Plánujete štúdium na Bieloruskej 1? Zistite viac!
Ahojte, chystá sa niekto tento rok na túto školu?
Máte nejaké info, či sú tam nejaké príjimačky alebo ako to bude presne prebiehať toho 20.06.?
@bamboolka89 ja môžem iba soboty
@mija2020 mne tiež vyhovuje sobota. Tak dúfam, že bude voľná….🙂 no ak spravím prijímačky samozrejme 🙂
No tu sa píše o nejakom prijímacom konaní ale neviem či je to naozaj alebo len formalita... No prišlo mi to na 21.6. ale nič konkrétne o prijímačkách tam nie je takého že telesná...hudobná a podobne sa asi báť nemusíme 😃
@tamiriso ahoj aj ja idem 21.6. Vidíme sa? Odkiaľ si
Ahojte 😊 aj ja sa chystam zacat studovat tento rok, prihlasku mam podanu. Ak budete mat nejake info napiste sem 🙂
@nikinka104 ahoj aj ja idem tento rok, odkiaľ si?
Ženy, chystám sa aj ja nastúpiť tento rok na Bielorusku... zatiaľ čo viem prijímačky nie sú...mate nejaké info vy? Ďakujem za odpoveď 🙂
Ženy, chystám sa aj ja nastúpiť tento rok na Bielorusku... zatiaľ čo viem prijímačky nie sú...mate nejaké info vy? Ďakujem za odpoveď 🙂
@petronelka1303
Ahoj..no talentovky nie su, ale na pozvanke je pisane, ze si mame doniest pisacie potreby a prezuvky, tak nieco na nas chystaju 😁... Dole v kriteriach prijatia pisu, ze absolvovanie prijimacieho konania a pohovor zamerany na cistotu reci, jazykovej sposobilosti atd... Tak bohvie, co na mas vymyslia...
Asi ideme vsetky toho 21.6..ale niekto ide na 9.00 a niekto na 13.00 hod. Ja idem na 9.00 a som od Prievidze... A ty?
@petronelka1303
Ahoj..no talentovky nie su, ale na pozvanke je pisane, ze si mame doniest pisacie potreby a prezuvky, tak nieco na nas chystaju 😁... Dole v kriteriach prijatia pisu, ze absolvovanie prijimacieho konania a pohovor zamerany na cistotu reci, jazykovej sposobilosti atd... Tak bohvie, co na mas vymyslia...
Asi ideme vsetky toho 21.6..ale niekto ide na 9.00 a niekto na 13.00 hod. Ja idem na 9.00 a som od Prievidze... A ty?
@bamboolka89 ja idem tiež na 9:00 tak sama som zvedavá, možno budeme čítať nejaký text alebo neviem co môžeme čakať....a odkiaľ si ty?
@bamboolka89 ja idem tiež na 9:00 tak sama som zvedavá, možno budeme čítať nejaký text alebo neviem co môžeme čakať....a odkiaľ si ty?
@petronelka1303
Ja som z Prievidze... Ty od ziliny, ze? Tak aj ty to budes mat narocnejsie na cestovanie ako aj ja... No len dufam, ze ma zoberu do skoly
@tamiriso ahoj aj ja idem 21.6. Vidíme sa? Odkiaľ si
@petronelka1303 áno vidíme sa aj ja idem o 9:00 idem a som smer NZ
A inak ide niekto na deviatu na primacky vlakom ako ja ? Že by sme mohli ísť spolu zo stanice. Ja už som to bola popozerať s malou sme boli v BA na výlete tak už MHD viem 😃😃
Inak asi ste tu vacsina z okresov nove zamky, sala, trnava... Len ja jedina som od Prievidze 🙈.. Ja to budem mat riadnu dialku
@bamboolka89 a ja som dokonca Zilina okolie takže ja to mam ešte ďalej 🤣🤣🤣
@tinka1111 prijímačky by nemali byť žiadne 🙂 odkiaľ si ?
