icon

Dobrý gynekológ v Bratislave - aktuálne info

17. máj 2022

Viem, že tu už podobné diskusie boli, avšak potrebujem aktuálne informácie 🙂
Vedeli by ste mi odporučiť dobrého gynekológa v BA?
Ideálne niekoho, komu nevadí odpovedať na otázky a nemáte pocit, že mu prekážate už len svojou prítomnosťou 😀 a samozrejme aj takého, s ktorým máte dobré skúsenosti aj ako s odborníkom.
Ďakujem 🙂

Strana
z18
liesik
13. mar 2026

@stanik_67 No to je najhoršie, keď nemáš takú tú dôveru😕... Veď ku komu ju máš mať, keď nie k niekomu, komu zveríš do rúk svoje zdravie 🙈🙉

patka_673
17. mar 2026

@liesik akoze ja chapem, ze najprv nevies, aky ten doktor bude, ale ono staci mozno jedno-dve vysetrenia a zistis. a hned vies, ci unho zostanes alebo budes hladat nieco ine, lepsie.

beata_ra
17. mar 2026

@patka_673 mala si aj taku skusenost, kedy si okamzite vedela, ze nezostanes?

roomaa
18. mar 2026

@beata_ra Ja som žiaľ mala. Ale tak nie vždy natrafíš hneď na prvý pokus na skvelého lekára, s tým nespravíš nič. 😉

patka_673
18. mar 2026

@beata_ra ano mala. podla mna je to fakt o tom, ako s tebou komunikuje. kludne moze byt odbornik, ale ked sa citis blbo alebo ze sa nemozes nic opytat, tak to proste nejde. ja som nakoniec menila a bol to najlepsi krok, lebo teraz mam doktora, kde sa fakt citim v pohode a nemam stres tam ist.

liesik
19. mar 2026

@patka_673 No potom aj vyšetrenia odkladáš a to nie je dobré...

prabinka
19. mar 2026

@liesik Tak ja aj keby som mala neviem akých zlých lekárov, svoje zdravie by som kvôli tomu takýmto spôsobom neohrozila.

beata_ra
23. mar 2026

@roomaa no to je pravda, to si asi nevyberies, teda aspon na zaciatku nie 🙂
@prabinka no zalezi, ake ma clovek priority, kazdy sa ale takto na to nepozera. niekomu je jedno.

patka_673
23. mar 2026

inak toto s tym odkladanim je podla mna strasne caste, len sa o tom malo hovori… vela ludi to tak ma, ze ked nema dobry pocit z lekara, tak si ten termin proste posuva, co najviac sa da. ja som si tak posuvala jazdy v autoskole 😂😂😂 ten instruktor bol totiz moja nocna mora. 😀 nie je to riesenie, ale vtedy mi to dost pomahalo psychicky 😂

liesik
23. mar 2026

@patka_673 Ale napr. ja som si všimla, že dosť robí aj to prostredie. Niekde prídeš a už škaredá čakáreň, nepríjemná sestrička, celé to pôsobí tak zle, že máš chuť sa otočiť 😅 A inde je to úplne v pohode, aj keď čakáš dlhšie.

uskrnica
26. mar 2026

@patka_673 Pobavila si ma s tou autoskolou 😀 😀 Ale je to take logicke, ze hladas sposoby, ako sa vyhnut pre teba neprijemnej situacii.

prabinka
26. mar 2026

@liesik Tak aby v dnešnej dobe nemal doktor aspoň akotak vyzerajúcu čakáreň... 😉

beata_ra
26. mar 2026

@uskrnica ja som sa velakrat musela psychicky pripravovat pred navstevou lekara, ale nakoniec to vobec nebolo take zle, ako som ocakavala... 😀 casto sa clovek boji veci, ktorych sa realne vobec bat nemusi.

uskrnica
7. apr 2026

@beata_ra Ano, ja si tiez casto vytvaram v hlave neprijemne scenare 😀 Ale tak zase potom ta ta realita prijemne prekvapi a je dobre, nie? 😂

patka_673
7. apr 2026

@uskrnica ano, mozog ta chce pripravit na najhorsie a potom si povies, ze si sa bala proste zbytocne. su lekari a LEKARI. niekam chodim s radostou alebo teda s neutralnymi pocitmi aspon 😂 a niekam takym sposobom, ze stresujem uz tyzden pred terminom. ale tak to som ja.

prabinka
8. apr 2026

@patka_673 Však si povedz, že je to len chvíľka, navyše je to nutnosť, tak sa od toho odosobni a je. 😉

beata_ra
9. apr 2026

@prabinka ano, chodim raz za rok povacsinou k lekarom, ak sa teda nic nevyskytne, takze u me dobry. 😀

alica_matejka
10. apr 2026

ahojte, chodite ku komu aktualne v BA??

liesik
13. apr 2026

@alica_matejka Ja som u mudr. Millyho. Predtým som bola v starom meste, ale nebola som úplne ok s prístupom, tak som menila. 🙂

alica_matejka
13. apr 2026

@liesik ja som k nemu chodila predtym tiez, teda ked som byvala v ba... potom som sa odstahovala a teraz sa znova vraciam naspat 😂 tak zistujem informacie. tych doktorov je tak strasne vela, ale bud ho mam daleko alebo sa tam platia nezmyselne poplatky alebo neviem co...

uskrnica
Včera o 13:08

@alica_matejka No to je pravda, niekde sa platia take sumy, ze dovidenia. A uplne nezmyselne. 🙈

Strana
z18