icon

Podnájom v Bratislave pre rodinu do 350 EUR

billyidol
18. aug 2025

Dobry den prosimvas nema niekto prenjom izby v ba pre zenu s detmi a muzom do 350 eu dakujem

billyidol
autor
19. aug 2025
@zuzike123

Za tu sumu nezozeniete ani ubytovnu. Ak ste ako rodina v nudzi, mam super kolegyne soc pracovnicky na charite, mozes sa na nas obratit. Mozno by stalo za to poziadat o mestsky najomny byt, alebo riesit vasu situaciu inak.

@zuzike123 mame ziadost cakame na byt

billyidol
autor
19. aug 2025
@klarissa25

@anonym_bbb074 tak ked ma nuz dve roboty v bratislave tak to mate hadam slusny prijem nie?

billyidol
autor
19. aug 2025
@anonym_97d706

@billyidol treba ist do práce...netreba vyčkávat ,kym prejdú tri roky doma,ked vieš ze si to nemôžete dovoliť.Dieta do škôlky a šup do práce..

@anonym_97d706 ale za ten cas co pojde do skolky idu mesiace a ja platim aj tie mesiace do septembra a v septembri nastupim oktobri vyplata a dovtedy co

mexico_16
19. aug 2025
@billyidol

@billyidol kolko zarobi muz v dvoch pracach? plus tvoje prijmy? kolko mate spolu?

bielasovicka
19. aug 2025
@billyidol

@anonym_bbb074 nehnevaj sa ale to co si zdovolujes co to ma znamenat poznas ma osobne ako vies ze som nikdy nepracovala ani mj muz ako vies kde byvame toto si vyprosim !!!!od 15 rokov drem makam ako kon malasom tazky zivot od malicka co ty ides ma tu urazat ani si ma v zivote raz nestretla

@billyidol takže ty máš minimálne 3 deti však?

billyidol
autor
19. aug 2025
@bielasovicka

@billyidol takže ty máš minimálne 3 deti však?

@bielasovicka dve mam zavidis??!!!

billyidol
autor
19. aug 2025
@mexico_16

@billyidol kolko zarobi muz v dvoch pracach? plus tvoje prijmy? kolko mate spolu?

@mexico_16 1000eur spolu ja uz som mala posledny rodicovsky teraz

billyidol
autor
Autor odpoveď zmazal
ninazemna
19. aug 2025

@billyidol Už ste sa boli pozrieť v Lieskovci? Jazdí tam autobus 79.

klarissa25
19. aug 2025
@billyidol

@billyidol tak nech si muz najde lepsie platenu pracu

billyidol
autor
19. aug 2025
@mexico_16

@mexico_16 v juli posledny rodicovsky

lucia147852
19. aug 2025
@billyidol

@billyidol 1000 za 2 práce? To čo robí?? Veď to neni ani minimálka. S bonusom by mal omnoho viac. To robí niekde na cierno predpokladám

billyidol
autor
19. aug 2025
@lucia147852

@billyidol 1000 za 2 práce? To čo robí?? Veď to neni ani minimálka. S bonusom by mal omnoho viac. To robí niekde na cierno predpokladám

@lucia147852 kuchini pomocna sila a upratovac

derdia
19. aug 2025

@billyidol ahoj ked mate problém, s bývaním, skúste sociálny byt v nejakej dedine alebo v meste.
Tam by si sa mohla snáď zmestiť do 400 eur za mesiac.

billyidol
autor
19. aug 2025
@derdia

@billyidol ahoj ked mate problém, s bývaním, skúste sociálny byt v nejakej dedine alebo v meste.
Tam by si sa mohla snáď zmestiť do 400 eur za mesiac.

@derdia mame podanu ziadost sme cakAtelia na byt

bielasovicka
19. aug 2025
@billyidol

@bielasovicka dve mam zavidis??!!!

@billyidol áno závidím 🤦🏻‍♀️. Len mi to nejak nesedí. V roku 2022 si mala už dcéru, a bola si tehotná s druhým. Takže to už sú dve. Teraz, po 3 rokoch, píšeš, že si doma s babom, čiže babo znamená par mesačne dieťa. Tak to už máš tretie, nie?

bosorkabb
19. aug 2025

V Bratislave ani v okolí za toľko peňazí nezoženieš.

lucia147852
19. aug 2025
@billyidol

@lucia147852 kuchini pomocna sila a upratovac

@billyidol a ma z toho aspoň jedno ako hlavný pracovný pomer na tpp a plný úväzok? Lebo za tie peniaze nie. Nech si nájde niečo na tpp aspoň za minimálnu, úplatni daňový bonus na deti a plus brigáda k tomu a budete mať viac. Plus ty rýchlo hľadaj prácu. Bývanie za sumu ako hľadáte neni šanca. To ani u nás v zapadákove už za toľko nenájdeš nič

billyidol
autor
19. aug 2025
@bielasovicka

@billyidol áno závidím 🤦🏻‍♀️. Len mi to nejak nesedí. V roku 2022 si mala už dcéru, a bola si tehotná s druhým. Takže to už sú dve. Teraz, po 3 rokoch, píšeš, že si doma s babom, čiže babo znamená par mesačne dieťa. Tak to už máš tretie, nie?

