Ako skoro prísť na letisko v Bratislave bez batožiny?
ahojte, ako skoro dopredu chodíte ne letisko v BA pred odletom ked nemáte batožinu? bude stačiť hodina?
ja som paranodina a minimalne 2 hodiny pred odletom na letisku musim byt. radsej si dam kavu pri gate a pokojne cakam ako ostresovat ci mi neujde lietadlo
vždy chodím 2 hodiny dopredu aj ked batožinu nemám, no teraz musím ísť vlakom do BA a vychádza mi to tak, že budem len hodinu tam pred odletom, tak mám z toho trošku stres
vždy chodím 2 hodiny dopredu aj ked batožinu nemám, no teraz musím ísť vlakom do BA a vychádza mi to tak, že budem len hodinu tam pred odletom, tak mám z toho trošku stres
@anicka103749 a ratas s meskanim vlaku? + Ba letisko ma momentalne o dost viac odletov nez pominule roky, nespoliehala by som sa, ze to do hodiny stihas
Ja by som sa na ten vlak nespoliehala, hocičo sa môže stať, vlak môže meškať, alebo bude veľa ľudí na security..
@anicka103749 a nemozes prist skorsim vlakom? Ako viem, ze nie vzdy sa to da, ale mala by si tak viac istoty, ze ti to neuleti. Lebo my sice chodime tak hodinku pred odletom, naposledy ale este odtial nelietal wizz, cize som vedela cca odhadnut, kolko ludi bude na security (z minulosti a vzhladom k sezone), ale sme z BA. Ak letime z Viedne, alebo z Budapesti, vzdy chodime aj tri hodiny vopred (z Bud obzvlast ked ideme mimo EU), lebo raz som uz zazila, ze mi to skoro uslo a uz to nechcem nikdy zazit 🙈
@anicka103749 vlak by som veru neriskovala takto na chlp..nehoda či tragédia na trati, cez mesto zápcha a ✈️ fuč. Nedá sa ti skorším ?
Ps. Viem že MHD má vlastný jazdný pruh , ale stačí jeden debil...
@anicka103749 urcite vz som vlakom takto na chlp presne nesla...ved nase vlakz maju furt nejake meskanie
alebo ist autobusom - nie je to mozne ?
@anicka103749 iné je ked ideš autom na letisko, a iné ked vlakom. Vzhladom k tomu že dnes už malo vlakov chodí načas, toto by som neriskovala. Radšej o tri hodiny skôr ako hodinu neskôr. Ja som tak išla nedavno do Bari vlakom, dala som si rezervu tri hodky.. a just išiel vlak načas :D ale potom z letiska domov vlak meškal 40 minut a nasledne som nestihala prestupy domov. Lenže ako vieš kedy bude meškať a kedy nie?
Tiež sa ešte nedávno stalo že išlo viac letov naraz a na kontrole ludí neskutočne..kebyže sa nepredbehnem, zmeškam let. Takže radšej čakať na letisku pri káve ako potom nestíhať.
@anicka103749 urcite vz som vlakom takto na chlp presne nesla...ved nase vlakz maju furt nejake meskanie
alebo ist autobusom - nie je to mozne ?
@nyusika v sobotu zázrak - vlak do BB a podvečer späť do BA nemeškali ! Do Malaciek cez týždeň 40minut
Záleží aj kedy, niekedy je to tam desne plné a pomalé.... inokedy ani nohy.
Ja by som prišla cca 70-90min vopred.
@anicka103749 stres by som mala z toho vlaku. tolko sa toho udialo s tymi vlakmi za poslednu dobu... to by som isla radsej na skorsi a cakala aj podl mna v bratislave 😀
@anicka103749 stres by som mala z toho vlaku. tolko sa toho udialo s tymi vlakmi za poslednu dobu... to by som isla radsej na skorsi a cakala aj podl mna v bratislave 😀
@miska_kal keby mal skorší vlak aj oveľa skôr prísť, tak sa zastaví v IKEA alebo vedľa, a na letisko zájde aj peši, využije čas a nebude mať nervy, že plánovaným vlakom nestihne

@anicka103749 ked ideš v rámci EU stačí hodinu