icon

Gynekológia v Bratislave s nízkymi poplatkam

nattholla
19. aug 2025

Ahojte,
Vedeli by ste mi poradit dobrú gynekologičku (alebo gynekológa ale preferujem ženu), hlavne kde nenechám na poplatkoch veľa peňazí?

Moja spádová lekárka žiaľ vyberá poplatky tiež a nie malé tak skúšam hľadať niekoho inde, ideálne Ružinov a okolie, ale ak bude za dobrú cenu (alebo hradená poisťovňou) tak aj ďalej v BA..

Zatiaľ stale chodím k svojej lekárke v Trenčíne, ale budeme mat 2. Dieťa príde mi to už ďaleko. Ale úprimne tým, že tam má doktorka top prístup a mi hradí všetko poisťovňa tak zatiaľ stále lepšie :(

katka317
20. aug 2025

@nattholla skus pozrieť prenatalgyncare.sk , neviem, ci by ti poplatky vyhovovali, ale je to v Ružinove a v tehotenstve určite uvitas, že kvôli certifikovanym screeningom nebudeš musieť ist do inej ambulancie 🙂

nattholla
autor
20. aug 2025
@katka317

@nattholla skus pozrieť prenatalgyncare.sk , neviem, ci by ti poplatky vyhovovali, ale je to v Ružinove a v tehotenstve určite uvitas, že kvôli certifikovanym screeningom nebudeš musieť ist do inej ambulancie 🙂

@katka317 ďakujem, žiaľ nemôžem si to dovoliť.. momentálne si na tie 2-3 ultrazvuky dôjdem do inej ambulancie za 20 eur dokopy (tam kde mám vyhliadhnuté) ako za celé tehotenstvo zaplatiť vyše 300 eur :( (poplatok za tehotenstvo + screeningy podľa cenníka na webe) ale ďakujem krásne 🙂