icon

Proktológ v Bratislave

18. nov 2020

Caute,

potrebujem poradiť dobrú ambulanciu proktologa v BA. Prosím nie súkromnú. To je nad moje finančne možnosti.
Ďakujem pekne

rosita8
18. okt 2023

Za mňa hrozný dr. Ištok Proktovena. Neľudsky pristup, nechali ma mesiac v bolestiach s krvacajucou bolestivou hlbokou analnou trhlinou, a nakoniec povedali, že nemozu u nich zákrok vykonať. Recepčná milá, doktor vôbec.

Proctocare - ďalšie sklamanie. Ak ste doktorovi sympatický, pomôže, ak nie, je hnusný.

V doktorpro pochybili, operovali ma tak zle, že potrebujem druhý zákrok na opravu predošlého.

Skúšam poslednú možnosť Assiduo, ak nepomôžu, neviem, co budem robiť. Mam bolesti už nie len pri návšteve wcale stále, struelajuce az do chrbtice a do nohy..😢

kaktus0302
18. okt 2023

@rosita8 ak sa môžem spýtať prečo Vás dr. Ištok odmietol operovať?? Je pravda, že v Proktovene sa čaká dlhšie na zákrok, ja som tiež čakala mesiac a pol. V Proctocare dajú termín zákroku oveľa skôr. Popravde som prekvapená, že máte skúsenosť s neľudským prístupom aj v Proktovene aj v Proctocare. Ja mam s oboma čo sa týka prístupu veľmi dobrú skúsenosť.

noelia1
19. okt 2023

@kaktus0302 Taktiež Proctocare neodporúčam...

rosita8
19. okt 2023

@kaktus0302 V Proktovene ma odmietli operovať kvoli alergickym reakciam. Inde vsak nemali problem pouzit pri vysetreni iny, menej drazdivy gel bez latok, na ktore mam alergiu. Pan doktor ma asi proste svoj zauzivany postup a pokial niekto potrebuje urobit vynimku kvoli silnej alergii, nebol ochotný. Pritom sam konstatoval pri prvej navsteve, ze to treba operovať cim skor, ze to mam hlboké atd. 😢

lucia1536
7. nov 2023

@noelia1 môžem vedieť prečo?

noelia1
11. nov 2023

@lucia1536 súkromná sprava

marrye
11. nov 2023

@noelia1 mozete aj mne prosim napisat? dakujem

bozenalaznickova
16. nov 2023

@katulka94 môžem poprosiť adresu telefón na doktora

katulka94
16. nov 2023

@bozenalaznickova Proctocare doktor Masalkhi

oliii123
20. jan 2024

@rosita8 ako ste prosím dopadli? Tiež mám podobný problém. Zoperovali vás nakoniec niekde a akou metódou prosím ?

lucia1536
22. jan 2024

@rosita8 prosim vas vy ste ako pisete mali zakrok. Viete mi o tom viac napisat? Co spravili zle a preco ste museli ist na dalasiu?

rosita8
22. jan 2024

@oliii123 Dobrý deň, nakoniec mi pomohla pani doktorka v klinike Assiduo v Starom meste (pri Tescu) v Bratislave. Je tam aj lekár proktolog, ale mna dali k pani doktorke Shilovej. Bola v pohode aj po ľudskej stranke. Fisuru tam liecia najprv gelmi, az ked to nepomoze, tak skusia botox alebo operuju laserom. Liecba ale stoji cca 200 € 😢. U iných proktologov to byva aj viac, takze za mba Duo clinic =Assiduo boli nakoniec najlepsi.
Zelam vela šťastia 🤞

rosita8
22. jan 2024

@lucia1536 Dobrý deň, Ja som mala analnu trhlinu = fisuru, plus zakoncenu polypom. Doktor len odstranil polyp, odrezal skalpelom, zasil. (Inak priserna bolest to je hlavne ked vam pichaju injekciu na analu).
Lenze kedze fisura mi tam ostala, polyp vyrastol na tom mieste opäť 😭😭, teda cele to utpenie plus peniaze bolo zbytočné a fisura sa vôbec nezahojila.

Spravny postup mal byt taky, ze sa naraz zoperuje aj polyp aj fisura. Ci uz laserom alebo inak. Alebo sa najprv lieci fisura a az ked sa uvolni zvierac anusu (pri trhline je zovrety) a vylieci fisura, az potom sa odstrani polyp.

Pomohli mi to cele vyriešiť až v klinike Assiduo v Bratislave.

