Sukromné IP Gymnazium - Gymnázium Bratislava
Ahoj baby je tu niekto kto studuje, alebo studoval externe na IP Gymnaziu v BA? Viete o niekom, ako sa vam ta skola pozdava? Ako ste zvladli maturitu? Citam starsie recenzie, ze vraj je to o uplatkarstve, respektive, ze si vyberaju kto urobi maturitu a kto si este priplati opravne..
Je na tom nieco pravdy?
Dakujem
@zuzkadatko ahoj prosím ťa aj si spravila ja som práve nastúpila na túto školu a teda sa bojím toho je toho naozaj veľa a akoze nebola som ani na strednej dobrá žiačka ako sito zvládla
máte prosím niekto skúsenosť s online testovaním? ako to funguje? je to cez videohovor? ďakujem
@ariana171288 ahoj a do ktoreho rocnika si nastupila. Neboj sa vobec..
@toptoptop online sa ti neoplati jedna skuska 50e. Iba ti poslu testy a mas vikend na to aby si ich spravil
Ale na pol roka zbytocne lebo pol rok mozes prejst aj s 5kami dolezite je koncorocne a to spravis. Pripadne ked aj daku skusku nie tak zaplatis len tu
@vsetci ahojte, ostali mi z gymnáziá podklady, vypracované otázky na skušku, vypracované zadania maturitné v papierovej podobe. Bola som dohodnutá z buruturu86 ale zmazala sa účet. :O ak má niekto záujem ss. katarinameli29@gmail.com
@katarina0123 ano mala by som zaujem
Ahojte, prosím Vás koľko rokov trvá online štúdium na gymnáziu ?
@monika5513 Ahoj, nechcem otravovať.. ale vedela by si mi do súkromnej správy napísať ako prebiehali polročné a koncoročné skúšky? Mám pred sebou prvé, a rada by som vedela do čoho idem… 🙂 ďakujem
@vianocnydarcek7 dobrý deň viete mi prosím poslať viac info ako prebieha štúdium ?
Ahojte...rozmýšľam nad studiom.ake sú tam predmety??A čo anglina??z toho mám najväčšie obavy.dakujem
@yelena159 zoberú aj bez vyucneho. Dajú možnosť si dokončiť ten základ 3rokov a následne matura. Ja mam už obvolane školy. Pôvodne som chcela gympel ale ten by moc neposunul. Ekonómia pre mňa katastrofa ale nakoniec dám tu OA
@jankakovacova1 Tak ja mám výučný list, ale ďalšie 2 roky na maturu som už nešla a chcela by som si ešte tie 2 roky doplniť externe, popri práci a mať maturu. Ktoré školy si obvolávala, ak sa smiem spýtať?
@yelena159 ahoj zoberú ťa aj keď más výučný list,aj ja som sa tak príhlasila na školu
@monika5513 a ako to tam je s anglickým jazykom??je to náročné?
@yelena159 v BA a v Bytči.. Ale idem si podať na IP súkromná v BA aj tak nakoniec na OA. Kým začnem od septembra chcem si nejaké videa pre začiatočníkov v účtovníctve prejsť
Ak je tu niekto kto chodí na OA dajte echo pls🙏
Dobrý ,deň! Koľkokrát sa ide za celý školský rok do školy?
@patkanikomino dobrý deň dalo sa to zvládnuť ? Tiež mám dve deti a jedno ma dva mesiace
@jankakovacova1 dobrý deň kedy nastupujete ? Tiež uvažujem nad IP neviete či sa tam priebežne robia aj niake referáty ? Lebo v Bytči sa robia aj referáty a aj prezentácie
@lili235111 dobrý deň aké bolo učivo dalo sa to ?

zacali ste niekto tento rok na gympli? ja som sa prihlasil na e-learning a som dost strateny tak keby mi bol niekto ochotny pomoct prosim :D