icon

Začala som užívať Clostilbegyt - prvý cyklus

danielle123
9. feb 2015

Ahojte ak máte nejaké skúsennosti prípadne rady budem rada ak ma informujete. Mám problém s otehotnením, preto lebo neovulujem a tiež mám aj chorú štítnu zľazu. Teraz nasádzam prvý krát tieto tabletky tak uvidím neviem čo mám čakať 🙂))

Strana
z3
brmbola
9. feb 2015

@danielle123 ahoj ja som ich uzivala 3x a nebolo mi z nich nic tak dufam ze aj u teba to tak bude 🙂

felicia11
9. feb 2015

Mne tiez nasadil dr.-Clostyl, vzdy ked som ich zacala brat ovulovala som, potom zas nic akoby si telo zvyklo..treba to brat s prestávkami. Podarilo sa mi otehotniet po 8 rokoch 😉 ale co poznam vela babam pomohol..inak ziadne vedlajsie ucinky..

danielle123
autor
9. feb 2015

aha som zvedavá ako rýchlo mi to zaúčinkuje, zajtra idem na odbery tak uvidím čo mi lekár povie som zvedavá.

danika298
6. mar 2015

Pripajam sa od buduceho cyklu mam zacat brat clostil.. som plna ocakavani co bude, vela babam pomohol ..

margotka112
9. mar 2015

Ja ho tento mesiac budem brať 3 cyklus. V Januári som ho brala až od 5 dňa,nič....Vo Februári od 3 dňa zase nič.Tento mesiac si mám zvýšenú dávku na dva denne,tak uvidím...Dr. povedal,že sa môže brať až do troch tabletiek denne,ale ked to tu čítam zdá sa mi to vela ...

katika55
9. mar 2015

... ja som ho užívala len 1 mesiac a zadarilo sa. Po roku snaženia. Mám nepravidelný menzes, niekedy mi meškalo aj 1 - 2 mesiace. Problémy som nemala pri užívaní žiadne... držím palce, nech pomôže. 😉

danika298
9. mar 2015

@margotka112
@katika55 predtym ako Vam lekar predpisal mali ste nejake vysetrenia? Ale len tak Vam clostil predpisali lekari?

margotka112
9. mar 2015

@danika298 Iste hormonálny profil,prolaktín aj rontgen vaječníkov,manžel bol aj na spermiograme....

danika298
9. mar 2015

@margotka112 takze ako vidim robim dobre, ze menim lekarku, pretoze mne absolutne nic, len manzel bol na spg. Nic viac .

katika55
10. mar 2015

@danika298 Ja som chodila rok k môjmu gynekológovi, ten ma nakoniec poslal do Heliosu v Martine. On mi už nevedel pomôcť. Tam ma vyšetrili a predpísali mi Clostil s tým, že to skúsia takto, ale nedávali tomu ani 5 %. Dohodli sme sa, že to skúsim užívať mesiac, dva a ak sa nezadarí, tak by sme šli na umelé oplodnenie. Našťastie sa to podarilo a v období Vianoc 2012 som sa dozvedela, že čakám bábätko. Ale veľa asi urobila aj moja "hlava"... tým, čo mi v MT povedali som sa zmierila s tým, že bábätko zrejme tak skoro nebude a prestala som na to myslieť. A aj sviatky ma dosť "zamestnali"... 😉 Držím palce... nech to výjde. 😉

margotka112
10. mar 2015

@danika298 Ja som si od budúceho týždňa vybavila dovolenku 14 dní,tento týždeň čakám potvoru,pekne si dám Clostil a môžme ísť na to,snád ked budem mať klud doma,a nie stres v robote tak zaberú ako majú.
😝

danika298
10. mar 2015

@margotka112 tak to je super , len stale mi ide o to, ze Vam vsetkym robili pred tym nez Vam ich nasadili rozne vysetrenia a mne ich dala medzi dverami. ☹
Ale tebe budem drzat palce aby sa podarilo tfuj tfij tfuj pre stastie 🙂

danika298
10. mar 2015

@katika55 ved to, vysetrili ta a dali ti tabletky, ale mne nic nerobila ziadne vysetrenia. A hlavne je super, ze sa zadarilo 🙂

katika55
10. mar 2015

@danika298 Ďakujem. Aj ja som rada. Máme dve dievky a to stačí. 😉 Neboj, aj tebe sa zadarí... môj gynekológ je veľmi pedantný, preto som rada, že ma poslal do Heliosu. Tam sme boli s manželom len 1x a hneď sa to podarilo. Manžel mal aj veľmi zlý spermiogram, tak je to malý "zázrak", tá naša Lucka. 🙂 😉

danika298
11. mar 2015

@katika55 ake vysetrenia ti robili kym nastavili liecbu ? Dnes som bola sa nahlasit u noveho lekara tak som plna ocakavani 🙂

margotka112
11. mar 2015

@danika298 kedy ideš k novému dr.?

