icon

Kde kupujete najlepšie domáce vajíčka v Bratislave?

olivia_c
9. máj 2025

Ahojte. Prosim mate v ramci BA overeneho predajcu naozaj domacich a chutnych, zltych slepacich vajec? Bola by som vdacna za tipy. Minule som skusila kupit u 2 inych predajcov na Mileticke a chutili aj vyzerali ako z obchodneho retazcu, rozdiel bol akurat v 100 % prirazke.

3009
•
9. máj 2025

@olivia_c No ja kupujem na Miletičke v tom prvom stánku na rohu a sú tam pekné vajíčka a stoja okolo 3 až 3,50 eur.

olivia_c
autor
•
9. máj 2025
@3009

@olivia_c No ja kupujem na Miletičke v tom prvom stánku na rohu a sú tam pekné vajíčka a stoja okolo 3 až 3,50 eur.

@3009 ten prvy stanok je prosim ktory? Ten oproti wc?

3009
•
9. máj 2025
@olivia_c

@3009 ten prvy stanok je prosim ktory? Ten oproti wc?

@olivia_c nie, hneď ako sa stredom ide na Miletičku a v druhom rade na rohu vľavo a vedľa je mäsiar čo predáva klobásky.

olivia_c
autor
•
10. máj 2025
@3009

@olivia_c nie, hneď ako sa stredom ide na Miletičku a v druhom rade na rohu vľavo a vedľa je mäsiar čo predáva klobásky.

@3009 super, dakujem. Zbehnem, tam som nekupovala.

zuzike123
•
11. máj 2025

Tak domace sliepky este par tyzdnov dozadu nemali dostatok zelenej potravy, co vplvyva aj na farbu zltka, pokial narazas na to. Rozdiel by si mala vidiet v najblizssom case. Tiez mi pred casom doniesol kolega 100% domace vajicka a zltka boli uplne bleducke.

cacianka
•
11. máj 2025
@zuzike123

Tak domace sliepky este par tyzdnov dozadu nemali dostatok zelenej potravy, co vplvyva aj na farbu zltka, pokial narazas na to. Rozdiel by si mala vidiet v najblizssom case. Tiez mi pred casom doniesol kolega 100% domace vajicka a zltka boli uplne bleducke.

@zuzike123 naše sliepky vetu majú žlté už dávno, lebo máme záhrade dosť zeleného krmiva ( kuriačka prezimovala a už v marci vyrástla ako koberec, máme trávu z dvora a datelinu na konci záhrady).