icon

Ako nájsť prácu na home office v Banskobystrickom kraji?

1. nov 2025

Maminy viete mi prosím niektorá poradiť kde už nájsť zamestnanie, žijem s jedným školopovinným dieťaťom sama. V našom okrese je hladová dolina. Životopis zasielam už nejaký čas pravidelne. Žiadna spätná odpoveď od nikoho. Som už zúfalá. Hľadám profesia, kariéra, a všetky ostatné stránky za rohom a pod., pár nových pribudne mimo môjho odvetvia ako kuchár, čašník, pravnik, predajca automobilov a pod. Slovensko sk, žiadna práca na úradoch. Všade vacsinou vyžadujú jazyk, home office už som prešla celé Slovensko na internete. Som v koncoch. Netúžim po žiadnom predaji ani nahováranie poistiek a pod. Nie som vhodný adept ani na presviedčanie a vyjednávanie. Sú aj také ponuky. Poobedia a víkedny si nemozem dovolit robit nakolko dieta nema s kym byt a dalsia vec je príprava do skoly pod dohľadom. Oslovila som firmy na administratívu, nikto nie je schopný ani len suchej odpovede. Prax mám 8 rokov na urade. Ofiice balik. Korešpondencia a pod. Prosím neviete o niečom na home office, nepracuje tu niekto v nejakej firme v rámci Slovenska kde by potrebovali? Najlepsie BB kraj.

Strana
z2
anonym_1a6d27
2. nov 2025
@ankare

@anonym_1a6d27 Myslím,že na výnimku ju môžu prijať. Škola sa dá dorobiť aj popri zamestnaní.

@ankare Áno, dá, ale vedomosť spomínanú vyššie mať musí. Načo je potom taký asistent.

zmrzlinka2021
2. nov 2025
@sara07

@belllinka
@zmrzlinka2021 a kam baby ? najskôr si potrebuje nást niečo na prenajom, čiže záloha , potom stahovanie, a ak nechce predat byt pod cenu tak tiež zase tahat najom,zalohy atd
myslíte že niekde zoberu na ubytovnu matku s dietatom ? sama si nájdeš lahšie
teraz škola, v priebehu šk roku prestup ? ak tak skorej cez prazdniny

@sara07 určite je dôležité správne načasovanie. Ale ak človek nemá na účty, potraviny, proste ide tam, kde ta práca je. Ona sama píše, že problém je ich okres. Že je to hľadova dolina.
Nikde nepíšem že je to jednoduché. Žiaľ život single rodina je veľmi narocny

autor
2. nov 2025
@eeffka

@anonym_autor normalne zasnem, prax 8r na urade.. toto je pre bezneho zamestnavatela horsie ako ziadna prax, a co ponukas? Nic... tvoje schopnosti ma moja dcera na zs plus hovori plynule anglicky , hlavne ze HO. Uz chapem preco nam na pohovory chodi podobny material.

@eeffka ja sa ani nečudujem, že v dnešnej dobe sú deti také aké sú, keď rodič má charakter presne ako ty… ja som sa slušne opýtala, nakoľko je to mamičkovské fórum a veľa z nás má alebo bude mať (hľadanie zamestnania) možno podobný problém aký riešim ja. To ale neznamená, že ľudia môžu byť k sebe tak hnusný ako si to odprezentovala ty. Vyjadrenia sa však zdržím ohľadom detí, jazyka a schopností. A tiež prajem, aby si nemusela naďalej riešiť životopis ľudí v mojej kategórii, kt., mali tú drzosť a oslovili Vašu firmu so žiadosťou o zamestnanie. Naopak, stačí ľuďom poďakovať za prejavený záujem.

autor
2. nov 2025

@anonym_autor a dievčatám ďakujem za možnosti práce, ktoré spomenuli.

anonym_84b7aa
2. nov 2025

Skús personalistiku/HR odvetvie 😊

anonym_40b9b0
2. nov 2025
@anonym_84b7aa

@anonym_84b7aa Aha, lebo to moze robit kazdy, ze...napad za milion.

kris_tin257
Autor odpoveď zmazal
anonym_84b7aa
2. nov 2025
@anonym_40b9b0

@anonym_84b7aa Aha, lebo to moze robit kazdy, ze...napad za milion.

