodnenych. Máš ovu normálne? Amh? Štítka hodnotu poznáš? Výška sliznice ?
ahoj no ket sa nepreplaca ako ti uz niekto tuto napisal.
chcem sa opytat, genetiku embryii ste robili?
my sme mali obaja dobre vysledky, vsetko v poriadku, dali sme embrya na genetiku a 50% bolo “zlych”.
tie nevhodne sa aspon vyselektovali a usetrila som si zbytocne vklady a sklamania
@noreska1 áno....dnes je tu so mnou skoro 5 mesačne dieťatko ❤️ len vďaka nim
@noreska1 ďakujem ❤️....o rok si ideme po ďalšie ❤️ držím palce aj tebe nech sa zadarí 🍀 veľa šťastia