icon

Poradíte autosedačku od 9 - 36 kg?

mary737
9. okt 2012

Malá má 16 mes. a doteraz sme mali požičanú🙂.Je ich toľko,že ozaj neviem akú vybrať.Hlavne,aby bola bezpečná a pravdepodobne aj s isofixom,aby malá videla,kedže je drobec🙂.Chcela by som od 9-36kg asi🙂Ďakujem moc za akýkoľvek príspevok. 🙂 🙂

monyccka
9. okt 2012

pozri si crash testy a podla nich vyber co najbezpecnejsiu.. Kaslat na potahy aj drziaky na pohare, dolezita je BEZPECNOST.. My sme mali maxicosi priori sps, bola som nadmieru spokojna, crash testy super, v aute sedela jak prilepena a mala bola spokojna tiez. Potah sa sice skoro rozpadoll, vybledol a celkovo nebola najestetickejsou na trhu ale ucel nie je skraslit ale ochranit 🙂

brisilda
9. okt 2012

@mary737 ja mam cybex /kuk moj fotoalbum/ mam ju nafotenu a je uzasna !no kazdemu vyhovuje nieco ine 🙂 Ja som volila autosedacku s pultikom nakolko sa maly vedel odputat + som pozerala crash testy 😉 Recenzie som necitala nakolko som nemala velmi na vyber a nelutujem...maly sa nielenze neodputa ale pekne sa na tom pultiku hraje a ked je unavy tak zaspinka /opierka hlavicky sa da sklopit mierne do zadu a tym padom nepada dietatu hlavicka dole 😉

cicimotinka
9. okt 2012

ak chceš bezpečnú, tak určite nie 9-36... je tu už pár tém, popozeraj... 😉

klaudia001
10. okt 2012

moji známy kupili maxi cosi autosedačku

vevet
10. okt 2012

mne v jednej predajni odporúčali Kiddy, má namiesto popruhov tiež pultík a v crash testoch bol na prvých miestach(ešte pred Romer)... myslím že medzi najbezpečnejšie patria ešte aj Maxi Cosi a Cybex...

lienkan
10. okt 2012

Nevedeli sme sa rozhodnut - nakoniec sme kupili 9 az 18 ( romer) - zevraj je najbezpecnejsia ...tak snad nesklame ...mala je tiez drobna ..

sampo
10. okt 2012

Ja mam naniu, ale len vo svojom aute..s tym jazdim len po meste. V testoch vysla celkom dobre, ale na dlhsie trasy by som ju nechcela. Pozri cybex alebo concord (tu maju znami a su spokojni). My sme kupili 9-18kg zn. be safe,.je taka vyvysena a polohovatelna, s tou sme spokojni 😉

vodnarky
10. okt 2012

my mame tiez od 9-36kg od Britax a sme s nou velmi spokojny..🙂

nanulik
10. okt 2012

my máme zopa carera zatial som spokojná

ladybirdie
10. okt 2012

My mame Kiddy Comfort Pro a sme velmi spokojni. Je od 9-36 kil, takze nemusime kupit 2. My sme ju kupili pred 2 rokmi, vtedy vysli z testov ako najbezpecnejsie. 😉