Spoločnosť pri kočíkovaní. Ružinov, pri Budúcnosti
Ahojte, chodíme sa prechádzať každý deň do parku pri NC Budúcnosť a vídame osamotené maminky s kočíkmi, nájde sa niektorá aj tuná na koníkovi? 😕
Bude nám veselšie spolu 😉
@ivanulienka81 kam si sa nam vcera stratila? cakali sme ta so zuzkou...skoda, ze sme nemali cislo na teba...
@kathynka ahojte dievcata, ja ospravedlnujem nasu absenciu, ale mali sme doma ocka, tak sme travili spolu cas
buduci tyzden?
@ivanulienka81 jeeej jasne, v pohodke 🙂 budúci týždeň zatiaľ kedy len chcete 😉
@ivanulienka81 teda vlastne zatiaľ len ja, Katka ide mimo SK a v septembri aj s ňou 😉 ale to zas bezo mňa, alebo so mnou niekde v centre, keďže odchádzame do Petržalky 😀
@beruska.zuzanka @ivanulienka81 dievcata, zajtra poobede este mozeme, to sme este tu...neviem teda, ci to stihneme tak rychlo zorganizovat, ci tu este budete dnes, ale keby ano, tak sa mozeme vidiet zajtra tradicne medzi 14.30-15.00 na zastavke DK ruzinov...hm? 🙂
@kathynka ahojky, ok, my môžeme 🙂
@kathynka @beruska.zuzanka dievcata, my v pondelok nemozeme ☹
@beruska.zuzanka tak ak sa nam nic do zajtra nezmeni, tak my sa stretnut mozeme 🙂
@ivanulienka81 ja este zistim, kedy odchadzame do france a keby sme sli az vo stvrtok, tak sa mozeme stretnut este v stredu...ak nie, nevadi, vidime sa v septembri 🙂
@ivanulienka81 a my dve sa môžeme dohodnúť na iný deň 😉
@kathynka tešíme sa 😉
@kathynka ahojky moji krásni, tak nakoniec nám to nevychádza, máme nejaké vybavovačky a neviem, ako stíhame, tak aby ste sa kôli nám neprehnali 😉 peknú dovču prajeme a hlavne fajn cestu 😉 pozdravujeme Joana 🙂
@ivanulienka81 ahojky, ako sa máte? ako sa cítiš? máš o nejaký mesiac termín, však? v pohode? zvládaš? len pre info, zvyšok týždňa sme my už obsadené, na budúci týždeň by sme sa už rady stretli 😵 krásny dník zatiaľ 😉
@beruska.zuzanka ahojky... citim sa fajn, az na to, ze s malym sa musim natahovat.... buduci tyzden by sme uz fakt mohli 😀
chcela by som sa este opytat, ze ci nevies, ake materske centra su v Ruzinove, na nete som zatial nasla len Hojdana...
@ivanulienka81 no, v Ružinove je myslím len Hojdana... nikdy som tam nebola, netuším, ako to tam chodí, ja chodím do Vrakune, ale je to busom tak 15 minút, volá sa to MC rybka a je to tam super 😵
@ivanulienka81 skús pokukať tuná 😉
@beruska.zuzanka aj my sme boli v MC Rybka 😉
jojo, vcera som prekukala dost stranok ohladom MC, ale okrem Hojdany som nic nenasla
@ivanulienka81
@kathynka nooooooo, nejako nám to tu zamrzlooooo, kočkýýýý, kedy dáme stretko???
ivi, Tebe prajeme bezproblémový pôrod a krásne zdravé bábätko 😉
@beruska.zuzanka no my sa velmi radi stretneme, sme cakali, kedy sa ozves, sak ste mali stahovaci zhon, nie? my ideme teraz do france, yoan ma v nedelu krstiny, ale v pondelok v noci sa vratime, tak sa mozeme stretnut buduci tyzden alebo ten dalsi...ale to uz bude asi stretko v meste, zeze? 🙂
@ivanulienka81 aj ja prajem bezproblemovy porod a tesime sa na zoznamenie s tebou, miskom aj s novym babatkom 🙂
@kathynka hellof, no, hej mali sme mali, ale už sme ako tak ok 🙂 Emka už aj chorá stihla byť práve počas sťahovky... 🙂
a yoana veeľmi krásne pozdravujeme, posielame mu pusinku na líčko, on už bude mať rok, nie? kedy kedy?
a stretko môžeme dať kde len chcete, hlavne, aby ste to ani vy, ani my nemali extra ďaleko 😉
držte sa, dávajte na seba pozor a tešíme sa na vás 😉
@beruska.zuzanka v piatok bude mat rok 🙂 asi bude aj party vo francuzsku 🙂 tak mesto bude idealne, to budeme mat asi tak narovnako...a my samozrejme tiez posielame emke pusinku a uz sa na vas moc tesime, ked prideme z france, tak sa ti ozvem a dohodneme sa...papa
@kathynka 😉
Noooooo, vítame vás z France, kedy dáme stretko? ale je tu hnusné počasie ☹
@beruska.zuzanka noooo,dakujeme 🙂 no dajme buduci tyzden nejake poobedie...snad nas dazd nezrusi a zimu nejako vydrzime...ktory den vam vyhovuje? nam je to zatim fuk... 🙂 ale najlepsie utorok, stvrtok abo piatok, bo pondelky a stredy davam doucko z franiny, tak to sa vzdy ponahlam domov, tak aby som nahodou nemeskala...
@kathynka hellof, okii, táákže ten utorok? a miesto? čas asi okolo tej tretej... aby sa malá stihla najesť a tak...
a o zime mi ani nehovor... sme boli dnes von od pol stvrtej do pol siedmej a kosa jak v Ruskom filme 😠
@beruska.zuzanka no tak dajme teda v meste, aby sme to mali tak na polceste...je vam lepsie prist dole ku tescu alebo hore na mierko? o tretej to je fajn a my sa zas o pol piatej pobereme domov, aby sme to v poho postihali (ideme s yoanovou maminou vecer na masaz 🙂 )
@kathynka fiiiha, nám je lepšie hore na mierku 🙂 taakže v utorok o tretej sa budeme tešiiiiiiiiiť 😉
@beruska.zuzanka paradicka, znacim do diara a vidime sa niekde okolo fontany 🙂
@beruska.zuzanka moja, musim ten utorok zrusit, bo yoanov tatko ma potrebuje na prekladanie s volakym klientom...takze to musime presunut na stvrtok abo piatok, ak tam mate este free...
@kathynka ahohjky, aj ja som Ti akurát šla písať, že nám do toho niečo prišlo, presunuli nám poradňu z pondelka na utorok... taakže sa budeme tešiť vo štvrtok 😉asi čas aj miesto to isté, hm? 🙂 pozdravujeme malého 😉
@beruska.zuzanka jasne, cas aj miesto plati...len vo stvrtok budem mat doucko, tak hadam prideme vsetci nacas, lebo to musime byt s yoanom fakt o 17tej doma, aby som to potom stihala na 17.30 domov....ale sak to mame skoro hodku a pol...furt lepsie jak nic 🙂 my emke posielame pusku 🙂

@ivanulienka81
@kathynka samozrejme, že už neprší taakže sa vidíme, to len to počko ráno vyzeralo desne 😀 😀