icon

Odrela som auto. Čo teraz robiť?

Dnes o 16:31

Kočky, dnes som mala zatazkavajucu skusku..šla som autom sama. Jazdila som v spicke, parkovanie Ok, len už vyložene doma posledny meter som odrela parapet na plote, kde máme tehlove tašky, jedna spadla a na aute škrábance. Je to staré auto pre zaciatocnika, na naucenie sa, s tým sa počíta. Manžel mi to dáva zozrat, ale dve dalšie auta este máme. Som z toho zla, každý hovori, že to sa stáva, u nás sa zle parkuje, Ked ide ku mne na pokec kamaratka, tak parkuje 300 metrov dalej, že u nás je blbý priestor, posledny meter a už to bolo. A že už jazdit nebudem. Ach, vážne som jelito? Utesujem sa, že nikoho som nezabila, nikto kvoli mne neleží v nemocnici, vlastne sa nestalo dokopy nic. Sú to oba plechy,spotrebny tovar, ktory nám má sluzit. Je mi smutno. Ale inak ako len praxou a zas praxou to nepojde.

Strana
z2
koniarova
Dnes o 18:21
@anonym_autor

Teraz pokračuje, že je to strašné, do toho auta už sadat nebudem, nech som sudna a idem od toho. To ale ja nechcem

@anonym_autor neopováž sa počúvať toho idiota. Soferuj ďalej. Nič sa nestalo.

anonym_e8ccd1
Dnes o 18:30
@anonym_autor

Teraz pokračuje, že je to strašné, do toho auta už sadat nebudem, nech som sudna a idem od toho. To ale ja nechcem

@anonym_autor strasny debil fakt,somnou muz robil jazdy,celu dobu ma ukludnoval,kludny ako baranok,kym som sa do toho dostala a to mam vodicak dlhsie ako muz.Ten si ho robil az v 35tke,pri 2hom synovi,ja od 18tky len pre krasnu,mladu fotku.
Ked sme kupili 2he auto,prve zostalo mne a muz kazdu nedelu,prazdne cesty som mnou jazdil.
On ma teba ukludnovat a nie ta deptat,a nicit.Este mi muz hovoril po nehode,laska nesmies prestat jazdit,to je najhorsie,co by si urobila.
Este ten vikend sme od suseda kupili pezota za 500eur,aby som sa mala ako dostat do prace.

anonym_954099
Dnes o 18:32

Môj také čosi očakával, tak aj na učenie som mala auto so senzormi a kamerou. Tam je menšia šanca na oškretie. A je to všeobecne bezpečnejšie.

anonym_0c463d
Dnes o 18:35

Aj keby to bolo nove auto, tak nema ta co deptat. Kym sa nic vazne nestalo, tak si z toho nerob tazku hlavu 🙂 Mne muz kupil fungel nove auto po vodicaku a asi prvy mesiac mi ho j***l sused pred panelakom na parkovisku🤣 len sme sa na tom zasmiali a dali opravit, odvtedy ho mam take odrete z kazdej strany z parkovisk a nie mojou vinou

anonym_e8ccd1
Dnes o 18:37

,,,pezot,,,mi vydrzal 2m a isiel do srotu tiez,jaj.Sused vravi,jasne rozvody boli menene.Isla som do prace,chodila som pre kolegynu a auto zacalo chrcat,a nic.Tak som vypla motor,nastartovala znova.Kolegyni vravim nasadaj rychlo,az dojdeme.Ledva sme dosli k nam,ona byvala za nasou dedinou a muzovi vravim:rychlo mi daj tvoje auto,hento ako si chrci a nejde.Jaj odvtedy som jazdila na muzovom a muz si musel kupit dalsie.Ale uz nie za 500eur.

marca12
Dnes o 18:40

@anonym_autor Tvoj muz je debil. Moj by nadtym len mavol rukou. Nenechaj sa odradit a jazdi dalej.

Strana
z2