icon

Vyšetrenie neplodnosti v Repromedica Bratislava

biankaaa000
14. nov 2025

ahojte, prosím vás ja sa chcem len poinformovať kto absolvovala toto vyšetrenie neplodnosti konkrétne na tejto klinike ako to celé prebiehalo a aké boli konečné výsledky ? 🙂 dostali sme termín na december a čítam všelijaké recenzie .
Ďakujem veľmi pekne za odpovede 🙂

cuci22
17. nov 2025

@biankaaa000 ja som tam bola v maji na IVF

bubu2021
18. nov 2025

@biankaaa000 ahoj, ja idem teraz na 4. IVF, 1. IVF sa podarilo, ale mali sme MA, 2. IVF sa neuchytilo a 3. IVF sme nemali nič na vklad... ja som spokojná s touto klinikou keď budeš chcieť nejaké podrobnosti, môžem ti správu napísať....a ku ktorému doktorovi chodíš?

babushkaem
18. nov 2025

nas vysledok bude mat 6 mesiacov. ja som tam bola velmi spokojna.

biankaaa000
autor
19. nov 2025
@bubu2021

@biankaaa000 ahoj, ja idem teraz na 4. IVF, 1. IVF sa podarilo, ale mali sme MA, 2. IVF sa neuchytilo a 3. IVF sme nemali nič na vklad... ja som spokojná s touto klinikou keď budeš chcieť nejaké podrobnosti, môžem ti správu napísať....a ku ktorému doktorovi chodíš?

@bubu2021 teraz ideme prvý krát . Len som objednala termín , a volali že kedy a na koľko máme ísť .

bubu2021
19. nov 2025
@babushkaem

nas vysledok bude mat 6 mesiacov. ja som tam bola velmi spokojna.

@babushkaem To je super, že to vyšlo 🙂 a ku komu si chodila? na ktorý pokus to vyšlo?

babushkaem
20. nov 2025
@bubu2021

@babushkaem To je super, že to vyšlo 🙂 a ku komu si chodila? na ktorý pokus to vyšlo?

@bubu2021 k dr durechovej, na druhy, ale ja som si po prvnom neuspechu obehala lekarov na reproimuno, endokrinologa a hemaologiu, vsade som mala problem :D

bubu2021
20. nov 2025
@babushkaem

@bubu2021 k dr durechovej, na druhy, ale ja som si po prvnom neuspechu obehala lekarov na reproimuno, endokrinologa a hemaologiu, vsade som mala problem :D

@babushkaem tak super, teším sa, že Vám to vyšlo 🙂 ja mam imunologicky problém, ktorý liečim aj beriem lieky a inak iba vek a málo vajíčok a manžel tiež zlý spermiogram, takže je to vždy o tom, že snáď motyka vystrelí 🙂 tak uvidíme teraz ako to dopadne ....

babushkaem
20. nov 2025
@bubu2021

@babushkaem tak super, teším sa, že Vám to vyšlo 🙂 ja mam imunologicky problém, ktorý liečim aj beriem lieky a inak iba vek a málo vajíčok a manžel tiež zlý spermiogram, takže je to vždy o tom, že snáď motyka vystrelí 🙂 tak uvidíme teraz ako to dopadne ....

@bubu2021 drzim palce, u nas to bol najprv tiez zly spermiogram

biankaaa000
autor
20. nov 2025
@babushkaem

@bubu2021 drzim palce, u nas to bol najprv tiez zly spermiogram

@babushkaem a potom dostali ste nejaké lieky alebo vitamíny ? 🙂

babushkaem
21. nov 2025
@biankaaa000

@babushkaem a potom dostali ste nejaké lieky alebo vitamíny ? 🙂

@biankaaa000 lieky, medrol, clexane a euthyrox

anonym_c174a1
24. nov 2025

Ahojte k akemu dr sa objednat ked dr Durechova tam uz nepracuje?ktory lekar ma naozaj ludsky pristup a je dobry..?

babushkaem
24. nov 2025
@anonym_c174a1

Ahojte k akemu dr sa objednat ked dr Durechova tam uz nepracuje?ktory lekar ma naozaj ludsky pristup a je dobry..?

@anonym_c174a1 asi si ista, ze tam nerobi?

anonym_c174a1
24. nov 2025
@babushkaem

@anonym_c174a1 asi si ista, ze tam nerobi?

@babushkaem ano dnes mi to potvrdila recepcna od nich