danika298
11. mar 2015

@margotka112 zajtra idem pre kartu k povodnej a ak mi ju da do ruk tak v piatok

margotka112
11. mar 2015

@danika298 šikovne vybavené,daj vedieť čo ti povie

zuzka56
11. mar 2015

ahojte,
ja som v januari 2015 mala prvy cyklus s clostilom a reakcia bola vytvorena vodova cysta 4 cm (mam PCO). Potom februar uplne rozhodeny cyklus, ms prisla na 56DC.
Dnes som uzila predposlednu tbl clostilu v druhom cykle, v pondelok idem na sono, som zvedava co sa mi vytvorí tento cyklus... drzim palec nech to vyjde!

katika55
11. mar 2015

@danika298 ja som k nemu chodila celý rok, nevedela som ani kedy mám ovuláciu, menzes velmi nepravidelny, niekedy aj mesiac dva mi meskal. Poslal ma na endokrinologiu do Lubochne, stitna zlaza bola v poriadku. Potom poslal manzela na spermiogram do Heliosu, tam bol 2x. A konkretnejsie vysetrenia uz neviem, bolo to davno. 🙂

danika298
12. mar 2015

@margotka112 noo dnes som bola u lekarky vziat kartu a vraj oni ju poslu a v stredu by ju mal uz mat moj novy lekar, tak som zvedava , buduci tyzden k nemu pojdem.

margotka112
13. mar 2015

@danika298 no o tom som ešte nepočula 😨
Ja mám zas zrušenú dovolenku,moja skvelá kolegyňa kašle na to chodiť do roboty radšej ťahá PN

danika298
14. mar 2015

@margotka112 no tak to je sila. Ach ta kolegialita...
A co sa tykala lekarov tak v BA je to takto vraj normalne; ze si ich posielaju medzi sebou.

stella25
14. mar 2015

@danielle123 ahoj, pravdepodobne beries len 1 denne, tak to mas naozaj na upravenie ovulacie. Clostil sa dava bezne pri soft IVF, aby bola presne naplanovana ovulacia.
Ja som pri mojom IVF uzivala az 4 denne a mala som spomalene a dvojite videnie a strasne ma boleli oci a bola som velmi unavena. Kazdy reagujeme inak, niekomu sa moze spravit cysta, niekomu nieco ine.
Ak sa ti nedari otehotniet, tak doporucujem urcite navstivit nejake centrum a nestracat cas u gynekológa. V centre ti spravia kopu iných vysetreni, ktore gynekolog ani nerobi.

pepiska2812
14. mar 2015

Ja som rok nemala mrchu a ani ziadnu ovulaciu.Tak som zmenila doktora zistil mi PCO a zacal liecbu clostil+pregnyl...1krat som dostala mrchu a bola ukazkova,tak mi dalsi cyklus zvysil davku a povedal,ze sa to urcite podari len to chce cas...takze cakame...teraz som si robila test a je negat,takze tentokrat asi znova z toho dostanem len menzes.Tak ale hadam sa aj na nas stastie konecne usmeje

danika298
14. mar 2015

@stella25 dakujem pekne za rada vyskusam co povie lekar novy a podla toho sa zariadim.🙂

@pepiska2812 a ako dlho ta uz takto lieci?

pepiska2812
14. mar 2015

Teraz druhy mesiac...predtym co som mala doktora len do mna pchal hormony a nesnazil sa prist na pricinu preco nemam kramy

margotka112
14. mar 2015

@stella25 4 denne? mne povedal,že max 3 denne ak mi nezaberú 2 tbl.

danika298
14. mar 2015

@margotka112 to som aj ja pocula, ze max 3 denne sa maju.
@pepiska2812 a ako zistil pricinu?

pepiska2812
14. mar 2015

Urobil mi poriadne sono,je to velmi dobry lekar...a hned videl krora bije,lebo zacal vyvolavackou a nedostala som ani tak a po edal ze jasne PCO

Strana
z3