@bielasovicka druhe nerozumies?!

billyidol
autor
19. aug 2025
@bielasovicka

@bielasovicka vyprosim si rasizmus od vas vsetkych nikto ma nepoznate ani moj zivot ani moje detstvo neurazajte ma uz mi radsej nepiste mna nechajte zit som rada ze zijem

billyidol
autor
19. aug 2025
@lucia147852

@billyidol a ma z toho aspoň jedno ako hlavný pracovný pomer na tpp a plný úväzok? Lebo za tie peniaze nie. Nech si nájde niečo na tpp aspoň za minimálnu, úplatni daňový bonus na deti a plus brigáda k tomu a budete mať viac. Plus ty rýchlo hľadaj prácu. Bývanie za sumu ako hľadáte neni šanca. To ani u nás v zapadákove už za toľko nenájdeš nič

@lucia147852 a kam som mala dat doteraz akoze maleho sak rozmyslaj keby som mala davno utekam makat

bielasovicka
19. aug 2025
@billyidol

@bielasovicka vyprosim si rasizmus od vas vsetkych nikto ma nepoznate ani moj zivot ani moje detstvo neurazajte ma uz mi radsej nepiste mna nechajte zit som rada ze zijem

@billyidol aký rasizmus, ti šibe? Kde som take písala?

bielasovicka
19. aug 2025
@billyidol

@billyidol a kedy som ta urážala? Pýtala som sa, s koľko mesačným babom si teraz doma.. A nevieš priamo odpovedať.To ty sama si písala ze si teraz doma s babom. Tak si nevymyslaj.

billyidol
autor
19. aug 2025
@bielasovicka

@billyidol a kedy som ta urážala? Pýtala som sa, s koľko mesačným babom si teraz doma.. A nevieš priamo odpovedať.To ty sama si písala ze si teraz doma s babom. Tak si nevymyslaj.

@bielasovicka aj vam pekny den

billyidol
autor
19. aug 2025
@bielasovicka

@bielasovicka je lahke ponizovat ludiked nejste v ich situacii ja nemozem zato ze som odmalicka utekala od rodicov vonku spavala pred nasilnikmi ktory mi sposobili depresie musim brat kopu liekov moj muz slabo zaraba dobre vedel ze deti nechcem a ajtak si nedal pozor pri prvej som brala antikoncepciu ajtak tehotna druhy krat moj muz ma nabuchal naschval vraj aby som nemohla ho nechat do roboty nemozem ist nemam kam dat maleho nemam nikoho od malickA

lucia147852
19. aug 2025
@billyidol

@lucia147852 a kam som mala dat doteraz akoze maleho sak rozmyslaj keby som mala davno utekam makat

@billyidol však si písala že mas posledný rodicak. Malý teda bude mať 3 roky. Je zapísaný do škôlky?

bielasovicka
19. aug 2025
@billyidol

@bielasovicka je lahke ponizovat ludiked nejste v ich situacii ja nemozem zato ze som odmalicka utekala od rodicov vonku spavala pred nasilnikmi ktory mi sposobili depresie musim brat kopu liekov moj muz slabo zaraba dobre vedel ze deti nechcem a ajtak si nedal pozor pri prvej som brala antikoncepciu ajtak tehotna druhy krat moj muz ma nabuchal naschval vraj aby som nemohla ho nechat do roboty nemozem ist nemam kam dat maleho nemam nikoho od malickA

@billyidol prepáč, ale ja osobne som ta absolútne neponizovala, ja som ti len dala otázku, načo si ty odpovedala útokom. Ja nemôžem za tvoj problémový život, ale útočiť na ľudí zato nemusíš.

billyidol
autor
19. aug 2025
@lucia147852

@billyidol však si písala že mas posledný rodicak. Malý teda bude mať 3 roky. Je zapísaný do škôlky?

@lucia147852 jeale ja som mala v juli posledny rodicsk a musim ist von piatok stahovat sa uz ved august nemam zaplateny a september tiez nebude pokym nebudem mat vyplatu prvu v oktobri

billyidol
autor
19. aug 2025
@bielasovicka

@billyidol prepáč, ale ja osobne som ta absolútne neponizovala, ja som ti len dala otázku, načo si ty odpovedala útokom. Ja nemôžem za tvoj problémový život, ale útočiť na ľudí zato nemusíš.

@bielasovicka ty utocis a povies na mna nehanbíš sa?!!!!

billyidol
autor
19. aug 2025
@bielasovicka

@bielasovicka aj teraz ma urazas ze problemovy zivot a co som nejaka ozralkina alebo narkomanka alebo prizivnicka alebo co som soplacka co mina peniaze na seba alebo sa flagam fajcim ano?!!!!!