icon

Odrela som auto. Čo teraz robiť?

19. mar 2026

Kočky, dnes som mala zatazkavajucu skusku..šla som autom sama. Jazdila som v spicke, parkovanie Ok, len už vyložene doma posledny meter som odrela parapet na plote, kde máme tehlove tašky, jedna spadla a na aute škrábance. Je to staré auto pre zaciatocnika, na naucenie sa, s tým sa počíta. Manžel mi to dáva zozrat, ale dve dalšie auta este máme. Som z toho zla, každý hovori, že to sa stáva, u nás sa zle parkuje, Ked ide ku mne na pokec kamaratka, tak parkuje 300 metrov dalej, že u nás je blbý priestor, posledny meter a už to bolo. A že už jazdit nebudem. Ach, vážne som jelito? Utesujem sa, že nikoho som nezabila, nikto kvoli mne neleží v nemocnici, vlastne sa nestalo dokopy nic. Sú to oba plechy,spotrebny tovar, ktory nám má sluzit. Je mi smutno. Ale inak ako len praxou a zas praxou to nepojde.

Strana
z3
anonym_b392e4
20. mar 2026

Ja neviem.. My sme sa skoro pri zabili v zime na aute lebo ma chlap neposluchol že gumy treba už nové lebo sa smyka a naburali sme.. Ani jeden z toho nerobil vedú jemu to bolo veľmi ľúto a moje prvé slová boli že okej sme v poriadku auto sa dá dokopy a viac som neriešila

anonym_13e34a
20. mar 2026
@anonym_autor

@vroni asi tak. Kupila som fakt drahé auto za asi 17000 eur v novemvri, ale velké kombi zanovne. Jazdila som aj s ním, muž nervy na pochode, to som kupila ja. Potom navrhol kupit teda menšie starsie auto na naucenie sa, islo sa napoly, stalo asi 1500 eur. PZP na manžela..takže o bonusy sa strašne boji. Cize buď sa auto preda, co chce najviac, alebo nech si experimenty riesim a platim ja. Cize drahsia poistka, prepis na registri, aby on nikde nefiguroval a vsetko na moje náklady. Ale za to vsetko mi to stojí. Raz to ocením. Bola to skusenost. Blba, ale bola.

@anonym_autor "fakt drahe auto" za 17 tisic? Si robis srandu? Obycajny VW Passat stoji 40 - 60 tisic. Audi A6 60 - 80 tisic.

anonym_b392e4
20. mar 2026
@anonym_13e34a

@anonym_autor "fakt drahe auto" za 17 tisic? Si robis srandu? Obycajny VW Passat stoji 40 - 60 tisic. Audi A6 60 - 80 tisic.

@anonym_13e34a áno 17 000 je dosť na par plechov a káblov..

anonym_55b342
20. mar 2026

manzel ti to dava zozrat? co to je za cloveka ked mu toto vadi? ja som oskrela jednemu panovi auto mercedes , nebol tam tak som mu nechala listok potom mi volal a vsetko sa uplne v pohode vybavilo, volala som manzelovi ten povedal ze je to len auto a nic sa nestalo , a to mame auto v podstate celkom nove, ma sice 8r ale aj tak, ja som si skrabanec utrela a ostalo tam kusok zidenej farby, pan si mercedes dal opravit, nam navysili poistku ani nie nijaku horibilnu sumu a zivot ide dalej, tiez ten pan povedal ze sa nic nestalo , ako robit vedu z toho ze niekto oskre auto no neviem....

anonym_13e34a
20. mar 2026
@anonym_b392e4

@anonym_13e34a áno 17 000 je dosť na par plechov a káblov..

@anonym_b392e4 reagujem na tvoje "fakt drahe auto za 17 tisic". Ako by si potom nazvala auto za 185 tisic na ktorom havarovala Jakliova?

maros632
20. mar 2026

Som vodič z povolania. Jazdím 30 rokov z kamiónom, niekoľko miliónov kilometrov bez nehody a pred vianocami som odrel auto na parkovisku....a nie len svoje😁. Hlavu hore😉

anonym_b392e4
20. mar 2026
@anonym_13e34a

@anonym_b392e4 reagujem na tvoje "fakt drahe auto za 17 tisic". Ako by si potom nazvala auto za 185 tisic na ktorom havarovala Jakliova?

