Dobrý gynekológ v Bratislave - aktuálne info
Viem, že tu už podobné diskusie boli, avšak potrebujem aktuálne informácie 🙂
Vedeli by ste mi odporučiť dobrého gynekológa v BA?
Ideálne niekoho, komu nevadí odpovedať na otázky a nemáte pocit, že mu prekážate už len svojou prítomnosťou 😀 a samozrejme aj takého, s ktorým máte dobré skúsenosti aj ako s odborníkom.
Ďakujem 🙂
@beata_ra ano mala. podla mna je to fakt o tom, ako s tebou komunikuje. kludne moze byt odbornik, ale ked sa citis blbo alebo ze sa nemozes nic opytat, tak to proste nejde. ja som nakoniec menila a bol to najlepsi krok, lebo teraz mam doktora, kde sa fakt citim v pohode a nemam stres tam ist.
inak toto s tym odkladanim je podla mna strasne caste, len sa o tom malo hovori… vela ludi to tak ma, ze ked nema dobry pocit z lekara, tak si ten termin proste posuva, co najviac sa da. ja som si tak posuvala jazdy v autoskole 😂😂😂 ten instruktor bol totiz moja nocna mora. 😀 nie je to riesenie, ale vtedy mi to dost pomahalo psychicky 😂
@alica_matejka Ja som u mudr. Millyho. Predtým som bola v starom meste, ale nebola som úplne ok s prístupom, tak som menila. 🙂
@liesik ja som k nemu chodila predtym tiez, teda ked som byvala v ba... potom som sa odstahovala a teraz sa znova vraciam naspat 😂 tak zistujem informacie. tych doktorov je tak strasne vela, ale bud ho mam daleko alebo sa tam platia nezmyselne poplatky alebo neviem co...
@alica_matejka No to je pravda, niekde sa platia take sumy, ze dovidenia. A uplne nezmyselne. 🙈

@stanik_67 No to je najhoršie, keď nemáš takú tú dôveru😕... Veď ku komu ju máš mať, keď nie k niekomu, komu zveríš do rúk svoje zdravie 🙈🙉