icon

Sukromné IP Gymnazium - Gymnázium Bratislava

lenulik88
30. okt 2020

Ahoj baby je tu niekto kto studuje, alebo studoval externe na IP Gymnaziu v BA? Viete o niekom, ako sa vam ta skola pozdava? Ako ste zvladli maturitu? Citam starsie recenzie, ze vraj je to o uplatkarstve, respektive, ze si vyberaju kto urobi maturitu a kto si este priplati opravne..
Je na tom nieco pravdy?
Dakujem

jankakovacova1
12. mar 2024

@kristiin ja tam ešte len nastupujem od septembra.. Tak netuším. Ale mam prihlášku na OA. Tak učím sa už teraz účtovníctvo, nech mam prehľad

jankakovacova1
12. mar 2024

@monika5513 kde si sa prihlásila? Na OA od septembra?

monika5513
12. mar 2024

@jankakovacova1 ja už maturujem

kristiin
13. mar 2024

@monika5513 dobrý deň prosím vás robia sa počas roka niake prezentacie alebo referáty ?

kristiin
13. mar 2024

@jankakovacova1 ja mám vypísanú prihlášku ale ešte sa rozhodujem medzi IP a Bytčou ale tam vraj je to ťažšie

jankakovacova1
13. mar 2024

@kristiin treba zvážiť vzdialenosť medzi bydliskom a školou. Ja som volala aj do Bytče ale to co by som ušetrila na skolnom vy som za 2 roky precestoval. Treba počítať s tým aj keď je výučba online, bude potrebné byť na maturach a výučbe ako ma informovali v Bytči. Preto idem na IP. Mam to bližšie

monika5513
13. mar 2024
kristiin
13. mar 2024

@monika5513 prosím vás ešte sa chcem spýtať pred maturitou sa škola musí navštevovať častejšie ?

lili235111
25. mar 2024

@kristiin zdravím
No človek keď je dlho zo školy niektoré veci sú dosť ťažké,hlavne matematika

hodiny22
27. mar 2024

Ahojte , je tu niekto kto nastupuje tento rok ?

marickahla
27. mar 2024

@hodiny22 ahojky. Ja by som chcela nastupit od September na OA.. a ty?

hodiny22
27. mar 2024

@marickahla Tiež by som chcela od septembra , len premýšľam ešte či OA alebo gymnázium. No každopádne idem do toho 🙂

kristiin
27. mar 2024

@hodiny22 ja nastupujem od septembra 🙂

erikababula
Autor odpoveď zmazal
erikababula
Autor odpoveď zmazal
erikababula
Autor odpoveď zmazal
maxina2002
2. apr 2024

@erikababula áno dajte si OA to je lepšie a hlavne je to odborne vzdelanie. Gympl je fajn pre toho čo chce študovať ďalej a hlavne nevie akým smerom.

michala012
4. apr 2024

Ahojte je tu niekto kto nastupuje na OA od septembra do 3 ročníka??

kristiin
4. apr 2024

@michala012 ja nastupujem 🙂

michala012
4. apr 2024

@kristiin na večerné alebo? Lebo ja som si dala to večerné len neviem ako to funguje či nás tam budú známkovať alebo ako to funguje, nevieš náhodou :/

erikababula
4. apr 2024

@michala012 ahoj aj ja nastupujem od septembra 🙂

hodiny22
8. apr 2024

Takže aj ja oficiálne nastupujem na gymnázium od septembra 🙂

erikababula
8. apr 2024

@hodiny22 robili sa nejake prijmacie skúšky,alebo len prišla zmluva?Mne dnes prišla zmluva podpísaná ale skúšky som žiadne nerobila a už mám zaplatiť 100€ za prijímacie skúšky, ktoré som nerobila a prvú splátku školné 🤦

erikababula
8. apr 2024

@janulienka89 ahoj prihlasila si sa?Asi som prehliadla spravu🙂

vali_44
8. apr 2024

Ahojte, ja som tam maturovala na OA takto pred rokom. Mám doma ešte učebnice a materiály k maturitam a momentálne mi zbytočne zaberajú miesto v skrini. 😁 Tak ak by niekto potreboval, kludne mi napíšte.

erikababula
8. apr 2024

@vali_44 ahoj ja by som prijala 🙂 Môžeš mi prosím napísať správu?Ďakujem

naty1511
9. apr 2024

@vali_44 Ahoj, ja by som si prosila recenziu ako také maturity na tejto škole prebiehali, ak by si mala čas mi to v skratke opísať 😊

vali_44
9. apr 2024

@naty1511 Ja som chodila len 1 rok a ten bol rovno maturita. Mne pomohlo, že som dochádzala fakt každý piatok a sobotu do školy a učila som sa. Najmä účtovníctvo, ak s ním človek nemal predtým skúsenosti. Inak učitelia su za mňa veľmi fajn a ústretoví, hlavne ak sa človek snaží 🙂 To už záleží skôr od jedinca. Maturity boli klasické ako aj na každej inej škole

kristiin
12. apr 2024

Kočky nastupujete teda niektora na ip obchodná akadémia ? Ja áno 🙂 kľudne sa môžme pridať na fb alebo instagrame

katarinaxxd
18. apr 2024

Ahojte, je tu niekto, kto chodí/chodil na externé štúdium gym. sem na kremnicku? Ak hej napíš mi prosím mám pár otázok, vďaka.