Sukromné IP Gymnazium - Gymnázium Bratislava
Ahoj baby je tu niekto kto studuje, alebo studoval externe na IP Gymnaziu v BA? Viete o niekom, ako sa vam ta skola pozdava? Ako ste zvladli maturitu? Citam starsie recenzie, ze vraj je to o uplatkarstve, respektive, ze si vyberaju kto urobi maturitu a kto si este priplati opravne..
Je na tom nieco pravdy?
Dakujem
Nedostali ste niekto už nejaký mail alebo oznam kedy bude prvá konzultácia? Je koniec augusta (školné som už uhradil), ale zatiaľ mi nič neprišlo. Z Bytče (SOŠ) mi už prišlo pozvanie na osobnú konzultáciu, tak neviem či mám začať urgovať či niečo nezabudli poslať 🙂 ?
@nun_ko ahoj, mohla by som ti niekam napísať súkromnú správu? Tiež by som mala pár otázok a úplne ich nemám zodpovedané v tejto diskusii
Ahojte.neviete ako prebiehaju online prijimacky nahodou? V utorok ich mam a vobec neviem co sa bude diat😂.
@yoge Ahoj, ja som volala so zástupkyňou asi cca pred týždňom. Vravela, že prijímačky budú v priebehu školského roka, lebo vraj riaditeľka nemá nato čas. Každopádne vôbec e-mail neprišiel, dokonca ani prihlasovacie údaje, neviem či to budú zajtra posielať. Kľudne mi napíš do súkromnej správy, môžme sa spojiť na messenger
@nelkajojko Dobrý deň. Našla som starší príspevok ohľadom školy IP Ba. Skončili ste tam školu? Ďakujem
@buruturu86 prosím Vás, ak tam niekto teraz nedávno študoval, rada by som si popisala s ním ohľadom školy. Zháňam info, chcem tam začať študovať.
@buruturu86 kontakt na mňa keby mi chcel niekto napísať buruturu@centrum.cz, budem veľmi vďačná.
@buruturu86 Ahoj, neviem dokonca či si ešte nemôžeš podať prihlášku aj pre tento ročník (ak si tak neurobila). Skús zavolať na to číslo +421 (0)2 63812551 to by ti mala zdvihnúť zástupkyňa. Len vraj teraz moc nestíhajú a 15.9 majú posielať prístupy do edupage
Ahojte, dostali ste nejaké nové info alebo prístupy? Mne doteraz prístupy neprišli a čo som tam minule volal, tak ich mali posielať okolo 15.9
@monika5513 počkám ešte 1, 2 dni a keď tak v stredu asi zavolám. Ona minule spomínala, že vraj teraz nejak nestíhajú, že im menili systém a majú v tom zmätok...
A si inak pridaná do tej virtuálnej triedy v google classroom? https://www.ipvzdelavanie.sk/externe/aktuality-...
https://www.ipvzdelavanie.sk/wp-content/uploads...
Ty ideš asi tiež študovať 3.ročník však?
@monika5513 A minulý rok ste dostali normálne prístup do Edupage alebo ako to prebiehalo?

@zuzkadatko 🫣 asi nie. V pondelok budem mudrejsia 😂