Aké auto je vhodné, keď budeme mať dvojičky?
Dozvedeli sme sa s manželom že čakám dvojičky. Chcem sa preto opýtať aké auto by ste doporučili kúpiť a kde? Vieme že asi niečo väčšie, premýšlame s manželom nad VW multivan.
Ďakujem za rady 🙂
My máme ford focus combi a odporucam 🙂 to je tak velké auto a kufor nevravim. My sne hovořili ze keby sme mali 3deti ideme do smaxu alebo do vw sharana alebo tourana 🙂
@yanni 🙂 tak u nas stary rodicia su skor pomoc ako starost - uplne samostatna jednotka, vyzdvihuju mi deti zo skoly pekne mhd, decka sa strasne z toho tesia ze mozu autobusom🙂 vsade chodia sami, ak nepoznaju cestu tak mapka to isti, do zahranicia tiez chodia sami... jediny problem je ze otec nema vodicak a mama zial odkedy ma nador v hlave nemoze soferovat, takze su nepojazdni🙂
No my sme rozmyslali tiez nad vacsim autom napr. ww sharan alebo nieco take.zatial mame fabiu combi ale ked cestujeme ku svokre cca 100km tak sme uplne napratany.bereme aj sportovy kocik co zabere dost a veci v mini cestovnych taskach aby sme ich do skar popchali. 🙂
@tinushka13 podla mna neni na skodu ze sa to riesi aj tu, pretoze dopyt bol tusim taky ze sa holka pytala kde by mala auto kupit ;) ja osobne sa ako chlap trosku v autach vyznam a nic v zlom ale kupit auto a hned ho tam ist predavat to neda moc logiku 🙂
@dai to mi je luto s tvojou mamkou ☹
Ja som si zvykla spoliehat sa len na seba, resp. na muza, na nas. Moji rodicia su ca. 800 km od nas, svokrovci 450 km, takze pomoc ziadna. A ani by som nechcela. Sme zohrati team a nikoho nepotrebujeme. Svokrovci pridu sem raz za rok na jeden vikend a to obskakujem aj ich aj decka. Takze nula bodov. Moji rodicia chodia castejsie, aj sa postaraju,otec vie super varit, tak ho necham, ked to ma tak rad a mama ta je zase zhava do zehlenia. Ale ja som rada, ze sa daju viac krat do roka autom na taku dlhu cestu. Svokrovci su blizsie a v ramci Nemecka a nepridu. Ono je to take typicky zapadniarske, myslia si, ze ked poslu na narodky ci Vianoce 50tku, ze tym je to vyriesene. No co uz.
@yanni ok, no mne sa zdá dosť tesno na tri, my máme zatiaľ dve deti, takže to nejako dramaticky neriešim, ale vďaka 😉
@lololo12 aku logiku.. kupila som auto.. o pol roka som cestovala do zahranicia a bolo mi nanic.. takze som ho potrebovala narychlo predat.. jedina rychla cesta bolo aaa.. a to ze neamli ONI v poriadku papiere to je OK? mam pocit ze ty tam pracujes.. tu neobstoji ziadna vyhovorka. Ja sa nepotrebujem vyznat v autach. moj muz ich dovaza a pracuje s autami. takze ja prehlad nastatie ako tak mam.. a to co neviem tak zistim u neho. aby clovek prisiel do predajne rano na 9tu.. a po xy hodinach mu povedali ze nevedia vykupit auto naspat ze nesedia majitelia.. tak to privedie do vyvrtky aj kludasa ako som ja. Hlavne ak auto islo od nich a medzitym majitela nemenilo. ja potom zbytocne opletacky. Nikdy viac.. a potom ked som videla ako sa predavalo to auto.. smiala som sa.. km nesedeli aj keby chceli.. 😀 😀 😀 ani stav nezodpovedal.. nic..
Nakoniec sme kúpili skodu octavia kombi - z bazaru najazdenych 80000km, keď sme si ho vyberali bola som prekvapená kolko veľa miesta tam je, zatial spokojnosť uvidíme ako to bude s malými 🙂)
to už aj také veci sa tu riešia.že aké auto=))) myslím že jasnú a rýchlu odpoved ti dám velké aby sa ti tam zmestil kočík a 2 sedačky
podľa toho koľko peňazí si ochotná investovať ....z lacnejších je ideálna dacia lodgy, nové kúpiš v plnej výbave za 15000
@yanni
@dai vraciam sa k autam, u nas je to teraz tiez tema doma... ste spominali sharan a alhambru a 4x4, my nutne potrebujeme 4kolku a vacsie auto a nevieme si vybrat, nic normalne na trhu nie je... ja mam 4kolku, ale je to kompaktne suv, sice sme s tym v zime pochodili vsetky nase lyzovacky, ale nebol to komfort minivanu, ktory pouzivame v lete, ale uz je ten nas minivan viacmenej len muzove pracovne auto, nie je sice stare, ale ja uz autam po prvej stk neverim 😅 no a teraz co kupit? nic na trhu nie je, bud je to moc velke ako multivan a pod, alebo zastaraly interier ako Q7, alebo male ako touareg, alebo nie dobre vybavene ako alhambra/sharan... 😅
musi to byt vacsie auto, ale zas nie hovado a musi to byt 4kolka a musi to mat dobru vybavu a ideal nemec... a za dobru cenu 😅 😅 😀 😀 no, nie je co kupit...
Mam 3 a chodime takmer kazdy tyzden- kazde dva cez vikend ku mojim rodicom...🙂
prepac odoslal sa mi komentar skor, mame volkswagen turan takyto, neviem ale presne rocnik tomu rozumie manzel, skor ten novsi aaaauto.sk/vw/touran.html tiez z bazara a som spokojna aj ked cena bola (pre mna) trosku vyssia
určite by to chcelo nejake velke, napriklad kombi, alebo SUV, kde date aj ten velky kočiar a dalšie potrebne veci
SUV je vysoké na úkor dlžky, takže ked dvojčatka, tak radšej kombi, je to viac praktické

@yanni ja sice nepotrebujem 7miestne pre nasu rodinu, staci plnohodnotne 5 miestne ( aj ked tych je tiez len ako safranu ☹ ) ale chcem aj 3ti rad kvoli starym rodicom aby sme mali moznost ich presuvat spolu s nami... ale teda ja ratam ze ten 3ti rad bude vaecsinou sklopeny... V kazdom pripade potrebujem 3 plnohodnotne miesta v 2hom rade kedze deti budu vo velkych sedackach az pokial teda nebudu mat tych 150 ( mala ma len 130 zatial, takze este najmenej 2 roky😀 )