icon

Zvyšujú opakované embryotransfery po tehotenstve šance na úspech?

alexaka
22. máj 2025

Ahojte, mame uz z KET jedno zdrave babatko doma a mame este zamrazene 4 embrya. Kedze som v minulosti podstupovala 2 cele IVF cykly a vysiel az z druheho IVF a 2 vkladu drobec a mam iste zdravotne problemy tak do 3 IVF nemozem ist. Takze mame tieto 4 pokusy. Viem ze to znie ze vela ale tych vkladov pred otehotnenim bolo dost. Rada by som sa opytala na skusenost s vkladmi po ukoncenom tehotenstve ci tam je vyssia sanca kedze maternica si pamata alebo je to ako predtym ci motyka vystreli.

Dakujem za vase skusenosti

really8
22. máj 2025

@alexaka tak toto je otazka na gynekologa nie na amatersku verejnost

michaela329
22. máj 2025

Mne to tak raz povedala Dr. v CAR po biochemickom, že je tá šanca lepšia - ale to bol vklad po jednom cykle. Vyšiel, no o bábätko som prišla v 16tt kvôli genetickej vade. Následne o 8 mesiacov vyšiel vklad úplne posledného embryja a mám syna. Takže u mňa to tak bolo. Prirodzene som nikdy neotehotnela.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
stellarstar
22. máj 2025

Nie, nie je. Poznám jednu co mala 31 ci 32 vkladov a dodnes nic, ďalšia mala 8 ci 9 vkladov a nic

simca115
22. máj 2025

@alexaka toto sú veci medzi nebom a zemou čo sa nedá moc obyplvnit keď môžeš byt zdravá na 100 percent plus embrya na sto percent tak to vyjsť nemusí .. len musíš skúšať

really8
22. máj 2025
@stellarstar

Nie, nie je. Poznám jednu co mala 31 ci 32 vkladov a dodnes nic, ďalšia mala 8 ci 9 vkladov a nic

@stellarstar 32 vkladov???? Ufffff tu teda neviem ci je to na obdiv aka bola nezlomna a odhodlana alebo skor na tukanie si na celo.

alexaka
autor
22. máj 2025
@really8

@alexaka tak toto je otazka na gynekologa nie na amatersku verejnost

@really8 zaujimaju ma skusenosti …lekari ti vzdy povedia 35% uspesnost …skor ma zaujimali odpovede zien co im vysiel dalsi vklad po uspesnom tehotenstve alebo nevysli vklady ale dakujem za odpoved

stellarstar
22. máj 2025
@really8

@stellarstar 32 vkladov???? Ufffff tu teda neviem ci je to na obdiv aka bola nezlomna a odhodlana alebo skor na tukanie si na celo.

@really8 ano toľko a este ze vraj chce ísť do ďalšieho. Boha toto by som ja nedala, mne stačilo 8x ved to je total na psychiku a organizmus

simca115
22. máj 2025
@alexaka

@really8 zaujimaju ma skusenosti …lekari ti vzdy povedia 35% uspesnost …skor ma zaujimali odpovede zien co im vysiel dalsi vklad po uspesnom tehotenstve alebo nevysli vklady ale dakujem za odpoved

@alexaka napríklad mojej kolegyňu dcéra isla na ivf s tým že sa jej prvý pokus podaril a potom otehotnela prirodzene . neviem aké dg máš ty ale poznam aspoň jeden príklad

really8
22. máj 2025
@stellarstar

@really8 ano toľko a este ze vraj chce ísť do ďalšieho. Boha toto by som ja nedala, mne stačilo 8x ved to je total na psychiku a organizmus

@alexaka ale kazde telo je ine. Tu ti skusenosti nepomozu. Ja som otehotnela prirodzene druhykrat po ivf a to do 8 mesiacov od porodu. Porod a kojenie a vsetko mi rozbehlo ovulaciu ktoru som nemavala. Takze moze ti to vyjst.
@stellarstar no ved toto. Za mna aj 8 vkladov klobuk dole. Ale asi kazdy dostane len tolko nalozene od zivota co unesie.

alexaka
autor
22. máj 2025
@really8

@alexaka ale kazde telo je ine. Tu ti skusenosti nepomozu. Ja som otehotnela prirodzene druhykrat po ivf a to do 8 mesiacov od porodu. Porod a kojenie a vsetko mi rozbehlo ovulaciu ktoru som nemavala. Takze moze ti to vyjst.
@stellarstar no ved toto. Za mna aj 8 vkladov klobuk dole. Ale asi kazdy dostane len tolko nalozene od zivota co unesie.

@really8 u nas neni problem moja diagnoza nema nastatsie vplyv na otehotnenie len manzel ma zly soermiogram preto sme isli na IVF…prirodzene neslo slrz neho a ani nepojde od porodu si nedavame pozor a nic …no tak mame 4 pokusy snad tam jedno to embryo este bude darcekom

baskustek
22. máj 2025
@stellarstar

@stellarstar ale ona išla aj do darovaných oocytov a darovaných embryí. Nemala to všetko zo stimulácií. Stimuliek mala tuším 6. Teraz má už 46 rokov, tak pochybujem, že ešte do toho pôjde

mnavo
22. máj 2025

Ahoj. Ja riešim toto isté. 2 ivf, 9te embryo, 6ty vklad. Mám syna
Zajtra idem po 3 rokoch po 10te embryo a potom je este jedno v mrazáku.
Do 3ivf by som uz nešla.
Zdravotné problémy nemáme obaja žiadne, len prirodzene to proste nešlo 😬

baskustek
22. máj 2025

Nemyslím, že tehotenstvo má nejaký vplyv na úspešnosť ďalšieho transferu. To s tým vôbec nesúvisí. Hormóny ti po šestonedelí zase nabehli nanovo, maternica sa vyčistila, zotavila a zase skúšaš odznova, len s tým rozdielom, že si staršia. Všetko závisí od kvality tvojich embryí a optimálnej sliznice. Že maternica si pamätá a pod, to sú také bludy starých materí.

simca115
22. máj 2025
@mnavo

Do 3ivf by som uz nešla.

@mnavo aj tak klobúk dolu že dve ivf . ja idem za chvíľu na druhý transfer a viem že ešte tri pokusy ostávajú a finito 🤣

alexaka
autor
22. máj 2025
@mnavo

Do 3ivf by som uz nešla.

@mnavo drzim palce dufam ze to vyjde