Sukromné IP Gymnazium - Gymnázium Bratislava
Ahoj baby je tu niekto kto studuje, alebo studoval externe na IP Gymnaziu v BA? Viete o niekom, ako sa vam ta skola pozdava? Ako ste zvladli maturitu? Citam starsie recenzie, ze vraj je to o uplatkarstve, respektive, ze si vyberaju kto urobi maturitu a kto si este priplati opravne..
Je na tom nieco pravdy?
Dakujem
@katkak88 https://www.ipvzdelavanie.sk/externe/aktuality-...
ak je tretiačka tak tu sú linky https://www.ipvzdelavanie.sk/wp-content/uploads...
Ešte by som sa chcela opýtať, ako je to s tou praxou? Z toho som trochu mimo....
@alex1601 ahoj. Prosim ta tiez som zacala tento rok studovat na OA a dorabam maturitu. Mala by som par otazok , mozem ti napisat spravu?
@lenkator1989 ahoj. Ja som sa prihladila do 3 rocnika OA a idem dorobit maturitu. Mozeme sa dat do kontaktu
Ahojte. Ja som tento rok zacala 3 rocnik OA
A mam celkom chaos v tom co a ako. Je ti niektora z vas co je na tom podobne? 🙈😂
@katkak88 ahoj. Prosim ta v ktorom si rocniku?
@vianocnydarcek7 ahoj. Ako toto studium prebiwhalo? Tento eok som zavala a akosi mam v tom chaos
@nicolletaantusova ja nie, ale dcéru mám v š. ročníku, ty si v ktorom?
@katkak88 3 ročník. Dcera chodi od začiatku na obchodnu akademiu? Ak ano, mohla by poslytnut nejake poznamky aspon z tych odbornych predmetov?
@nicolletaantusova práveže začala len teraz od 3. -tieho ročníka , sama som zvedavá ako to bude zvládať.
@katkak88 aha… super tak to je so mnou asi v triede. Ja som sice forma studie e learning ale mam pocit ze v rocniku su vaetci studenti dokopy
@nicolletaantusova ona tiež ie cez elearning.....tak určite ste spolu.....a aký postup máte zvolený? ja som jej zatiaľ tlačila podklady na učenie a neviem, či tam budú aj nejaké termíny, ak bude treba vypracovať nejakú prácu, alebo čo...
@zuzkazp ahoj ja tam zajtra plánujem ísť, ale mňa by skôr zaujímalo či ten časový údaj od 8:00 do 13:30 je čas, ktorý tam mám akože reálne stráviť? Pretože som najskôr myslela že v tom čase tam oni sú a keď prídem a preberiem si svoje materiály môžem ísť. Rozhodne tam neviem stráviť celý deň. Len na stránke to majú tak divne napísané, čo sa vlastne na tých stretnutiach robí?
Ahojte, chcela som sa opýtať či je niekto kto chodil na túto školu a robieval polrocne a koncoročné skúšky online, pripadne ako prebiehali. Som dlhodobo chorá takže keby sa dali online bolo by mi to lepšie 🙂 vďaka
@kvietok2000 ahoj, myslím že sa to dá, len musíš platiť 50 € za skúšku, čo môže byť za ten polrok vzhľadom na počet predmetov celkom dosť. Ideálne tam skús zavolať
@dreadmommy ahoj, aky si odbor? Gymnazium ci obchodna?
@dreadmommy ahoj.bola si tam nakoniec?

@yoge Ahojte
Ja som tam prihlásila dcéru na OA do 3 ročníka a tiež tam stále vyvolavam a zakaždým mi povedia, že už idú posielať prihlasovacie údaje a stále nič neposlali. Ako vidím, nie sme sami.