icon

Začala som si pichať Puregon a Menopur

mimika79
28. nov 2011

Začala som si pichať Diphereline. Ani som nič necítila,v pohode som chodila do práce...Pred troma dňami som k tomu pridala Menopur a Puregon.Je mi strašne zle.Asi sa dám vypísať. Ako ste to znášali???Aké máte skúsenosti s GYNFIV BA ? Personál, prístup a tak....Na kontroly budem chodiť na Sliač (zajtra prvýkrát) Rada by som vedela, ako ste sa cítili, ak tu niekto taký je 🙂 ďakujem

gombicka
5. jan 2012

@mimika79 ahoj, ja som teraz zacala pichat menopur

ivka3901
5. jan 2012

@gombicka ahoj aj ja sa liečim na štítnu žľazu beriem euthyrox 75,ale akurát teraz som bola na krv a je v norme

bergalm
8. jan 2012

ahoj mimika79 no ja som si pichala tiez puregon a menopur a bola som nafuknuta ako balon po nich je to normal mojmu muzovi sa nepaci moc gin fiv nepacil sa mu pristup ako sa k nam spravali ako na beziacom pase ked sme tam boli prvy raz tak sme odisli ako dezorientovany a hlupy tak neviem ja som mala fajn pocit az na to ze nam sa nepodarilo otehotniet ale nevzdavame sa

hlavickaboli
27. sep 2012

Píchám si druhý den Menopur a také beru Euthyrox 100. Strašně mě bolí hlava a je mi i na zvacení, ale ještě jsem nebyla, možná to i vydržím. Nevím, jestli to je tím Euthyroxem. V příbalovém letáku jsem si přečetla, že Menopur není pro lidi s problémy se sníženou funkcí štítné žlázy. Docela mě to děsí,ale doktorka to věděla, tak snad ví co dělá!? Spíš tím asi mysleli lidi, kteří to nijak neléčí - my přece máme Euthyrox a tím pádem by žláza měla být v poho.
Ještě si to musím píchnout 5x, je to pro mně mordor, nikdy jsem si před tím sama injekci nepíchala. Ale zatím žiju, tak držte palce ať to tak pokračuje dále. 😅

e_z
Odpoveď bola odstránená
e_z
29. apr 2013

Do Wiki Modrý koník pribudol nový článok o hormonálnej stimulácii Menopurom. Nájdete v ňom aj s presný postup aplikácie s fotkami. Pozrieť sa dá tu: https://www.modrykonik.sk/menopur/

vivianamk
10. júl 2013

jeej dakujem za radu od zajtra začinam pichať menopur

tyli
10. aug 2013

je tu niekto, kto si pichá, alebo pichal Puregon? malo by byť k tomu nejaké pero, ale mne v lekárni k liekom žiadne nedali, ani neponúkli. mám si ho dokúpiť, alebo ako to je prosím?

vernost
30. aug 2013

@gombicka aj ja som si už druhý den pichám a v pondlok idem do Martina

seliselka
31. aug 2013

@vernost aj ja si picham druhy den..dnes si pichnem 3x a v pondelom do martina.tak mozno budeme spolu v cakarni 🙂 ako to zvladas,ide ti to v pohode...nic ta neboli? mna to stipe pri vstreknuti tekutiny...vpich je v pohode ale potom stipanec...nechcem si predstavit posledny den ake bude brucho

vernost
31. aug 2013

seliselka,mne nič ne ny v pohode ani modriny nemám troška to štipe ale to je nič mi ideme okolo 7-8hod tak sa možno uvidíme

babo78
10. jún 2014

Ahojte mne dnes predpisali 3x menoupr, lebo som uz dobrala luveris a aj gonal mi konci. Mala by som ist cochvila na odber vajicok. Musi byt menopur v chladničke?

vivienn7
Odpoveď bola odstránená