@anonym_40b9b0 tak keď ja to môžem robiť čo som predtým robila v obchode na smeny. A mám umožnený home office 2-3x do týždňa, takže áno ide to 😊 a nápad to nie je za milión, zarobím menej 😉

anonym_40b9b0
2. nov 2025
@anonym_84b7aa

@anonym_40b9b0 tak keď ja to môžem robiť čo som predtým robila v obchode na smeny. A mám umožnený home office 2-3x do týždňa, takže áno ide to 😊 a nápad to nie je za milión, zarobím menej 😉

@anonym_84b7aa Nic v zlom, ale prilis profesionalne mi to nepride...ale na SK sa vsetko vybavuje po znamosti, tak ma to neprekvapuje.

anonym_84b7aa
2. nov 2025
@anonym_40b9b0

@anonym_84b7aa Nic v zlom, ale prilis profesionalne mi to nepride...ale na SK sa vsetko vybavuje po znamosti, tak ma to neprekvapuje.

@anonym_40b9b0 všetko po známosti? Vaw nikdy som žiadnu robotu nemala po známosti, ale tak ja žijem v Bratislave tu sú úplne iné možnosti ako v BB

anonym_dab126
2. nov 2025
@anonym_84b7aa

@anonym_84b7aa to robis mzdy a pracovne zmluvy? Bez vzdelania?

anonym_84b7aa
2. nov 2025
@anonym_dab126

@anonym_84b7aa to robis mzdy a pracovne zmluvy? Bez vzdelania?

@anonym_dab126 mzdy robí účtovná firma ja robím podklady a riešim dochádzky a nezrovnalosti, zmluvy sú všetko template ktoré dopĺňam a upravujem… riešim zmeny v pracovných pomeroch a dodatky generuje systém… stačí ak je človek šikovný toto všetko sa dá naučiť nie je to jadrová fyzika 😊 aké vzdelanie by podľa teba malo mať HR?

anonym_dab126
2. nov 2025
@anonym_84b7aa

@anonym_dab126 mzdy robí účtovná firma ja robím podklady a riešim dochádzky a nezrovnalosti, zmluvy sú všetko template ktoré dopĺňam a upravujem… riešim zmeny v pracovných pomeroch a dodatky generuje systém… stačí ak je človek šikovný toto všetko sa dá naučiť nie je to jadrová fyzika 😊 aké vzdelanie by podľa teba malo mať HR?

@anonym_84b7aa tak urcite aspon OA, uctovnictvo, skolenia co sa tyka noviniek v zakonniku prace.

anonym_40b9b0
2. nov 2025
@anonym_84b7aa

@anonym_84b7aa Myslela som si...HR je totiz "trosku" nieco ine.

anonym_84b7aa
2. nov 2025
@anonym_dab126

@anonym_84b7aa tak urcite aspon OA, uctovnictvo, skolenia co sa tyka noviniek v zakonniku prace.

@anonym_dab126 na účtovníctvo máme externú firmu ja nič neúčtujem, zákonník prace nie je problém si naštudovať a keďže dennodenne s ním robím tak človek sa do toho rýchlo dostane. Veci sa väčšinou točia dookola, občas sa len vyskytne niečo nové 😊 OA je v tomto smere úplne zbytočná, treba vedieť komunikovať s ľuďmi v prvom rade na to ta škola nepripravi

anonym_5a5b3a
2. nov 2025

@anonym_autor viem, že chceš HO..ale keď to nejde tak to nejde..peniaze potrebuješ.. si pojazdná? Máš auto? Pretože kaufland umožňuje zmeny kde si ich prisposobis a aj tesco. Čiže budeš môcť dieťa ráno odviezť a poobede vyzdvihnúť. Zarobíš pekný peniaz, možno ak viac ako niekde na úrade. Nedávno v dunajskej strede hľadali na okresný súd asistentku, náplň práce bola tak zodpovedná, že určite by to nezvládol hocikto..stačila stredná škola, maďarčina samozrejme a ponúkali 630€ v čistom. Pracovná doba vynikajúca pre matku s deťmi.

Strana
z2