Dobrý gynekológ v Bratislave - aktuálne info
Viem, že tu už podobné diskusie boli, avšak potrebujem aktuálne informácie 🙂
Vedeli by ste mi odporučiť dobrého gynekológa v BA?
Ideálne niekoho, komu nevadí odpovedať na otázky a nemáte pocit, že mu prekážate už len svojou prítomnosťou 😀 a samozrejme aj takého, s ktorým máte dobré skúsenosti aj ako s odborníkom.
Ďakujem 🙂
no ja aktualne byvam v Novom meste nad Vahom, ale stahujeme sa do Bratislavy, tak preto sa pytam. robim si taky maly prieskum, pretoze vobec neviem, ku komu sa vyberiem :D som tak nejak dufala, ze ma tu zeny nasmeruju, nakolko tam nemam este ani jedneho lekara vybaveneho. tie zaciatky su vsade tazke, ja to tak beriem.
@erikamamo ja mam taktiez dobru skusenost s panom Millym, skus sa spytat tam, ale myslim, ze by ta mohol vziat, ked budes mat uz nahlaseny trvaly pobyt, skor neviem ako to funguje, ci vobec takto chcu brat. ale kazdopadne mna vzali, ked uz ma nechceli absolutne nikde, tak som bola stastna.
@baska_nice Ako dlho k nemu chodis, prosim ta?🙂 Ak to teda nie je tajomstvo.
Ja mam s Millym velmi negativnu skusenost, ludsky aj odborne. Prisla som k nemu s dlhodobym problemom. Moju zdravotnu kartu si neotvoril, nepocuval ma. "U mna ste teraz, tak ja Vas liecim od teraz". Nezaujimala ho predchadzajuca liecba, priebeh ochorenia.
@mirka292 no ja nemozem nanho povedat jedine zle slovo, mne so zdravotnym problemom pomohol, mala som nekonecne zapaly, uz som nevedela, co s nimi, ako proti nim bojovat, chodila som kade tade, nikto mi nevedel pomoct, az tu mi bola konecne nastavena liecba, ktora zabrala, takze za mna super.
@baska_nice a cim to bolo vlastne sposobene? tie tvoje zapaly mam na mysli. mala som tiez nejake, ale doteraz sa nevie, ze cim to mohlo byt.
ja chodím do Vajnor, ku dr. Kotekovi. mala som lekárov z Kochu... nebola som s nikym tak spokojná ako práve s ním 🙂
@banderaska29 ved jasne, kazdemu vyhovuje niekto iny, mne zase nebolo poskytnute dostatocne poradenstvo a taka zdravotna starostlivost ako u pana dr. Millyho. dlho som hladala takeho, ktory by mi vyhovoval po vsetkych strankach, a to nespominam to, ze som bola bez gynekologa asi 2 roky.
@baska_nice fuha, a to si co robila prosim ta dva roky? to si sa nebala? ja nejdem polroka a mam strach, ze sa so mnou deje nieco, o com neviem :D
@erikamamo vsak pisala vyssie, ze nemohla dlho najst lekara, alebo teda dlho ju nikto nechcel nikam vziat, takze zrejme to bol kamen urazu. to je take bezne by som povedala, stava sa to u nas v dnesnej dobe fakt casto, ale teda nielen s gynekologmi, ale tak vseobecne s lekarmi.
@alica_matejka presne tak, mam na taketo veci asi ozaj stastie alebo co :D ale tak nastastie uz to riesit nemusim. ak by som mala chodit k niekomu, kto ma nevie ani vysetrit poriadne, co som predtym tak aj realne mala, tak by som istotne zvazila, ci tam vobec zostanem. teraz to mam uplne fajn.
