Gynekológia v Bratislave s nízkymi poplatkam
Ahojte,
Vedeli by ste mi poradit dobrú gynekologičku (alebo gynekológa ale preferujem ženu), hlavne kde nenechám na poplatkoch veľa peňazí?
Moja spádová lekárka žiaľ vyberá poplatky tiež a nie malé tak skúšam hľadať niekoho inde, ideálne Ružinov a okolie, ale ak bude za dobrú cenu (alebo hradená poisťovňou) tak aj ďalej v BA..
Zatiaľ stale chodím k svojej lekárke v Trenčíne, ale budeme mat 2. Dieťa príde mi to už ďaleko. Ale úprimne tým, že tam má doktorka top prístup a mi hradí všetko poisťovňa tak zatiaľ stále lepšie :(
@nattholla skus pozrieť prenatalgyncare.sk , neviem, ci by ti poplatky vyhovovali, ale je to v Ružinove a v tehotenstve určite uvitas, že kvôli certifikovanym screeningom nebudeš musieť ist do inej ambulancie 🙂
@katka317 ďakujem, žiaľ nemôžem si to dovoliť.. momentálne si na tie 2-3 ultrazvuky dôjdem do inej ambulancie za 20 eur dokopy (tam kde mám vyhliadhnuté) ako za celé tehotenstvo zaplatiť vyše 300 eur :( (poplatok za tehotenstvo + screeningy podľa cenníka na webe) ale ďakujem krásne 🙂

@nattholla skus pozrieť prenatalgyncare.sk , neviem, ci by ti poplatky vyhovovali, ale je to v Ružinove a v tehotenstve určite uvitas, že kvôli certifikovanym screeningom nebudeš musieť ist do inej ambulancie 🙂