Dá sa v Bratislave nájsť podnájom do 500 €?
Ahojte. Idem sa poradiť. Myslíte, že sa dá nájsť v Bratislave podnájom pre matku a dieťa do 500€? Ide o to, že sa musíme na nejaký čas ako rodina rozdeliť. Aby sme nemuseli syna umiestniť na intrak, musím s ním na nejaký čas odísť do podnájmu. Zvažovala som aspoň 2- izbák aby za nami mohli prísť dcéra s mužom ale teda pri tých cenách sa uskromnim aj na garsonku teda 🫣. Pri opatrovateĺskom riešiť podnájom a splácať hypotéku je teda riadna výzva.
Dokonca sme už aj emocionálne nad sebou vybojovali ten internát, z peňažného hľadiska ale tie týždenné cesty po neho tam a späť domov by boli podobné ako kedy máme podnájom, takže nie je moc čo riešiť...
@akje jasné, to určite prezriem, ďakujem za pomoc 🌸
Tým, že to bude pre nás relevantné až od augusta/septembra tak zatiaľ ešte aktívne hľadať nemusím.. Budem robiť určite prieskum. Ďalšia vec, ktorej sa bojím je ale ten podnájom pre dieťa 🤔
@anonym_autor pocuvaj skus napisat aj na internaty v mlynskej doline... mozno keby si si napr zacala robit phd v bratislave alebo ine vzdelanie tak vies mat narok na internat na manzelakoch. porafila by som sa aj s oz. jedenrodic.sk ano ste dvaja ale idete sa rozdelit a mate dieta s postihnutim. tiez pogoogli pre nevidisce deti oztka. napr dobry anjel a rozne ine. vela stastia. v akej oblasti planujes orscovst kolko rokov ma dcera? svrciu poznam pracuje tam kamoska
@anonym_autor nie, nech ide normalne na internát
@zuzike123 ďakujem, veľmi praktická rada 🙏 doteraz som pozerala len Karlovku kvôli dostupnosti ale toto znie fajn.
@anonym_autor skús ako ti radia, cez knazov alebo reholne sestricky
Ahoj autorka. Ako ste nakoniec dopadli? Veľmi som vám držala palce.