Vyšlo vám IUI v Gynfive Bratislava?
Vyslo niektorej IUI v Gynfive v BA? Na kolky pokus? Pripadne aj v inom centre v BA
@jj298 praveze viem, ze sanca len 12% co sa udava. Ja mam za sebou 4x iui, a nic. Tak uvazujem, ci skusat dalej. Nakolko mame indikaciu, ze prirodzene to asi nepojde (ani nejde x rokov). Vraj IUI.. len som zvedava, ze ci niekto skusal aj viac ako 4x a vyslo to....
Ja som to vzdala s iui po prvom neuspesnom pokuse. Ale teda na inej klinike.
vyšlo nám to, na tretí vklad
Ahoj, my sme boli 3x na IUI v gynfive a nevyslo. Vsetky vysetrenia mame ok. Dokonca aj imunologiu, hematologiu. Takze sa chystame na IVF. Ja som s pristupom v gyn-fiv spokojna zatial. Vela ludi nadava na nich, ale poznam pripady ze tam vysli IUI aj IVF. Na kazdej klinike to tak je proste nikde nie je 100% uspesnost. Treba verit. Ako vsak pisali baby vyssie uspesnost IUI je nizsia vyrazne ako pri IVF a zalezi aj od toho v com je problem u vas. Drzim palce
Nam vyslo IUI na 1x u nich v Ba. Dr Harbulak. Neskutočne sme im vďační. S prístupom pred aj po iui. chodili sme do Nr, v Ba sme boli iba na IUI. Držím palce ❤️
@bebina23 ano, to potvrdzujem. Dr. Harbulak je super… 🙏🏻
@kvietok1990 kvietok1990 my sme boli u Stenovej, ona bola tiez vynikajuca.
@tl999 mne robil Harbulak prve IUI a Stenova dalsie dve IUI a bola velmi mila. Sice to nevyslo ale tak pristup bol aj tak fajn. Uvidime ako IVF…
@kvietok1990 drzim vám velmi palce!
@tl999 si velmi mila, dakujem. Verim, ze to podari, lebo uz takmer 4 roky sa fakt trapime.
my sme tiez v ba gynfiv , všetci su velmi milý
zial nam nevyšlo ani raz iui teraz uz sme v procese ivf , aktualne mam po odbere a pripravujeme sa na vklad 🙏🏻
@akiknabruh drzim velmi palce nech ste uspesni a daj vediet ako ste dopadli 🍀🍀🍀
@kvietok1990 ďakujeme 🙏🏻

Vies ked ti tu milion ludi napise ze vyslo na prvy pokus, tebe vyjst nemusi. Pri IUI je celkovo dost mala pravdepodobnost.