icon

Aká je skutočná hodnota bytu na Zochovej ulici?

16. mar 2024

Ahojte viete mi prosim poradiť alebo mate skusenosť
ideme predavať byt na zochovej ulici cca 3i- 73m , nove okná , kuchyna mala ale nova ( 3 roky ) kurenie prerobene - novy kotol ( 5 rokov)
podlahy su ok ,elektrina prerobená , steny fajn su tam sice nerovnosti , wc a kupelka všetko funkčne ( cca 15 rokov dozadu sa prerabalo)
okna su do dvora , balkon , pivnica k bytu , bez vytahu 2.poschodie
realitak nam povedal že byt ma hendikep ( tmavy, bez vytahu) a že cena je 200 000€
ja som bola tak v šoku že to ešte predychavm to je cca 2800€ za meter čo sa mi zdá malo , oslovim aj niekého ineho avšak v našom dome sa predal taky isty byt za 295 t
nevravil že chceme toĺko ale 200 🤦‍♀️…
pozerala som aj ponuky na nete ale je ich velmi malo 1-2 tusim
aka je adekvatna cena za meter v tejto oblasti ?

Strana
z2
2medvede
16. mar 2024

Ceny bytov v BA sledujem a toto sa mi zda podla popisu ako dost podhodnotena cena, aj ked nepozname napr dispoziciu, stav bytovky a ine. Z mojho pohladu potencialneho kupca by takato cena posobila az nedoveryhodne a hladala by som skryte vady a urcite viac ludi takto rozmysla, takze pozor aj nato aby prilis nizka cena naopak neodradila kupcov. Urcite oslov viac realitiek, aby si mala co najobjektivnejsiu predstavu

zuzanka.zuzu
16. mar 2024

za 200 000 na zochovej máte predané do 3 dni a nie že do 3 mesiacov 😉

stanulienkat
16. mar 2024

@hopsas kto pricetny by kupoval byt vo Vrakuni?

portret7
16. mar 2024

@lienka.7 ake? Dakujem

luccija
16. mar 2024

Zdá sa mi to veľmi málo.Daj si ho nacenit viacerým.Iste to, že je tmavý, bez výťahu, rekonštruovaný pred 15 r zohrá rolu, ale 200 t je málo za tú lolalitu

luccija
16. mar 2024

Keď chces oslov túto pani Monika ...nám predávala byt.Byva neďaleko v horskom parku pozná ceny toho okolia

asocial
16. mar 2024

v podstate uplne historicke centrum a 200.000? pan zacina svoju karieru a prisiel len vcera z Hnuste alebo chce ten byt pre seba? Za taku cenu ani nerozmyslaj

gemerka17
16. mar 2024

@liv1 dlhodobo sledujem reality tiež. Mali sme na trhu nehnuteľností nákupy a este budem mat. Za danú sumu sa 2 izbovy v BA zohnať dá, samozrejme, že to bude mať iste mínusy a nebude sa jednať o nadrozmerny, nadštandardné vybavený byt v centre mesta. Sú tu aj ostane lokality. Prerobené 1 izbaky, na akože 2 izbák nekomentujem, to na nehnuteľnostiach dlhodobo stojí a nikto to nechce. Okrem toho každú novostavbu môžeš považovať za 2 garzonku, často ich developery predávajú ako 2 izbové alebo 1,5 izbové byty s výmerou do 40 m2.

liv1
16. mar 2024

@gemerka17 my sa teraz ale bavime o Petrzalke a sucasnej ponuke. Reagovala som na to, ze za 145 tisic normalny byt, nie nadrozmerny ani nadstandardny nezozenies. Aj v Petrzalke su nadrozmerne, nadstandardne 2 izbove byty za 180-200 tisic. Developeri urobili z 2garzoniek 2izbove byty, lebo to asi lepsie znie. Tu je ponuka 2izbovych bytov v Petrzalke. https://www.topreality.sk/vyhladavanie-nehnutel... Zaradili tam aj dvojgarzonky. Ak chce clovek normalne byvat, nebyvat na 4 bez vytahu, nebyvat v 12poschodovom dome na 12 poschodi, alebo byvat v inej diere, tak za 145 ho v Petrzke proste nenajde. Mozno supervynimocne. Za 145 tieic nie su normalne byty ani v Karlovke, ani v Novom meste, toboz v centre alebo Ruzinove. Najdes ich mozno v Dubravke a inych krajnych castiach, alebo fakt nie dobre byty

beataxxx
16. mar 2024

Tam su pekne byty, mam tam kamosku, na Fb je skupina Bez realitky Bratislava, skus to tam - kamoska takto predavala byt a potom prevod, zmluvu, kataster a platbu zadala nejakej notarke za cca 2000 Euro, urcite je to ovela menej ako si beru realitky

viera
16. mar 2024

@zuzanka.zuzu 😂myslim si ze este v ten den to bude predane😂

gemerka17
16. mar 2024

@liv1 ty si komentovala, že za 145 k nenájde v CELEJ BA 2 izbový byt. Petržalka bola iba príklad ale nájdeš ich za danú sumu v BA viac, v roznych častiach. Sú to normálne byty, ktoré majú svoju hodnotu a v čase boomu pred 2 rokmi sa podľa teba tieto "diery alebo nenormalne byty" predávali za 170 - 200 tisíc. Kopec ludi v nich normálne býva a bytom nič nie je. Najmä v takých bytoch stále idú najmy za 650 - 700 eur. Toto ti píšem len na margo toho, že za danú sumu sa byt nedá zohnať. Dá ale chce to kompromis. Ono aj 250 000 2 izbový byt má niečo čo nie je úplne dokonale a stale sa budu ludia sťažovať. Viem o com hovorím.

ketrint
16. mar 2024

No vidis a ja pomaly plánujem sťahovanie s dcérou, sme bez auta, takze parkovanie neriešim 🙂 lokalita mi vyhovuje, z Kramarov na Zochovu, to nám ostane aj skola, kruzky a všetko ako mame. Ak by teda bol za tých magických 200t tak sa mi určite ozvi 🙏😅

Vtipky bokom (ale že sa chceme sťahovať a že by to bola vyhovujúca lokalita je pravda 😊), úprimne dúfam, že predáte za oveľa viac, hento by bola riadna krádež… že 200t, to by ma ovalilo keby povie. Urcite je to zly odhad…

autor
17. mar 2024

@ketrint dakujem za tvoje slová 🙂 my sa planujeme stahovat este nevieme kam tiez dufam ze dostane co najviac kedze chceme si nieco aj odlozit bokom
snad aj tebe to dopadne super pre Vas

ketrint
17. mar 2024

Ja budem mat presne rovnaku situáciu, potrebujem najprv predať terajší a potom kúpiť vacsi. Takze presne riešim to iste ako vy, že kde získať nejaký reálny odhad. Vôbec neviem kde si mám ísť dať zistit cenu… takze ak niečo schopne najdete, budem moc rada ak by si mi do správy posunula tip 🙏

andy024
17. mar 2024

Veď dajte si ho oceniť a uvidíte akú má hodnotu

Strana
z2