@petronelka1303 ahoj ja som zo Zvolena. Tiež to nemam najbližšie 🙂 Vyhovovalo by mi chodiť do školy v sobotu 🙂 tak dúfam že úspešne prejdeme prijímacím konaním a všetky nás zoberú 🙂
A inak ide niekto na deviatu na primacky vlakom ako ja ? Že by sme mohli ísť spolu zo stanice. Ja už som to bola popozerať s malou sme boli v BA na výlete tak už MHD viem 😃😃
@tamiriso mňa berie priateľ autom zo Šale tak keby si chcela môžeš ísť s nami len by si sa dopravila do Sale vlakom na stanicu 🙂 báť sa nás nemusíš sme normálni ľudia 😂
@tamiriso mňa berie priateľ autom zo Šale tak keby si chcela môžeš ísť s nami len by si sa dopravila do Sale vlakom na stanicu 🙂 báť sa nás nemusíš sme normálni ľudia 😂
@dadikl to by nebol zlý nápad 😃 ja by som si v Šali nechala auto ... Ja sa v Bratislave bojím šoférovať 😃 inak nie je tak zo stanice také nebezpečné...je to 20 minút trolejbusom a cca 5 minút potom peso . A pôjdete po skúškach rovno do Šale, či sa niekde ešte chystáte ? Lebo ja sa potom budem musieť rýchle dopraviť do Prievidze 😃😃😃 malá bude mať súťaž...bude to ťažký víkend 😃
@dadikl ale ešte dám vedieť lebo musím doriešiť kto mi malú zoberie a či pôjdem s tohoto smeru vôbec no pokiaľ by som išla rada sa priplachtim ku vám 🙂 a ďakujem 🙂
Ahojte.... Baby a myslite si, ze sa toho 21.6. dozvieme, ci nas zobrali? Bohvie ako to bude prebiehat... Ked niekto sme na 9.00 hod, niekto na 13.00....ci tam teda budeme musiet cakat a potom povedia koho zobrali, koho nie... Alebo ci pojdeme domov a budu nam volat alebo nam pride este postou rozhodnutie...
Ahojte.... Baby a myslite si, ze sa toho 21.6. dozvieme, ci nas zobrali? Bohvie ako to bude prebiehat... Ked niekto sme na 9.00 hod, niekto na 13.00....ci tam teda budeme musiet cakat a potom povedia koho zobrali, koho nie... Alebo ci pojdeme domov a budu nam volat alebo nam pride este postou rozhodnutie...
@bamboolka89 podľa mňa nám hneď povedia či nás zobrali a hneď bude aj zápis. Teda dúfam 😃
@bamboolka89 aj ja si myslím, že nám hneď povedia ci nás berú... 🙂 tak snáď áno ja mam síce ešte prihlášku na inú školu a čakám ešte kedy mi príde pozvánka na skúšky a ci sa nebude prelínať s tým ktoré mám v BA
@bamboolka89 aj ja si myslím, že nám hneď povedia ci nás berú... 🙂 tak snáď áno ja mam síce ešte prihlášku na inú školu a čakám ešte kedy mi príde pozvánka na skúšky a ci sa nebude prelínať s tým ktoré mám v BA
@petronelka1303
No ja len tak premyslam, ze ako to bude, ked su niektore aj na 13.00 hod. a pravdepodobne nas asi vsetky nezoberu, asi bude obmedzeny pocet... Si tak myslim, ked nas chcu aj z niecoho preskusat... Preto tak rozmyslam, ze asi nam hned nepovedia, koho zoberu... Asi az potom, ked skonci aj druha skupina... Bohvie, netusim vobec
A aj tu niekto z vas uz robi napr. v skôlke, druzine alebo asistenta v skole?
@dadikl to by nebol zlý nápad 😃 ja by som si v Šali nechala auto ... Ja sa v Bratislave bojím šoférovať 😃 inak nie je tak zo stanice také nebezpečné...je to 20 minút trolejbusom a cca 5 minút potom peso . A pôjdete po skúškach rovno do Šale, či sa niekde ešte chystáte ? Lebo ja sa potom budem musieť rýchle dopraviť do Prievidze 😃😃😃 malá bude mať súťaž...bude to ťažký víkend 😃
@tamiriso pôjdeme hneď do Sale 🙂
@dadikl ale ešte dám vedieť lebo musím doriešiť kto mi malú zoberie a či pôjdem s tohoto smeru vôbec no pokiaľ by som išla rada sa priplachtim ku vám 🙂 a ďakujem 🙂
@tamiriso daj kľudne vedieť. Môžme si vymeniť aj kontakt. Napíš mi na email liptakova.darinna@gmail.com a vymeníme TC
@tamiriso ja by som si tiež netrúfla autom do Ba 🤣
A aj tu niekto z vas uz robi napr. v skôlke, druzine alebo asistenta v skole?
@bamboolka89 ja žiaľ nie aj keď by som veľmi chcela

Väcsina by ste chceli chodit soboty? Ci?
@bamboolka89 ja môžem iba soboty