@anonym_13e34a nijak lebo príspevok nie je o ňom

anonym_13e34a
20. mar 2026
@anonym_b392e4

@anonym_13e34a nijak lebo príspevok nie je o ňom

@anonym_b392e4 ved ano, prispevok je o fakt drahom aute za 17 tisic.

anonym_a6ee86
21. mar 2026

Tvoj manžel je blbec. Pred pár mesiacmi som si kúpila nové auto, vytúžené, dlho som naň šetrila, strašne drahé. som fakt skúsená vodička, ktorá jazdí 16 rokov (a odsoferujem sama napríklad najďalej do Francuzska), za celých 16 rokov som nemala nehodu. V aute sedel vedľa mna syn, súrne potreboval niečo riešiť a ja som sa nechala rozptýliť. Kompletne som rozbila cely zadný kufor, lebo ako som bola rozptýlená, nevšimla som si kamerové a zvukové senzory. Škoda za 4800 eur, našťastie na nové auto mam havarijnú, takze len spoluucast. Úplne s plačom som volala mužovi, že auto mam dva či tri mesiace a toto som urobila. Jedine, čo ho zaujimalo bolo, či sme v poriadku. Keď to auto uvidel, tak mi povedal, že som to dobre trafila, lebo keby som trafila asi o 15 cm vyššie, rozbijem sklo, celé sa rozbije a určite by sme sa porezali. Je dôležité, že sa ti nič nestalo. A nenechaj sa odradiť.

autor
21. mar 2026
@anonym_13e34a

@anonym_b392e4 ved ano, prispevok je o fakt drahom aute za 17 tisic.

@anonym_13e34a jedna sa o druhé.

autor
21. mar 2026
@anonym_a6ee86

Tvoj manžel je blbec. Pred pár mesiacmi som si kúpila nové auto, vytúžené, dlho som naň šetrila, strašne drahé. som fakt skúsená vodička, ktorá jazdí 16 rokov (a odsoferujem sama napríklad najďalej do Francuzska), za celých 16 rokov som nemala nehodu. V aute sedel vedľa mna syn, súrne potreboval niečo riešiť a ja som sa nechala rozptýliť. Kompletne som rozbila cely zadný kufor, lebo ako som bola rozptýlená, nevšimla som si kamerové a zvukové senzory. Škoda za 4800 eur, našťastie na nové auto mam havarijnú, takze len spoluucast. Úplne s plačom som volala mužovi, že auto mam dva či tri mesiace a toto som urobila. Jedine, čo ho zaujimalo bolo, či sme v poriadku. Keď to auto uvidel, tak mi povedal, že som to dobre trafila, lebo keby som trafila asi o 15 cm vyššie, rozbijem sklo, celé sa rozbije a určite by sme sa porezali. Je dôležité, že sa ti nič nestalo. A nenechaj sa odradiť.

@anonym_a6ee86 kiezby vsetci muzi dokázali takto reagovat. Ale odradit sa nenechám..Keby sa každý dal odradit, tak dodnes jezdíme na konskych pohonoch.

pikachu999
21. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_a6ee86 kiezby vsetci muzi dokázali takto reagovat. Ale odradit sa nenechám..Keby sa každý dal odradit, tak dodnes jezdíme na konskych pohonoch.

@anonym_autor nenechaj sa odradiť auto je len vec - spotrebný materiál v podstate, len sa pekne uč 👍🫶🍀

autor
22. mar 2026
@pikachu999

@anonym_autor nenechaj sa odradiť auto je len vec - spotrebný materiál v podstate, len sa pekne uč 👍🫶🍀

@pikachu999 neboj, odradit sa nenechám. Práve jazdit potrebujem, manžel trosku vychladol, u nás sa mi parkuje strašne zle, no tak povedal, nech to tam nechám ako dokážem, on potom preparkuje. Ale auto fakt potrebujem, nenechám to tak..

anonym_b392e4
22. mar 2026
@anonym_autor

@pikachu999 neboj, odradit sa nenechám. Práve jazdit potrebujem, manžel trosku vychladol, u nás sa mi parkuje strašne zle, no tak povedal, nech to tam nechám ako dokážem, on potom preparkuje. Ale auto fakt potrebujem, nenechám to tak..

@anonym_autor pár krát si to nacvic s nim to parkovanie doma a budeš istejšia pripadne skúste nejak prerobiť priestor ak je to možné

mariobelic
23. mar 2026

Veď každý nejako začínal, ak nejde o život nejde o nič

priscilla07
26. mar 2026

V minulosti sa mi podarilo dve nové autá ( firemné) "dať na totalku ". Našťastie tu som. Denné prejdem minimálne 80-100 km.

princezna_bosorka
27. mar 2026

@anonym_autor tvoj manzel je chuj (ak by bol moj, uz je ex) a na margo soferovania - urcite potrebujes
viac treningu, ale aj psyhoterapeuta, nech spravis nieco s nizkym sebavedomim.

Strana
z3