Mne uplne vyhovuje pan Milly. Chodim k nemu uz nejaky ten rok, uz ako tehotna som bola unho ako pacientka, spraval sa ku mne fajn. Len ma mrzelo, ze ma nakoniec neodrodil, myslela som si, ze bude pri porode, ale tak nevadi. Za to mi odporucil skveleho porodnika, takze super aj tak, vdacna som🙂
@uskrnica No ono to tak trošku zamrzí, keď si navyknutá na niekoho po celý čas a potom ťa odrodí niekto iný. Ale tak tiež som to mala tak, takže to je asi taká rarita, keď sa podarí nájsť aj pôrodníka gynekológa skôr by som povedala🙂 Samozrejme, že to nie je chyba. Pokiaľ je v pohode, tak je to jedno si myslím🙂
@uskrnica Veď sme predsa v 21. storočí, takže tiež si myslím, že to už je taká samozrejmosť by som povedala🙂 A inak všetko ostatné ok? Aj sestričky?
@eliaska101 Sestricky mi zakazdym vysli v ustrety, ci uz ked som nieco riesila telefonicky alebo normalne osobne, takze za mna vsetko ok. Vsade sa podla mna nestretnes aj s dobrym lekarom aj dobrou sestrickou. U mna to bolo doteraz tak, ze bud alebo 😀 Neviem teda, ci mas aj ty takuto skusenost :D
@eliaska101 Tak ale ja už som sa osobne stretla s kadečím, vieš? Som si povedala jednoducho, že prečo by som mala znížiť zo svojich nárokov, keď inde to majú proste fajn? No tiež chcem pre seba to najlepšie, to je predsa jasné. Mám nárok na riadnu zdravotnú starostlivosť, si myslím. 😇
No ja chodím k Millymu teraz aktuálne už asi tri mesiace, tiež už som nevedela, že ku komu ísť, s každým gynekológom bolo niečo, buď som to mala ďaleko od ruky alebo ma nechceli vziať alebo to bola žena a ja k žene ísť nechcem, ale tuto akože fajn, v pohodke všetko.
@kendova_anna A preco si nechcela ist k zene? Mas nejaku zlu skusenost so zenami gynekologickami?
tak ani ja nemam so zenou gynekologickou zlu skusenost, ale proste viem, ze ani k ziadnej nepojdem 😂 nechystam sa, dobre mi je ako mi je, ja osobne si to ani predstavit neviem. kazdemu je to po chuti inak.
@kendova_anna Tak potom je to jasné, stačí ti jedna zlá skúsenosť a je to. Však ale u doktora ťa nikto na silu nedrží 😎
@eri444 Treba si nájsť niekoho stále, u ktorého nevidíš žiadny problém. Lebo ono to tak skutočne aj chodí, že objaví sa niečo, čo ti na ňom začne vadiť alebo prestane vyhovovať a už sa tým pádom pokazí všetko :D Kedysi som ja osobne mala dokonca až odpor k môjmu gyn. Nechcela som tam chodiť, bála som sa každého jedného vyšetrenia, strašne mi bolo nepríjemné úplne všetko, čo pri vyšetrení robil. No a keď si raz vytvoríš takýto obraz, tak dovi, to už je proste celé zle :D
@uskrnica Tak to nechces🙂 Este je super, ked sa doktor pri rozhovore s tebou ani nepozera na teba, ale do okna 😂 Uz aj taketo sa mi stalo, to je uplne strasne. Aspon vidis, kde ta realne ma. 😅
Tak to je snáď zlý sen. Takého doktora proste nechceš 🙂 Od takého zdrhať čo možno najďalej, veď to je totálne neúctivý prístup k pacientovi.
vselijaki su doktori, to je fakt. ani neviem, co by som robila na tvojom mieste, ono to ani vtipne nie je, to je ozaj do placu 😀 asi by som sa v tej chvili zdvihla a sla prec alebo ja neviem. mam rada lekarov, s ktorymi je aj rec. a hlavne sa len netvaria, ze ich to, co im hovoris, zaujima 🙂

@eri444 ty si tu spomenula, ze chodis k panovi Millymu, on kde ordinuje, prosim ta?