Začiatok stimulácie pred 1 IVF
Mile žienky.Tak v piatok ideme do centra a daju nam injekcie na stimulaciu.Stimulaciou by som mala začat koncom augusta.Je tu niektora,ktora si tym tiez prechadza?Pomohli by mi nejake rady a spoločne povzbudenia az k vytuženemu babätku.
Ahojte baby. Mne stopli stimulaciu nereagovala som a ostalo mi vela benfoli aj menopuru ak by ste to mala niektora predpisane kludne posuniem aj pod cenu,popripade donesiem...
A samozrejme drzim vam palce
nicky221 a ako to zvladas?pichas si sama?
Ahojte,ja začínam zajtra s tabletkami a od 9.9 s injekciami. Ako vám to ide dievčatá?
Ja už mám za sebou asi 6 injekcií, tabletky dobraté, čakám na menštruáciu a potom začíname aj s gonalom. Zatiaľ sa cítim ok, žiadne komplikácie. Chodím do práce, injekcie mi pichá priateľ večer. Trošku zaštípe ihla, ale nič strašné už. Treba si zvyknúť ;)
Ja som doma,do prace momentalne nechodim.Ja 8den pichania ,zajtra poslednu a potom priprava na odber.Aj sa bojim,ale aj tesim.Mne picha injekcie snubenec ,rano.drzim nam vsetkym palce
Ja som si vybavila na posledný týždeň pred odberom homeoffice-ten by som mala mať na konci septembra/začiatok októbra.ja mám dlhý protokol,ale vklad nebudú robiť hneď,asi až ďalší cyklus
Aj ja to tak mám mať, plus predĺžená kultivácia, čo nám vravela koordinátorka. Zatiaľ sme ešte nemali sedenie s embryológom, tak uvidíme, ako sa všetko vyvinie.
@lenkajh4 on má vraj navrhnúť, aká metóda sa asi spraví, či? Ako nám povedali, že pôjdeme do ISCI, plus PK, vklad až s ďalším cyklom. Plus chceme dať spraviť tú predimplantačnú diagnostiku embrya. Ja už ani neviem čo, pre mňa je všetko nové a nikdy som si nemyslela, že niečo také budem aj ja riešiť. Žiaľ, kvôli partnerovi a kvôli tomu, že chceme spoločné bábo, musíme len takouto cestou.
My sme mali uz aj pohovor aj s embryologickou
Baby z akeho dovodu mate dlhy?resp.kedy sa voli dlhy protokol?
Oni zvolia typ protokolu podľa mňa na základe výsledkov. Ževraj ten kratší je o niečo náročnejší-radikalnejsi. A keď sa robí vklad v inom cykle než je odber(tak ako u mňa),neviete v ktorý deň to býva? Ja som po dvoch mimomaternicovych teh.mam zničené vajcovody.

@kocica7 ahoj. Ja od 1.9. Začínam 🙂