Súkromná stredná pedagogická škola v Bratislave
Ahojte dievčatá, je tu niektorá z vás, ktorá ide od septembra 2023 na súkromnú strednú pedagogicku školu v Bratislave?
@nikinka104 zdravim. Ja ak si dobre pamatam tak neposielali ziadne info ze obdrzali prihlasku. Prisiel mi papier az ked rozosielali pozvanky na prijimacky
@missa123 literatura bilogia#tv#psychologia vytvarna #hudobna#pedagog#spec.pedag#informatika#telesna#dramatika skolne 700 na 1 skolsky rok.Mam to uz za sebou.
@petka217 ak ste asi druhacka.Ja som na specke 700 e .Tak bud ma specka viac alebo zvysili vsrtkym prvakom.Aj my smr mali 600e mš vychoš
@ketrinka347 som druhacka, možno specka ma vyššiu sumu neviem koľko platia teraz prváci
@missa123 5krat za polrok ked je viac ux lekara.Vsimaju si kto chodi zapisujeme sa do zosita.Ucivo da sa to.Mam 3 deti a pracu a zvladla som.Zalezi od profakov su tam milsi ustretovy ale aj prisny....Tento rok sa aj menili ucitelia ale
neviem aky su.Na specke mame super ucitelov...
@missa123 prax 2 tyzdne alebo 3.t Prvy rok mš a druhý škd
@ketrinka347 anglitčinu ste nemali?Alebo to sa vyberá?Aké predmety sú na maturite?Alebo to je inak ako na maturite?Ďakujem za odpoveš
@olympus matura sa da zvladnut.Vsetci sme presli.
Ahojte baby je tu niekto z Malaciek ,kto pôjde tento rok študovať na Bieloruskú?
Ahojte dievčence..idete niektorá nastupovať tento rok ? Som z Trenčína a asi budem chodiť autom..chcete sa pridať?prípadne niekto kto už chodí? ďakujem
Ahojte dievčence..idete niektorá nastupovať tento rok ? Som z Trenčína a asi budem chodiť autom..chcete sa pridať?prípadne niekto kto už chodí? ďakujem
@miska93331 ahoj ja tam chodim alr na specku ale bola by som rada ak by som sa mohla k tebe pridat.Aspon cestu rano lebo mi koncievame o 14.30
Ahojte, predám úplne všetky materiály za 1 a 2 ročník, maturitné otázky, testy ..... učiteľstvo pre MŠ. Maturovala teraz. Cena SS. Predanie pred školou, alebo niekde v okolí Auparku
Ahojte, predám úplne všetky materiály za 1 a 2 ročník, maturitné otázky, testy ..... učiteľstvo pre MŠ. Maturovala teraz. Cena SS. Predanie pred školou, alebo niekde v okolí Auparku
@petka217 mala by som zaujem
@miska93331 ahoj ja tam chodim alr na specku ale bola by som rada ak by som sa mohla k tebe pridat.Aspon cestu rano lebo mi koncievame o 14.30
@ketrinka347 napíš mi spravu
@petka217 Ahoj,tiez poprosim blizsie info. Mala by som zaujem.
@petka217 Ahoj,tiez poprosim blizsie info. Mala by som zaujem.
@nikinka104 poslala SS

@nikinka104
Myslím ze mne prišla až pozvánka na zápis bolo to niekedy v máji, keďže zápis sme mali v júny. Asi takto to bolo