icon

Vklad po MA (zamĺknutý potrat)

michaela567
3. jan 2022

Ahojte baby, chystá sa niektorá na vklad v januári alebo februári ?(Helios KE) Ja som bola začiatkom decembra 2 dni po sebe na kyrete, prestalo bit srdiečko, myslela som, že som uz v 13.tt ale v 9. sa prestalo vyvijat, mala som mat pauzu minimálne 2 cykly. Pridajte sa baby, ktoré sa chystáte na vklady, nech sme si povzbudením 🙂

e1i
3. jan 2022

@michaela567 mne po MA bez kyretaze odporucali o 3 m. MA som mala 12/18 a dalsi vklad 3/19,vyšiel

bella93
3. jan 2022

@michaela567 ja som mala MA v novembri v 9.týždni aj s kyretážou a chystám sa na vklad v nasledujúcom cykle, práve mi skončil menzes...

michaela567
autor
3. jan 2022

@e1i super, to rada počujem 🙂

michaela567
autor
3. jan 2022

@bella93 teraz si po 2. menštruácii od kyretu ? Lebo sama neviem ako to rátať, že 2. cykly mam počkať. Super, držím veľmi prsty nech to vyjde. Robili ti aj nejaké ďalšie vyšetrenia po potrate ?

bella93
3. jan 2022

@michaela567 ja som to mala také zvláštne... Na 11.deň od kyretu som mala riadne 5 dňové silné krvácanie s kŕčmi a potom na 30.deň odvtedy mi prišiel menzes, tak už môžem len hádať, čo bolo to prvé 🤣
Vyšetrenia si nejdem robiť, okrem genetiky mám všetko snáď, čo sa dá... A ty si mala nejaké?
Ďakujem aj tebe prajem, aby to vyšlo, kto si nezažil MA nepochopí...

michaela567
autor
3. jan 2022

@bella93 Ja som mala kyret, hrozne bolesti, potom na druhý deň druhý kyret, lebo som bola zle vycistena a o týžden na to mi dávali ešte cipku na vyvolanie potratu, lebo tam boli ešte krvné zrazeniny 🙄🙄🙄 no celé zle.. teraz som dostala po mesiaci menzes a počkám si ešte na druhý a pôjdem to skúsiť opäť… lenže sa mi ešte urobila cysta 5x4 cm, akokeby nebolo malo.. tak snáď uz praskla s menzesom.. lebo keď nie, tak najrpv laparka … noo presne, je to na psychiku riadna záťaž, ja som uz isla na veľký ultrazvuk, kde mi povedal, že sa prestalo vyvíjať 🥺

kvetinka719
15. jan 2022

@michaela567 ahoj, a čo ti povedali na ti cystu? Lebo mne sa spravila prvýkrát v živote cysta po kyretazi, mala som v decembri, tiež ma 5x4cm a lekár len že no veď cysta možno praskne možno nie, môže sa pretočiť vaječník. Ale veľmi mi nepovedal, aký by bol ďalší postup, ani keď som sa pýtala. Tak neviem