Recenzie na MUDr. Bielika pri liečbe veľkého myómu
Ahojte poprosím Vás o recenzie.
Moja Dr mi zistila myom vo veľkosti detskej hlavičky.Cakam na výsledky odberov a hneď mi odporučila MUDr.Bielika. Vzhľadom k tomu,že som ešte nerodila,nechce aby ma tu nejaký lekár nedbanlivosti pripravil o maternicu.
Dievčatá poviem vám mam obavy co a ako bude.
Mam za sebou v rozmedzí cca 5-6rokov 3IVF.Myslim si,že toto je dôvod momentálneho stavu.
Boli ste niektorá v podobnej situácii a boli ste pri MUDr.Bielikovi?Pomohol Vám?Koľko ste čakali na konzultáciu a koľko na zákrok?
Prosím o vaše skúsenosti.
Dakujem
@buxus24 ďakujem Ti veľmi pekne 🙂. Operoval Ťa prosím v ktorej nemocnici? A myslíš že by si mi vedela poslať aj jeho e-mail? Pekne ďakujem za pomoc.
@buxus24 tiez zrasty su automaticke po operacii? Nerozumiem preco vzniknu.. dakujem ti za podporu ❤️
@barbora825321 ahoj ja dom mu písala email on mi asi po tyzdni odpísal.
1konzultacia bola na Valentína pred rokom. Operácia bola v apríli.Pytaj sa ho vsetko co ta zaujima. Vie to ludsky vysvetliť.
Pred operáciou ma aj ukludnoval.
@gabruska1985
Ahoj neboj sa aj ked viem,že drobný strach tam bude.
Ja som sla na operáciu už 3x.Dr mi povedal k čomu môže prísť a co očakávať,ale ze urobí všetko preto,aby sa nič odstraňovať nemuselo. Vravel ,ze mozno mi vyberie vajcovod,bol zaneseny endometriozou. Chcala Bohu sa mu ho podarilo prečistiť.
Odstraňoval mi veľký myom. Ešte po mesiaci som nevedela nič dvíhať,a mala som problémy pri všetkom.Bolesti tiež.
Šla som do prace po mesiaci a pol a ľutujem,že som to tak urýchlila.
Takže určite ostaň doma a doliec sa.To ,že sa jazva naokozahoji,neznamená,že je zahojena aj vo vnutri.
Mne ostala polka brucha akoby opuchnuta.je to preto,že sa mi asi urobili zrasty. Citim ich pod prstami.
Drzim silno prsty. Neboj sa a ver,všetko dopadne dobre. Dr ti pomôže ako vie💗
A po op hlavne pokoj a neutekaj do prace. Držím silno prsty 🤞🤞🤞🤞🤞🤞
@buxus24 ahoj,prosím ta môžem poprosiť mail a tel číslo na dr.Bielika? Ďakujem 🫠
Ahojte žienky som tu nová , hľadám tiež pár informácií bola som už na konzultácii u MUDr.Bielika, po nej mi naplánoval lapku na 22.8 ale nenapísal či si mám urobiť predoperačné alebo kedy sa mám dostaviť a vôbec kam on ešte upresní informácie alebo ako ?
@buxus24 ahoj,prosím ta môžem poprosiť mail a tel číslo na dr.Bielika? Ďakujem 🫠
@jajka888 ja mám iba email pána doktorka tbielik57@gmail.com
@jajka888 ja mám iba email pána doktorka tbielik57@gmail.com
@tinuskaaa91 Ahoj, on ti pošle mail, nejaké 2 týždne alebo týždeň pred operáciou. Aspoň mne tak povedal. Má toho veľa, tak vyše týždňa pred operáciou som mu ja písala, že mám termín vtedy a vtedy a teda či mi dá k tomu info. A odpísal ešte v ten deň. Išla som na predoperačné u nás v meste a zvyšok spravili v Martine.
@tinuskaaa91 Ahoj, on ti pošle mail, nejaké 2 týždne alebo týždeň pred operáciou. Aspoň mne tak povedal. Má toho veľa, tak vyše týždňa pred operáciou som mu ja písala, že mám termín vtedy a vtedy a teda či mi dá k tomu info. A odpísal ešte v ten deň. Išla som na predoperačné u nás v meste a zvyšok spravili v Martine.
@gabruska1985 dakujem za info tak komunikácia je náročná viem že má toho veľa, len som zmätená že okrem dátumu žiadne iné informácie nemám ale ďakujem dúfam že dá vopred vedieť🙂
@gabruska1985 dakujem za info tak komunikácia je náročná viem že má toho veľa, len som zmätená že okrem dátumu žiadne iné informácie nemám ale ďakujem dúfam že dá vopred vedieť🙂
@tinuskaaa91 Keď nedá napíš mu tak týždeň a pól pred termínom 🙂držím palce

Pridám sa aj ja so svojimi skúsenosťami. Tibor Bielik je absolútna slovenska špička v gynekologickej chirurgii. Aj mňa operoval. A neľutujem aj keď som za ním cestovala cez pol republiky. Jeho prístup sa nedá porovnať s tým čo som zažila v iných nemocniciach. Poslala som mu email, ktorý som našla tu na modrom koníkovi, odpísal asi o dva tri týždne, do dvoch mesiacov bol zákrok. A môj gynekológ povedal že ešte nevidel taku rýchlu rekonvalescenciu a takú vydarenú operáciu.