Proktológ v Bratislave
Caute,
potrebujem poradiť dobrú ambulanciu proktologa v BA. Prosím nie súkromnú. To je nad moje finančne možnosti.
Ďakujem pekne
@rosita8 ak sa môžem spýtať prečo Vás dr. Ištok odmietol operovať?? Je pravda, že v Proktovene sa čaká dlhšie na zákrok, ja som tiež čakala mesiac a pol. V Proctocare dajú termín zákroku oveľa skôr. Popravde som prekvapená, že máte skúsenosť s neľudským prístupom aj v Proktovene aj v Proctocare. Ja mam s oboma čo sa týka prístupu veľmi dobrú skúsenosť.
@kaktus0302 Taktiež Proctocare neodporúčam...
@kaktus0302 V Proktovene ma odmietli operovať kvoli alergickym reakciam. Inde vsak nemali problem pouzit pri vysetreni iny, menej drazdivy gel bez latok, na ktore mam alergiu. Pan doktor ma asi proste svoj zauzivany postup a pokial niekto potrebuje urobit vynimku kvoli silnej alergii, nebol ochotný. Pritom sam konstatoval pri prvej navsteve, ze to treba operovať cim skor, ze to mam hlboké atd. 😢
@katulka94 môžem poprosiť adresu telefón na doktora
@bozenalaznickova Proctocare doktor Masalkhi
@oliii123 Dobrý deň, nakoniec mi pomohla pani doktorka v klinike Assiduo v Starom meste (pri Tescu) v Bratislave. Je tam aj lekár proktolog, ale mna dali k pani doktorke Shilovej. Bola v pohode aj po ľudskej stranke. Fisuru tam liecia najprv gelmi, az ked to nepomoze, tak skusia botox alebo operuju laserom. Liecba ale stoji cca 200 € 😢. U iných proktologov to byva aj viac, takze za mba Duo clinic =Assiduo boli nakoniec najlepsi.
Zelam vela šťastia 🤞
@lucia1536 Dobrý deň, Ja som mala analnu trhlinu = fisuru, plus zakoncenu polypom. Doktor len odstranil polyp, odrezal skalpelom, zasil. (Inak priserna bolest to je hlavne ked vam pichaju injekciu na analu).
Lenze kedze fisura mi tam ostala, polyp vyrastol na tom mieste opäť 😭😭, teda cele to utpenie plus peniaze bolo zbytočné a fisura sa vôbec nezahojila.
Spravny postup mal byt taky, ze sa naraz zoperuje aj polyp aj fisura. Ci uz laserom alebo inak. Alebo sa najprv lieci fisura a az ked sa uvolni zvierac anusu (pri trhline je zovrety) a vylieci fisura, az potom sa odstrani polyp.
Pomohli mi to cele vyriešiť až v klinike Assiduo v Bratislave.
Neviem, aky mate problém vy, ak je to len fisura, je to jednoduchsie, nez bol môj prípad.
Na fisuru ako taku často zaberu len gély, netreba operovať.
Ja som ju mala hlbokú a aj ten polyp, to bolo zložitejšie 😢
ahojte nema niekto skusenost s ambulanciou proctology v ba?
ahoj proctology v ba nikto neskusal?
Urcite Revive Muransky, co dokazal.s.mojim tatinom..kuzelnik!
@katulka94 Škoda že som váš príspevok nevidel skôr, takisto som bol v Doktor pro u MUDr. Molnára, skončil som o 700€ ľahší a problém nevyriešil,po dvoch gumickach chcel ďalších 700€ za laserovu operaciu, to som už odmietol. Potom som začal chodiť na gumičky zadarmo v trnavskej nemocnici. Bohužiaľ problém sa nevyriešil a bolestí sa stupňujú, takže sa v zúfalstve idem objednať zasa k súkromnému proktologovi.
@hlavatym mám pochodenych 4 súkromných proktologov v BA. Doktorpro - dr Molnár bola moja najhoršia nočná mora 😮💨 ostatne vyskusane kliniky klasika tahacky peňazí ale ani nepomohli ani neublížili no. Pomohol mi až konkrétne doktor Masalkhi v Proctocare. Uz tam bola aj cela moja rodina 😃A ze ten prístup sa nedá porovnať s ničím v Bratislave. Nikdy neťahá peniaze štýlom ze ide operovať niečo čo nie je treba. Vždy dá možnosti take ktoré pomôžu nie take aby sa zarobilo ako som sa stretla na iných klinikách.
Takze za mna takto 😊
Takze moja skusenost s protocare BA gastro,komunikacia recepcnej rychla ustretova termin by som povedala rychly stym ze uz bol vopred dohodnute vysetrenie kolonoskopia podane vsetky informacie cenik 100e rezervacia terminu doplatok na mieste 180e(280e kolonoskopia) +50e analgeza 40e 1vzorka histologia cize celkom slusna suma.personal pan doktor ustretovy sestricka mila empaticka.VELKE MINuS davam : ambulancia dvere hned meter cakaren so sedackou takze pocujete vsetko co sa deje vnutri,vysetrenie vsetky tie zvuky vzduchy aj vzdychanie pacienta akje to neprijemne....1toaleta co je extrem na takejto ambulancii po analgeze ziadna oddychova miestnost(kde by ste vklude sa este prebrali poodfukovali) posadia vas docakarne medzi ostatnych.pladba v hotovosti ziaden doklad o zaplateni.... pocas vysetrenia ako doprovod som si vypocula rozhovor recepcnych o pacientoch. Za mna teda 3z 5 .nastastie to mame za sebou.myslim ze by som asi neodporucila v zhladom na vysku penazi a komfortu ziadna slava.

Za mňa hrozný dr. Ištok Proktovena. Neľudsky pristup, nechali ma mesiac v bolestiach s krvacajucou bolestivou hlbokou analnou trhlinou, a nakoniec povedali, že nemozu u nich zákrok vykonať. Recepčná milá, doktor vôbec.
Proctocare - ďalšie sklamanie. Ak ste doktorovi sympatický, pomôže, ak nie, je hnusný.
V doktorpro pochybili, operovali ma tak zle, že potrebujem druhý zákrok na opravu predošlého.
Skúšam poslednú možnosť Assiduo, ak nepomôžu, neviem, co budem robiť. Mam bolesti už nie len pri návšteve wcale stále, struelajuce az do chrbtice a do nohy..😢