icon

Sukromné IP Gymnazium - Gymnázium Bratislava

lenulik88
30. okt 2020

Ahoj baby je tu niekto kto studuje, alebo studoval externe na IP Gymnaziu v BA? Viete o niekom, ako sa vam ta skola pozdava? Ako ste zvladli maturitu? Citam starsie recenzie, ze vraj je to o uplatkarstve, respektive, ze si vyberaju kto urobi maturitu a kto si este priplati opravne..
Je na tom nieco pravdy?
Dakujem

katkak88
27. sep 2023

@yoge Ahojte
Ja som tam prihlásila dcéru na OA do 3 ročníka a tiež tam stále vyvolavam a zakaždým mi povedia, že už idú posielať prihlasovacie údaje a stále nič neposlali. Ako vidím, nie sme sami.

yoge
27. sep 2023

@katkak88 vraj do konca týždňa by sa im to malo podariť (majú nejaké problémy so systémom). A inak je už pridaná do google class tried? Tam sa môže učiť, kedže tam učitelia pridávajú postupne učivo z každého predmetu

katkak88
27. sep 2023

@yoge nie nie je
Ako sa tam dá dostať? Vieš mi s tým pomôcť? ĎAKUJEM

zuzkazp
Autor odpoveď zmazal
zuzkazp
Autor odpoveď zmazal
katkak88
27. sep 2023

@yoge Ďakujem

iva4444
27. sep 2023

@zuzkazp ak tam teda pojdes,skus dohodnut tu skupinu tam osobne ( s tymi co tam budu,ak by mali zaujem) prosim🙏❤️ WhatsApp bude super.daj mi potom prosím vediet, ďakujem.

zuzkazp
Autor odpoveď zmazal
katkak88
28. sep 2023

Ešte by som sa chcela opýtať, ako je to s tou praxou? Z toho som trochu mimo....

nun_ko
28. sep 2023

@katkak88 Vytlačíš si papiere mala by si ich mať v e-learningu a ak máš nejakého známeho čo pracuje niekde v kancli tak Ti tam len dá pečiatku, že si absolvovala prax 🙂

katkak88
29. sep 2023

@nun_ko Ďakujem za informáciu. 🙂

nicolletaantusova
1. okt 2023

@alex1601 ahoj. Prosim ta tiez som zacala tento rok studovat na OA a dorabam maturitu. Mala by som par otazok , mozem ti napisat spravu?

nicolletaantusova
1. okt 2023

@lenkator1989 ahoj. Ja som sa prihladila do 3 rocnika OA a idem dorobit maturitu. Mozeme sa dat do kontaktu

nicolletaantusova
1. okt 2023

Ahojte. Ja som tento rok zacala 3 rocnik OA
A mam celkom chaos v tom co a ako. Je ti niektora z vas co je na tom podobne? 🙈😂

nicolletaantusova
1. okt 2023

@katkak88 ahoj. Prosim ta v ktorom si rocniku?

nicolletaantusova
1. okt 2023

@vianocnydarcek7 ahoj. Ako toto studium prebiwhalo? Tento eok som zavala a akosi mam v tom chaos

zuzkazp
Autor odpoveď zmazal
katkak88
3. okt 2023

@nicolletaantusova ja nie, ale dcéru mám v š. ročníku, ty si v ktorom?

nicolletaantusova
3. okt 2023

@katkak88 3 ročník. Dcera chodi od začiatku na obchodnu akademiu? Ak ano, mohla by poslytnut nejake poznamky aspon z tych odbornych predmetov?

katkak88
3. okt 2023

@nicolletaantusova práveže začala len teraz od 3. -tieho ročníka , sama som zvedavá ako to bude zvládať.

nicolletaantusova
3. okt 2023

@katkak88 aha… super tak to je so mnou asi v triede. Ja som sice forma studie e learning ale mam pocit ze v rocniku su vaetci studenti dokopy

katkak88
5. okt 2023

@nicolletaantusova ona tiež ie cez elearning.....tak určite ste spolu.....a aký postup máte zvolený? ja som jej zatiaľ tlačila podklady na učenie a neviem, či tam budú aj nejaké termíny, ak bude treba vypracovať nejakú prácu, alebo čo...

dreadmommy
6. okt 2023

@zuzkazp ahoj ja tam zajtra plánujem ísť, ale mňa by skôr zaujímalo či ten časový údaj od 8:00 do 13:30 je čas, ktorý tam mám akože reálne stráviť? Pretože som najskôr myslela že v tom čase tam oni sú a keď prídem a preberiem si svoje materiály môžem ísť. Rozhodne tam neviem stráviť celý deň. Len na stránke to majú tak divne napísané, čo sa vlastne na tých stretnutiach robí?

zuzkazp
Autor odpoveď zmazal
kvietok2000
6. okt 2023

Ahojte, chcela som sa opýtať či je niekto kto chodil na túto školu a robieval polrocne a koncoročné skúšky online, pripadne ako prebiehali. Som dlhodobo chorá takže keby sa dali online bolo by mi to lepšie 🙂 vďaka

yoge
6. okt 2023

@kvietok2000 ahoj, myslím že sa to dá, len musíš platiť 50 € za skúšku, čo môže byť za ten polrok vzhľadom na počet predmetov celkom dosť. Ideálne tam skús zavolať

nicolletaantusova
6. okt 2023

@dreadmommy ahoj, aky si odbor? Gymnazium ci obchodna?

zuzkazp
Autor odpoveď zmazal
iva4444
8. okt 2023

@dreadmommy ahoj.bola si tam nakoniec?