icon

Zmena kliniky asistovanej reprodukcie a poisťovňa

matya12
14. aug 2025

Má niekto skúsenosť so zmenou kliniky? Ako k tomu pristupuje poisťovňa? Ideme prvýkrát do jednej ale nie som si istá výberom, zvažujem výmenu v prípade ak sa mi nebude páčiť prístup. No bojím sa ako to bude s hradenim poplatkov.

gejb
Autor odpoveď zmazal
michaela329
14. aug 2025

@matya12 na konzultáciu môžeš ísť aj do viacerých a potom sa rozhodnúť. My sme napríklad úvodné vyšetrenia absolvovali a pri nich som zistila, že sa mi tam nepáči a išli sme inam na samotné IVF.

anonym_11d16a
14. aug 2025

Zmenili sme, dokonca za zahranicne, poistovna uplne v pohode preplati to co ma. Ak sa ti nieco nepaci, zmen, u nas to bolo najlepsie rozhodnutie. Menila by som samozrejme az na novy cyklus liecby, nie v strede prebiehajucej, ale kedze pises ze idete prvykrat, tak to je asi irelevantne.

matya12
autor
14. aug 2025
@anonym_11d16a

Zmenili sme, dokonca za zahranicne, poistovna uplne v pohode preplati to co ma. Ak sa ti nieco nepaci, zmen, u nas to bolo najlepsie rozhodnutie. Menila by som samozrejme az na novy cyklus liecby, nie v strede prebiehajucej, ale kedze pises ze idete prvykrat, tak to je asi irelevantne.

@anonym_11d16a mas skúsenosti so zahraničnými? Vieš poradiť? Odporúčanie som dostala na Brno

85zuz
14. aug 2025
@matya12

@anonym_11d16a mas skúsenosti so zahraničnými? Vieš poradiť? Odporúčanie som dostala na Brno

@matya12 Ja vedieť skôr to čo som si zažila tu, hneď by som išla do Brna, ale je super si tu porobiť všetky vyšetrenia a s tým tsm ísť. Tu je to riadne preplácanie a ušetrite celkom dosť času

ladylenka84
2. nov 2025
@85zuz

@matya12 Ja vedieť skôr to čo som si zažila tu, hneď by som išla do Brna, ale je super si tu porobiť všetky vyšetrenia a s tým tsm ísť. Tu je to riadne preplácanie a ušetrite celkom dosť času

@85zuz a mam do Brna by si doporučila? Ktorú kliniku?

matya12
autor
4. nov 2025
@85zuz

@85zuz a v pohode vám dali kartu s lekárskymi správami a výsledkami čo vám tu robili? Lebo ja výsledky nemám... vždy nám dajú nejaký papier ale je tam viacmenej len priebeh popísaný, samotné výsledky čísla tam nie su