Neviem, aky mate problém vy, ak je to len fisura, je to jednoduchsie, nez bol môj prípad.
Na fisuru ako taku často zaberu len gély, netreba operovať.
Ja som ju mala hlbokú a aj ten polyp, to bolo zložitejšie 😢

katka1981
28. mar 2024

@katulka94, prosim ta ktory konkretny lekar ti pomohol? Dakujem.

katka1981
28. mar 2024

@holub, aky je prosim vas ten .Mudr. Sebo?

katulka94
4. apr 2024

@katka1981 doktor Masalkhi

sendy111
Autor odpoveď zmazal
sendy111
10. apr 2024

@rosita8 aj ja som objednana do duo clinik snad budem spokojna idem k doktorke nebolelo vysetrenie?

evkys
29. apr 2024

@sendy111 ahoj ako si dopadla?

sendy111
29. apr 2024

@evkys ajoj dobre som dopadla vsetko ok mam ist na kozne este ale z jej hladiska je vsetko dobre

oliii123
3. máj 2024

@sendy111 dobrý deň. Na kožné z dôvodu tohto problému vám poslali ?

sendy111
3. máj 2024

@oliii123 ano lebo vravela ze tam bude exzem akebo nejako infekcia kvoli svrbeniu

rainee
4. okt 2024

ahojte nema niekto skusenost s ambulanciou proctology v ba?

ivecc
8. jan 2025

ahoj proctology v ba nikto neskusal?

katulka94
9. jan 2025

@ivecc dr Stratený čo robil do teraz v Assiduo len si otvoril svoje…sú lepší proktologovia v BA ako tento. Skôr take zbytočne vyhodené peniaze. Na každú otázku odpoved neviem čo je od lekára trochu mimo 🤷🏽‍♀️

plnenapaprika
9. jan 2025

Urcite Revive Muransky, co dokazal.s.mojim tatinom..kuzelnik!

hlavatym
28. feb 2025

@katulka94 Škoda že som váš príspevok nevidel skôr, takisto som bol v Doktor pro u MUDr. Molnára, skončil som o 700€ ľahší a problém nevyriešil,po dvoch gumickach chcel ďalších 700€ za laserovu operaciu, to som už odmietol. Potom som začal chodiť na gumičky zadarmo v trnavskej nemocnici. Bohužiaľ problém sa nevyriešil a bolestí sa stupňujú, takže sa v zúfalstve idem objednať zasa k súkromnému proktologovi.

hlavatym
28. feb 2025

@katulka94 Zdá sa že máte skúsenosti s viacerými proktologmi,koho teda odporúčate?

katulka94
6. mar 2025

@hlavatym mám pochodenych 4 súkromných proktologov v BA. Doktorpro - dr Molnár bola moja najhoršia nočná mora 😮‍💨 ostatne vyskusane kliniky klasika tahacky peňazí ale ani nepomohli ani neublížili no. Pomohol mi až konkrétne doktor Masalkhi v Proctocare. Uz tam bola aj cela moja rodina 😃A ze ten prístup sa nedá porovnať s ničím v Bratislave. Nikdy neťahá peniaze štýlom ze ide operovať niečo čo nie je treba. Vždy dá možnosti take ktoré pomôžu nie take aby sa zarobilo ako som sa stretla na iných klinikách.
Takze za mna takto 😊

katarinakd
16. apr 2025

Takze moja skusenost s protocare BA gastro,komunikacia recepcnej rychla ustretova termin by som povedala rychly stym ze uz bol vopred dohodnute vysetrenie kolonoskopia podane vsetky informacie cenik 100e rezervacia terminu doplatok na mieste 180e(280e kolonoskopia) +50e analgeza 40e 1vzorka histologia cize celkom slusna suma.personal pan doktor ustretovy sestricka mila empaticka.VELKE MINuS davam : ambulancia dvere hned meter cakaren so sedackou takze pocujete vsetko co sa deje vnutri,vysetrenie vsetky tie zvuky vzduchy aj vzdychanie pacienta akje to neprijemne....1toaleta co je extrem na takejto ambulancii po analgeze ziadna oddychova miestnost(kde by ste vklude sa este prebrali poodfukovali) posadia vas docakarne medzi ostatnych.pladba v hotovosti ziaden doklad o zaplateni.... pocas vysetrenia ako doprovod som si vypocula rozhovor recepcnych o pacientoch. Za mna teda 3z 5 .nastastie to mame za sebou.myslim ze by som asi neodporucila v zhladom na vysku penazi a komfortu ziadna slava.