Sukromné IP Gymnazium - Gymnázium Bratislava
Ahoj baby je tu niekto kto studuje, alebo studoval externe na IP Gymnaziu v BA? Viete o niekom, ako sa vam ta skola pozdava? Ako ste zvladli maturitu? Citam starsie recenzie, ze vraj je to o uplatkarstve, respektive, ze si vyberaju kto urobi maturitu a kto si este priplati opravne..
Je na tom nieco pravdy?
Dakujem
@zuzkadatko áno ja mam presne ten istý problém. Vôbec nemám stiahnuté učivo,
asi tam budem musieť zavolať
@zuzkadatko prepáč ja som na to úplne zabudla už to teda máš?🙂
@zuzkadatko ak náhodou to nemáš kľudne ti to pošlem akurát sa učím tak kľudne,len teraz bolo chaosne obdobie.
Ahojte baby ja som v 2 polroku OA 22/23 je tu niekto kto Jr tiež tak? Ak by ste chceli môžme sa dat do kontaktu na messenger ci už kvôli skole,učivo je lepšie niekoho tam mat🙂 môžme na skúškach pokecat aspoň postresovat he
@mkapralikova1 ahoj aj ja OA 3.L 🙂
@mkapralikova1 mam to poslali mi link. Ucivo mam len cas nie 🙈
@lenulik88 ahoj prosím ťa aké boli prijímačky?napr otázky ? Ďakujem
Ahojte ako to je s dĺžkou trvania štúdia v prípade, ak má študent ukončené iba dva ročníky strednej školy? Musí študovať 4 alebo 2 roky? Pretože na ich webe spomínajú, že sa študuje iba 2 roky?
Tiež by ma zaujímalo ako vlastne hodnotíte túto školu? Ste s ňou spokojní alebo nie? Zaujímalo by ma, či niekto kto túto školu absolvoval aj pokračoval na štúdiu na nejakej VŠ ak áno ako hodnotíš kvalitu výučby?
A inak je tu niekto kto tam ide študovať od septembra?
Vďaka
@lenulik88 Ahoj prosim ta zacala som na skole si robit maturitu,z coho si robila primacky?da sa zvladnut maturita?Dakujem
@monika5513 ahoj, ja som bola na gympli, to je uplne odlisne od obchodnej.. cize neporadim, ine predmety, ine vsetko.
@monika5513 to zvládneme nejako snáď, ja mam tiež stresy 🙂
@monika5513 ja som 3.J s vami v triede, myslím ze by sme mali mat budúci rok marec ako tento rok majú. Samozrejme to neviem ale na 100% zatiaľ len moje domienky
@mkapralikova1 Ja mám v Júni skušky už teraz sa bojim
Našla som si na doučovanie známeho na matiku a jednu kočku na učtovníctvo🙈🙈🙈
@monika5513 to uplne chapem aj ja sa bojim na skusky, 9-10jun mam, matiku som pochopila tak že niečo krok po kroku (asi,uvidime) a uctovnictvo tiez len je toho vela ,popri každodennom kolobehu je toho fakt dosť.
určite to zvladnete, dufam aj ja, že tam nepojdem s tým snad všetko viem a potom zo seba nevypustím nič :D
Ahojte, rozhodla som sa taktiez prihlasit do BA na dokoncenie si maturity na OA na Kremnickej. Chcela by som nastupit od Septembra 2023 , nakolko posledny termin prijatia je v Maji. Potrebujem niekoho, komu mozem polozit par otazok a ci nahodou sa niekto nechysta taktiez. Ja som z TN.
@monika5513 Ahoj, prosim Ta, aj ja sa idem, kedy nastupujes? Ja mam cas do Maja zaplatit a zapisat sa.
@lenkator1989 ja som už nastúpila🙂 ale kľudne môžeš ak budem vedieť odpoviem 😀

@mkapralikova1 uz som sa tam dostala 😆