Hľadám bláznivú ženu, ktorá by mi pomohla dokázať neveru u muža
Zdravím, principiálne hľadám niekoho, kto si pod falošným účtom trošku preklepne mojho partnera. Viem o jeho vypisovani si, no zbieram trošku priamejsie dôkazy, nez ho konfrontujem. Ak by bola nejaka ochotná, píšte správu. Ďakujem
@ssaj chceš zachrániť vzťah a takýmto vrcholne trápnym spúsobom zháňaš dôkazy o tom, že vzťah v poriadku nie je? A keď tie dôkazy získaš, tak čo? Budeš ho konfrontovať a on padne na kolená, nasype si popol na hlavu, odprosí, nasľubuje a hor sa do svetlých, láskyplných zajtrajškov? Skvelé!
Môžem 🙂
@ssaj ja som tiež niečo čítala o tej Appke, ale nie je to také jednoduché ako to znie.
Prekvapuje ma kolko dobrovolnicok je ochotnych vymienat si steklive spravy s nevernikom v zaujme vyssieho moralneho principu. Len aby sa ten voluntarizmus raz neobratil proti nim
@ssaj nápis pomôžem 🤣
Ja tu niektore zenzka fakt nepochopim🤦♀️.autorka- vo vasom vztahu nie je dovera aspon z tvojej strany. Mne by to ako dovod na razchod stacilo. Nemusis sa takto ponizovat a nutne mu nieco dokazovat co vlastne ani nemusi byt pravda di chvile kym do toho nezatiahnes " kamosku"." Ved prilezitost robi zlodeja "A fakt sa cudujem, ze sa ti niekto ponukol. Podielat sa na rozpade akehokolvek vztahu je uplne pod uroven. Po tomto komplote ta kopne do....
@viestta aj ja. Dufam, ze si tato komunikacia dostane aj k partnerom dobrovolniciek. Ved kto druhemu jamu kope - sam do nej spadne.
@zuzinka888 niektore zeny nemaju ani stipku sebeucty. Nema ju ani autorka, o tom by sa dalo dlho polemizovat co este chce tymto sposobom zachranovat, a o tych dobrovolnickach bez rozumu aj skoda pisat
to je nejaký súpis jebn*tých ženských? no len sa hláste 😀
@zuzanka.zuzu 😂😂😂😂👍👍👍
@danica2711 presne ako pises. Len by som dodala, ze tie laskyplne zajtrajsky asi dlho nepotrvaju. Par dni hrkutania a potom mu zas zacne kontrolovat ucty na socialnych sietach a sme tam, kde sme boli 🤷 ja nechapem, ako toto niekomu stoji za zachranu. Ona jemu neveri a on sa znizi na tak ubohe kratenie chvil ako jr vypisovanie si s cudzimi zenami. Este by som pochopila, ze s nim musi zostat nejaku dobu z existencnych dovodov, ale v tom pripade by ma uz absolutne netrapilo, co on robi vo volnych chvilach.
@kiki68 az kam ma ten "prieskum toxickeho spravania" zajst? Len po vypisovanie, posielanie steklivych fotiek, ci az po rande? Ci dobrovolnicka s nim pojde aj do postele aby boli dokazy dostatocne?
Ked je raz neverny alebo mam podozrenie, tak nepotrebujem ziadneho figuranta. Vyriesim to kratko a jednoducho aj bez neho.
@viestta vies co, ha to chapem . Lebo casto sa to partner snazi obratit proti zene a manipuluje jej rodinu, svoju rodinu. Co mne vsetci vyvolavali, ze nemam robit z komara somara, ze to nevadi, ze sak sme sedem rokov spolu. Ako najlepsie mat dokazy v rukach a pekne to svokre a podobne preposlat. Pretoze ten Partner moze byt pekny kvietok ked pojde ratovat svoju reputaciu . Ja som zazila take bizarne situacie vtedy.
ja som toto už robila, ale kámoške, bolo to napinavééé, 😅
Ja sa nestačím čudovať, koľko žien sa tu podhadzuje na takéto niečo. Môžete sa pozrieť samé na seba do zrkadla? Nie je vám, zo seba na grc? Mne by bolo ... som zvedavá, ako by ste sa zachovali, keby vám toto urobil váš partner, nasadil by kamoša aby si s vami písal. Aj to by ste brali v pohode? Či to len ženy môžu?
@a_alexandra_a Nevieme ako to je, to je ten problém. Z druhej strany ak ona je hlúpa a aj napriek tomu potrebuje až niečo takéto... Čo dodať? Zas... Môj bývalý si takto vypisoval a nebyť mojej kamosky, ktorá ho našla na zoznamke a nezačala si s ním písať tak neviem o tom koľko ďalších xy žien bolo pri mne a usetrila by som si testy na pohlavné choroby. 🙂
Vieš. Ak by niekto chcel nachytat mňa a mal by na čom, bola by to moja hlúposť, nie? Ak by som ako zadaná posielala neviem ake flirt fotky či správy.

@ssaj mozem😜