Podnájom v Bratislave pre rodinu do 350 EUR
Dobry den prosimvas nema niekto prenjom izby v ba pre zenu s detmi a muzom do 350 eu dakujem
Izbu? Myslela si byt, že?
A nepíšeš koľko máte deti?
Neviem koľko máš deti a či nemáte ani jedn prácu , ale ubytovanie minimlane ore 4 osoby - keďže píšeš deti, urocze za 350€ nenájdeš . Treba si nájsť brigády, v BA s nimi problém nie je
Na takej sume začínajú prenájmy jednej izby pre jednu osobu. Pochybujem, že niekto vpustí do jednej izby v byte viac než dvoch ľudí. Ak máte deti, potrebujete byt len pre seba, ideálne aspoň dvojizbový.
Presne ako bolo napisane. V Ba v tej sume zacina izba pre jedneho. Ako chces fungovať v jednej izbe so zdielanou kuchynou a kupelnou?
A muz pracuje?
@billyidol ty si ale vtipálek 🤣
Bez šance. Deti budú male, teda minimálne to druhé. Ty asi na rd ak vôbec, muz nič moc nezarobi.
Pokojne ma oprav ak sa mýlim.
To si hladala uz pred 3 rokmi :(
https://www.modrykonik.sk/forum/bratislava/byvanie-do-350-eur-v-bratislave/?scrollto=first
To je nemožné, pozri na ceny prenájmov. Skús pozrieť ubytovňu.
Obavam sa, ze nie nema a ak aj niekto prenajima izbu za tuto cenu (lebo viac ako izbu za tuto cenu je prehnane optimisticke), tak naozaj ju nikto neprenajme rodine s detmi 😵💫 si predstav, ze v tom byte su napr. este dve studentky kazda v inej izbe, ved by ich porazilo....
A aj sa dozvieme preco hladas byvanie tak isto ako pred par rokmi? To tvoj muz nepracuje alebo nerozumiem…
A aj sa dozvieme preco hladas byvanie tak isto ako pred par rokmi? To tvoj muz nepracuje alebo nerozumiem…
@klarissa25 pracuje 2 roboty
@billyidol Materskú majú len tie ženy, ktoré pred pôrodom pracovali. To si ty ešte neskúsila. Ty si žila z rodičáku a ten ti akurát skončil. Aspoň tu neklam, keď chceš pomoc. Ste bez peňazí, bez práce, zadĺzení, prakticky bezdomovci už celé roky.
@anonym_bbb074 tak ked ma nuz dve roboty v bratislave tak to mate hadam slusny prijem nie?
@billyidol treba ist do práce...netreba vyčkávat ,kym prejdú tri roky doma,ked vieš ze si to nemôžete dovoliť.Dieta do škôlky a šup do práce..
Jasné. Bratislava je plná šialencov, ktorí zúfalo hľadajú rodinu nemakacenkov s deťmi a dlhmi, ktorej by mohli darovať byt.
Už od apríla viete, že musíte z tej garzonky odísť. Zrejme pre to druhe dieťa, co si už čakala, Lebo s 2 deťmi ste tam už zostať nemohli. To ste čakali doteraz kým sa to dieťa nenarodi? Neuveriteľne toto 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Za tu sumu nezozeniete ani ubytovnu. Ak ste ako rodina v nudzi, mam super kolegyne soc pracovnicky na charite, mozes sa na nas obratit. Mozno by stalo za to poziadat o mestsky najomny byt, alebo riesit vasu situaciu inak.
Prosim vas vsetkych, nemusite chapat ludi, co sa ocitli v socialnej nudzi, ale nemusite ich ani odsudzovat. Mnohi ziju roky na okraji spolocnosti, casto suhrou roznych faktorov, rodinne zazemie, financna negramotnost, atd ale prave tu je prilezitost pre socialnych pracovnikov, aby takymto ludom pomohli postavit sa na nohy, co moze opat trvat velmi velmi dlho.
Prosim vas vsetkych, nemusite chapat ludi, co sa ocitli v socialnej nudzi, ale nemusite ich ani odsudzovat. Mnohi ziju roky na okraji spolocnosti, casto suhrou roznych faktorov, rodinne zazemie, financna negramotnost, atd ale prave tu je prilezitost pre socialnych pracovnikov, aby takymto ludom pomohli postavit sa na nohy, co moze opat trvat velmi velmi dlho.
@zuzike123 tak v takom prípade si spravím deti až keď mam kde bývať,,,,,,,nezodpovedné správanie
@zuzike123 prosím ta, co mame na tom pochopiť? Ti ľudia si to robia sami. Ved vedia ze nemajú svoje bývanie, a napriek tomu si robia deti. Samozrejme ze ich ľudia potom odsudzujú. Trochu treba rozmýšľať 🤨
@zuzike123 my ich ani neodsudzujeme, ale ani nechápeme ... Máme toto aj v rodine. Každý problém sa rieši ďalším dieťaťom a očakávaním,že sa niekto zlutuje a pomôže .. rozum nikde..
@billyidol Materskú majú len tie ženy, ktoré pred pôrodom pracovali. To si ty ešte neskúsila. Ty si žila z rodičáku a ten ti akurát skončil. Aspoň tu neklam, keď chceš pomoc. Ste bez peňazí, bez práce, zadĺzení, prakticky bezdomovci už celé roky.
@anonym_bbb074 nehnevaj sa ale to co si zdovolujes co to ma znamenat poznas ma osobne ako vies ze som nikdy nepracovala ani mj muz ako vies kde byvame toto si vyprosim !!!!od 15 rokov drem makam ako kon malasom tazky zivot od malicka co ty ides ma tu urazat ani si ma v zivote raz nestretla

toto snad nemyslite vazne vsak?