Sukromné IP Gymnazium - Gymnázium Bratislava
Ahoj baby je tu niekto kto studuje, alebo studoval externe na IP Gymnaziu v BA? Viete o niekom, ako sa vam ta skola pozdava? Ako ste zvladli maturitu? Citam starsie recenzie, ze vraj je to o uplatkarstve, respektive, ze si vyberaju kto urobi maturitu a kto si este priplati opravne..
Je na tom nieco pravdy?
Dakujem
@zuzkadatko a to je možné? Ty si to skúšala?
@nikaaaaa napis mi sp lebo n fb Monika Finková
Nedostali ste niekto už nejaký mail alebo oznam kedy bude prvá konzultácia? Je koniec augusta (školné som už uhradil), ale zatiaľ mi nič neprišlo. Z Bytče (SOŠ) mi už prišlo pozvanie na osobnú konzultáciu, tak neviem či mám začať urgovať či niečo nezabudli poslať 🙂 ?
@nun_ko ahoj, mohla by som ti niekam napísať súkromnú správu? Tiež by som mala pár otázok a úplne ich nemám zodpovedané v tejto diskusii
Ahojte.neviete ako prebiehaju online prijimacky nahodou? V utorok ich mam a vobec neviem co sa bude diat😂.
@yoge Ahoj, ja som volala so zástupkyňou asi cca pred týždňom. Vravela, že prijímačky budú v priebehu školského roka, lebo vraj riaditeľka nemá nato čas. Každopádne vôbec e-mail neprišiel, dokonca ani prihlasovacie údaje, neviem či to budú zajtra posielať. Kľudne mi napíš do súkromnej správy, môžme sa spojiť na messenger
@nelkajojko Dobrý deň. Našla som starší príspevok ohľadom školy IP Ba. Skončili ste tam školu? Ďakujem
@buruturu86 prosím Vás, ak tam niekto teraz nedávno študoval, rada by som si popisala s ním ohľadom školy. Zháňam info, chcem tam začať študovať.
@buruturu86 kontakt na mňa keby mi chcel niekto napísať buruturu@centrum.cz, budem veľmi vďačná.
@buruturu86 Ahoj, neviem dokonca či si ešte nemôžeš podať prihlášku aj pre tento ročník (ak si tak neurobila). Skús zavolať na to číslo +421 (0)2 63812551 to by ti mala zdvihnúť zástupkyňa. Len vraj teraz moc nestíhajú a 15.9 majú posielať prístupy do edupage
Ahojte, dostali ste nejaké nové info alebo prístupy? Mne doteraz prístupy neprišli a čo som tam minule volal, tak ich mali posielať okolo 15.9
@yoge nie ešte škola nič neposlala
@monika5513 počkám ešte 1, 2 dni a keď tak v stredu asi zavolám. Ona minule spomínala, že vraj teraz nejak nestíhajú, že im menili systém a majú v tom zmätok...
A si inak pridaná do tej virtuálnej triedy v google classroom? https://www.ipvzdelavanie.sk/externe/aktuality-...
https://www.ipvzdelavanie.sk/wp-content/uploads...
Ty ideš asi tiež študovať 3.ročník však?
@yoge ja som už ukončila OA 3ročník,teraz od sep idem do štvrteho
@monika5513 A minulý rok ste dostali normálne prístup do Edupage alebo ako to prebiehalo?
@nelkajojko Ahoj. Študovala si tam?
@ontkovicova ahoj. Skončila si školu na Ip?
@lenulik88 Ahoj. Môžem bližšie info o škole? Ďakujem
Uz rozposielaju 🙂
Dobrý deň náhodou nemá niekto vzor testu ktorý bude za 1. Polrok zo SJ. Ďakujem
Dobrý deň 6/7.10 idete niekto fyzicky na tie stretnutia?
Ahojte, prišli vám už tie prístupy do edupage? Mne stále zatiaľ nie

@zuzkadatko 🫣 asi nie. V pondelok budem mudrejsia 😂