Dobrý gynekológ v Bratislave - aktuálne info
Viem, že tu už podobné diskusie boli, avšak potrebujem aktuálne informácie 🙂
Vedeli by ste mi odporučiť dobrého gynekológa v BA?
Ideálne niekoho, komu nevadí odpovedať na otázky a nemáte pocit, že mu prekážate už len svojou prítomnosťou 😀 a samozrejme aj takého, s ktorým máte dobré skúsenosti aj ako s odborníkom.
Ďakujem 🙂
@opuska Máš väčšiu kontrolu nad tým, kto ťa bude liečiť, a môžeš si vybrať lekára na základe odporúčaní alebo preferencií a nie takého, pod ktorého "spadáš", toto som nemala rada, pretože väčšinou som úplne spokojná nebola.
@lujziana44 No pretoze ti ho vyberu, a ty vela nenarobis s tym, ze chces ist inam.
@roomaa tak moja sestra mala napriklad zase opacny problem. chcela ist k sukromnemu, tak sa proste zobrala a isla, ale nakoniec sa ten jej gynekolog prestahoval, takze musela ist spat k tomu, pod ktoreho spadala. jednoducho v mieste svojho bydliska uz nenasla takeho odbornika, ktory by mal jednak rovnake podmienky a pristup tiez, takze zostala tam a je tam doteraz, aj ked by najradsej nebola. 🙉
@opuska Ale tak v Bratislave je zase oveľa lepší výber ako inde, si myslím, takže tu sa to ešte relatívne dá. 🙂
@lujziana44 Dá, ale tak nie každá si vyberie hneď. Mne tiež dosť dlho trvalo, kým som našla niekoho, u koho budem absolútne spokojná aj s tými poplatkami napríklad. Niekde sa platí extrémne veľa za bežné vyšetrenia. Chodím k Millymu a môžem povedať, že aj keď je súkromný, tak je to uňho super aj v tomto.
@roomaa To je pravda, nájsť toho správneho lekára môže byť riadna výzva. Mudr. Millyho poznám z počutia, ale nejaké detaily o ňom neviem. Má tam prístup taký, že si na teba fakt nájde čas a všetko vysvetlí? Lebo to je podľa mňa kľúčové a všade to takto proste nefunguje, to viem aj z vlastných skúseností.
@roomaa No fakt nie je nad to mať takéto sestričky. 😀 Radosť s nimi komunikovať, fakt.
@lujziana44 To bude asi rarita, pretože ja som sa ešte s takou dobrou sestričkou nestretla. 😂
@viellik Tiež mám rôzne skúseností. U doktorky, čo som bola predtým, tak som mala stresy len z tej sestričky. Normálne som sa tam cítila, akoby som bola na výsluchu. Tá sestrička mi už pri vstupe stihla povedať, že čo si to vôbec dovoľujem meškať, pritom som prišla presne na čas, akože fakt úplne na minútu 😀. Tak neviem, že či je vyslovené nutné chodiť 5 minút skôr alebo čo. Ešteže doktorka bol v pohode, ale inak akože celé zle... 🙄
@opuska Presne tak, aj u nás to bolo tak, keď sme boli u Millyho. Všetko super, konzultácie priebehali úplne okej, aj manžel bol samozrejme prítomný, nakoľko sme takisto riešili spermiogram. Celý proces nám bol dôkladne vysvetlený a doktor si dal záležať na tom, aby sme pochopili všetky detaily, čo sme ako pár veľmi ocenili. myslím si, že nejedna žena ocení jeho diskrétnosť, profesionalitu a to, že vždy odpovedal na všetky naše otázky. ♥
A v com je to teda lepsie, ked sa to robi pomocou umelej inteligencie?

@verca888 Tak cena je jedna vec, ale aj ten pristup je asi lepsi, co sa tyka sukromnych. 🙂