icon

Skupinové cvičenie pre obéznych v Bratislave

9. mar 2025

Ahojte, Google mi vôbec nepomohol a tak skúsim tu. Nepočuli ste /neviete niekto o mieste /telocvični/fitku/...kde by cvičili ľudia ,,väčších,, rozmerov v BA a okolí ? Kde by som sa necítila ako úplne jediná krava a zbytok báb top postavičky ? Chcela by som chodiť cvičiť, chôdza mi nestačí ale nikdy som nenašla fitko kde by nechodili iba modelky a nabuchani chlapi...všetci vzdy na mňa tak zazerali že sa tam nedalo vydržať a s plačom som odtiaľ vždy usla... Neznášam ten pocit že som jediná tlsta existencia na planéte... Nemusí to byť vyslovene iba pre tučných ľudí ale aspoň aby som tam nebola ako zázrak vo vitríne že nikdy im tam nikto taký ani nepachol...vopred vďaka

Strana
z2
vler
10. mar 2025

Ja som nevravela "nejedz" ale varovala som ta pred epizodami zachvatoveho jedenia. Nechces cvicit medzi ludmi, spomenula som par zakl cvikov na doma. Toho ze mas vysoku vahu som si bola vedoma. Uz vsak z tejto diskusie odchadzam

quaxi
10. mar 2025

Skús pozrieť epixgym, maličké fitko, ak tam nejdeš hneď po bežnej pracovnej dobe tak je dosť možné že budeš sama. Vstup plne automatický 24h denne. Majú vlastnú apku kde ti spravia konto a na mieru ti nastavia tréning. Úvodný tréning zadarmo, to máš osobne s trénerom ktorý ti to do tej apky nastaví presne podľa tvojich cieľov a schopností a každý cvik s tebou precvici aby ťa naučil správnu techniku. Keď budeš potrebovať zmeniť cviky, stačí napísať a zmenia. Môžeš si raz za čas zaplatiť trénera ak budeš potrebovať, a ináč chodiť sama. Nie je to skupinovka ale na silový tréning skupinovka aj tak nie je moc dobrá, hlavne v tvojom stave. Videla som tam cvičiť viacero obéznych ľudí, aj jednu pani ktorá mala aspoň 120kg, takže určite nebudeš pre trénerov prvá taká veľká, a ináč po tebe nemá kto pozerať lebo tam skoro nikto nie je.

ninai
11. mar 2025

To co pise quaxi vyzera velmi fajn ale pri 140kg sa do toho nepustaj sama, ak mas moznost naozaj zainvestuj do trenera, ktory bude uvodne mesiace pri tebe, nauci ta cvicit-spravne cvicit a potom postupne casom uz mozes fungovat aj sama. 140kg naozaj nie je sranda, jeden cvik urobis zle a odpalis sa na pol roka. Fitiek je vela, tak vramci prechadzky si ich prejdi viacero a vyber co sa ti bude pozdavat. Z akej casti BA si (ak si pisala prepac, nepostrehla som)?

autor
11. mar 2025

@ninai veď práve že to nieje sranda , človek si predstavuje že šak si doma ľahni na zem a cvic čo je na tom ale takto to proste nefunguje naozaj si môžem ublížiť , ani neviem či by som zo zeme sama vstala keby sa mi niečo stalo...každopádne , viem že fitiek je veľa a ja som skúsila dve a obe boli pre mňa sklamaním preto hľadám radu, či niekto nevie o takom zariadení kde by som nebola jediný tlstý exemplár lebo ak opäť zažijem poníženie a snahu mi naložiť ešte viac než už psychicky niesť musím, už to skúšať nebudem...poznám sa a viem že by to bolo naposledy , už by som nenabrala nikdy odvahu... Preto som chcela vedieť či niekto niečo také nepozná. V rámci BA je mi to jedno kam by som išla , a isté trénera aspoň na začiatku potrebujem, ale nejakého ľudského, čo sa mu nebudem hnusit už od pozdravu...

kikuss88
13. mar 2025

Autorka, hlavne si nič nerob z tých "trénerov" (individuii), čo sa ti vysmiali. Viem že sa to ľahšie hovorí...ale to neboli normálny tréneri, normálny tréner sa ti nevysmeje a bude ti chcieť pomôcť tak, ako to bude v jeho silách možné. Veľmi ti neporadim s fitkom nakoľko nie som z BA, no chcela som ťa aspoň trošku podporiť, určite to nevzdávaj a kašli na také tupelá, ktoré sa vysmievajú ľuďom 🙏

Strana
z2