icon

Z prvého IVF 2 detičky

nina0099
15. apr 2021

Ahojte dievčatá. Chcela by som sa opýtať, či mal niekto z 1 IVF 2 detičky, či sa to takto niekomu pošťastilo 🍀. Ja som v 36 tt porodila naše dievčatko, no zomrelo ešte v brušku 😔. Chystáme sa na ďalší KET, tak hľadám nádej (aj keď viem, že ide o veľmi individuálnu záležitosť), že to je možné a naša zmrzlinka, ktorá nás tam čaká, zabojuje a KONEČNE aj na nás "sadne šťastie".

mogaa
15. apr 2021

@nina0099 kolegyni nasadili embrijká, jedno odišlo prirodzenou cestou a druhé sa udržalo, takže má pekného syna...ale neviem koľko vajíčok jej odoberali, len potom jej nasadili naraz embrijká...

simonkazga
15. apr 2021

Kamoska hned na prvy pokus, 1.ivf 1.vklad, vlozene 2 a momentalne stastne tehotna 26tt s dvojickami. Takze ano, nadej je vzdy! Nevzdavaj sa!

nina0099
autor
15. apr 2021

@mogaa 😊 ďakujem, verím, že nám to dobre dopadne 🙏🏼

nina0099
autor
15. apr 2021

@simonkazga 🍀🍀🍀 milujem šťastné konce a veľmi ďakujem za podporu🙏🏼. Presne tak, dôležité je nevzdať sa 🙏🏼

fizbo
3. máj 2021

ahoj, kamoska 1.ivf prvy vklad a hned sa podarilo, a dalsi vklad sa zase podarilo. Este mau jedno zamrazene 🙂 Takze moze mat niekto aj taketo stastie. Ked si vezmes ze pravdepodobnost uhniezdenia je tusim nejako 50:50, tak je to celkom pravdepodobne ze ak mas dost dobrych embryi z jedneho IVF cyklu tak sa to kludne moze podarit 🙂 drzim palce dalej 🍀🍀🍀