icon

Sukromné IP Gymnazium - Gymnázium Bratislava

lenulik88
30. okt 2020

Ahoj baby je tu niekto kto studuje, alebo studoval externe na IP Gymnaziu v BA? Viete o niekom, ako sa vam ta skola pozdava? Ako ste zvladli maturitu? Citam starsie recenzie, ze vraj je to o uplatkarstve, respektive, ze si vyberaju kto urobi maturitu a kto si este priplati opravne..
Je na tom nieco pravdy?
Dakujem

toptoptop
12. okt 2023

zacali ste niekto tento rok na gympli? ja som sa prihlasil na e-learning a som dost strateny tak keby mi bol niekto ochotny pomoct prosim :D

ariana171288
12. okt 2023

@zuzkadatko ahoj prosím ťa aj si spravila ja som práve nastúpila na túto školu a teda sa bojím toho je toho naozaj veľa a akoze nebola som ani na strednej dobrá žiačka ako sito zvládla

toptoptop
12. okt 2023

máte prosím niekto skúsenosť s online testovaním? ako to funguje? je to cez videohovor? ďakujem

yoge
12. okt 2023

@toptoptop prihlás sa do google class room tried (dával som tu tuším aj odkazy) a inak prišli ti prístupy do elearning? Ak nie, tak skús zavolať v pondelok do školy, či by ti ich neposlali (ja som tam musel volať asi 3x lebo nejak nestíhali)

zuzkadatko
4. nov 2023

@ariana171288 ahoj a do ktoreho rocnika si nastupila. Neboj sa vobec..

zuzkadatko
4. nov 2023

@toptoptop online sa ti neoplati jedna skuska 50e. Iba ti poslu testy a mas vikend na to aby si ich spravil
Ale na pol roka zbytocne lebo pol rok mozes prejst aj s 5kami dolezite je koncorocne a to spravis. Pripadne ked aj daku skusku nie tak zaplatis len tu

katarina0123
7. nov 2023

@vsetci ahojte, ostali mi z gymnáziá podklady, vypracované otázky na skušku, vypracované zadania maturitné v papierovej podobe. Bola som dohodnutá z buruturu86 ale zmazala sa účet. :O ak má niekto záujem ss. katarinameli29@gmail.com

tina121212
7. nov 2023

@katarina0123 ano mala by som zaujem

zuzkazp
Autor odpoveď zmazal
mia.kll
3. jan 2024

Ahojte, prosím Vás koľko rokov trvá online štúdium na gymnáziu ?

iva4444
8. jan 2024

@mia.kll ahoj. Študuje sa tretí a štvrtý ročník.

naty1511
8. jan 2024

@lenulik88 Ahoj, prepáč že otravujem… ale vedela by si mi do súkromnej správy napísať ako prebiehali polročné a koncoročné skúšky prosím? Jedny mám pred sebou, a rada by som vedela do čoho idem 🙂

naty1511
8. jan 2024

@monika5513 Ahoj, nechcem otravovať.. ale vedela by si mi do súkromnej správy napísať ako prebiehali polročné a koncoročné skúšky? Mám pred sebou prvé, a rada by som vedela do čoho idem… 🙂 ďakujem

kristiin
8. jan 2024

@vianocnydarcek7 dobrý deň viete mi prosím poslať viac info ako prebieha štúdium ?

kristiin
8. jan 2024

@naty1511 dobrý deň prosím vás ako prebieha štúdium externe ? Učivo sa dá zvládať ? Mám dve malé deti časovo to budem mať náročné

naty1511
8. jan 2024

@kristiin Ahoj, ja mám doma tiež dve ešte pomerne malé deti, prácu atď, a áno dá sa to stíhať 🙂 učiva nie je také strašné množstvo, akurát sa treba zamerať hlavne na maturitné predmety.

tanja111
13. jan 2024

Ahojte...rozmýšľam nad studiom.ake sú tam predmety??A čo anglina??z toho mám najväčšie obavy.dakujem

yelena159
Autor odpoveď zmazal
yelena159
17. feb 2024

@naty1511 Ahoj, chcem sa spýtať, či prijímajú na gympel aj ľudí, ktorí skončili učňovku (čiže majú výučný list) na externé štúdium? A či záleží na tom, aký odbor tam vyštudovali?

jankakovacova1
17. feb 2024

@yelena159 zoberú aj bez vyucneho. Dajú možnosť si dokončiť ten základ 3rokov a následne matura. Ja mam už obvolane školy. Pôvodne som chcela gympel ale ten by moc neposunul. Ekonómia pre mňa katastrofa ale nakoniec dám tu OA

yelena159
17. feb 2024

@jankakovacova1 Tak ja mám výučný list, ale ďalšie 2 roky na maturu som už nešla a chcela by som si ešte tie 2 roky doplniť externe, popri práci a mať maturu. Ktoré školy si obvolávala, ak sa smiem spýtať?

monika5513
17. feb 2024

@yelena159 ahoj zoberú ťa aj keď más výučný list,aj ja som sa tak príhlasila na školu

tanja111
17. feb 2024

@monika5513 a ako to tam je s anglickým jazykom??je to náročné?

jankakovacova1
18. feb 2024

@yelena159 v BA a v Bytči.. Ale idem si podať na IP súkromná v BA aj tak nakoniec na OA. Kým začnem od septembra chcem si nejaké videa pre začiatočníkov v účtovníctve prejsť

jankakovacova1
18. feb 2024

Ak je tu niekto kto chodí na OA dajte echo pls🙏

roderko
18. feb 2024

Dobrý ,deň! Koľkokrát sa ide za celý školský rok do školy?

jankakovacova1
19. feb 2024

@roderko záleží na tom o aký druh štúdia ide. Ja ide na externe e-learning a to 2x za rok. Pri koncorocnych testoch. Všetko vám vysvetlia aj priamo vedenie školy. Hľadajte, píšte @.vam môže niečo iné vyhovovať

kristiin
12. mar 2024

@patkanikomino dobrý deň dalo sa to zvládnuť ? Tiež mám dve deti a jedno ma dva mesiace

kristiin
12. mar 2024

@jankakovacova1 dobrý deň kedy nastupujete ? Tiež uvažujem nad IP neviete či sa tam priebežne robia aj niake referáty ? Lebo v Bytči sa robia aj referáty a aj prezentácie

kristiin
12. mar 2024

@lili235111 dobrý deň aké bolo učivo dalo sa to ?