Tragédia v Bratislave
Ahojte, myslíte si že ten vrah zo včera čo prešiel na zastávke tých ľudí dostane v našej krajine adekvátny trest? Čítala som, že je to vyššie postavený funkcionár, bojím sa že zas vyššia moc zasiahne a jemu sa to len tak prepečie…a je mi z toho zle keď vidím že u nás sa za vraždy dostáva 5-10 rokov a za nájdenie marihuany 15…neviem si ani predstaviť že by tam bolo moje dieťa…
Ten chrabrý Dedeček,ktorý sa vraj na druhý den prosil policajtom,nech ho zastrelia-neverím,že to vobec povedal má 16 záznamov. Myslím,že to stačí,aby si niekto urobil obraz.
@mam1na ale na toto už máme zákon. Problém je v nastavení,pretože musí urobit 3 priestupky za rok. A poslanci,pokial sa nemýlim,stále maju imunitu. Takže policajti ho možu maximálne skontrolovat. A volby sa blížia,takže treba sa nejako zviditelnit v lepšom svetle. Ja to vidím tak,že možno 140 poslancom je uplne fuk,že zabil 5 ludí a jazdil nacápaný alebo sfetovaný. Možno tak maximálne 10 to može vadit.
@alzbeta311 dnes ho prepustili z nemocnice a vysetrovat ho nemaju preco, on iba sedel v aute a to nie je trrestne aj keby mal 10 promile. Jedine co ho mozu akurat tak vypocut
@zuzuliennka1 skoda, ze na tej zastavke nezramoval aj jeho deti (ak vobec nejake ma), mozno by lepsie popremyslal nad tym, ci nebezpecneho vraha pusti na slobodu
...hmm, takže bude stíhaný na slobode, jeho obhajca už začína roznášať, že je to vážne chorý človek s niekoľkými diagnózami a je na tom psychicky veľmi zle, takže "papalášska mašinéria" sa pomaly začína roztáčať...aby vôbec sedieť šiel 😞
@viky173 ma syna (36), sedel s nim v aute, bol spolujazdec
@narayan cozeee??? 😡🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ ochboze, a ja som naivne dufala, ze toto cele sa exemplarne potresta….
keby sa to stalo hocikomu inemu, beznemu obcanovi, uz sedi na dozivotie.
chore, uplne chore toto
@zuzuliennka1 doživotie určite nie, exemplárny trest tiež už silne pochybujem... si zober že ten, ktorý zrazil na druhý deň tú mamu s dieťaťom, ktorí našťastie prežili, mal to isté promile alkoholu a išiel rovno do väzby...tento zabil 5 ľudí a je vonku (zatiaľ)
@zuzuliennka1 on este exemplarne potrestany moze byt, toto sa rozhodovalo len o vazbe! A treba aspon troska pravneho vzdelania aby si vedela ze dovod na vazobne stihanie naozaj nebol, to ze to media a verejnost velmi sleduju a vsetci by chceli aby ostal vo vazbe nie je pre sudcu smerodajne
@narayan a prave som na fb videla video - vcera o 17:00 zas nejaky ozraty pako zrazil pani na prechode pre chodcov v BA😡😡😡😡😡😡😡
@stormie ja viem, o to viac je to chore, takze mal mat pri sebe aspon 20g travy, alebo uz predtym zrazit 5 ludi a uz by bol vo vazbe aj on.
Mne je strašne smutno ako to na Slovensku funguje. Máš prachy - nič sa Ti nestane. Neverím, že tento chrapúň pôjde do basy. Dajú mu možno nejaký smiešny trest, domáce väzenie. Totálny výsmech rodinám obetí. Ale samozrejme nechcem predbiehať.
@zuzuliennka1 lenze toto nie je chyba sudcu, on rozhodol len v medziach existujucich zakonov a nie podla svojich emocii a nalad verejnosti. Ja len dufam ze tato tragedia bude podnetom na zmenu tychto zakonov a sprisnenie postihov za jazdu pod vplyvom alkoholu a nedodrziavanie rychlosti
@stormie ale prosim vas, uz prestante s tymito kecmi, ako sudca rozhodol "podla zakonov", a "keby ste mali pravne povedomie, tak by ste vedeli" atd. ..ten clovek sadol za volant s alkoholom v krvi, siel 130km/h tam, kde mal ist max 50, a este sa agresivne spraval...zabil 5 ludi, dalsich vazne zranil...ak ste s tym ok, ze takehoto cloveka sudca pustil na slobodu, tak mozte mat pravne povedomie akekolvek, ale ludske "povedomie" je uplne na dne...
A mimochodom, v novinach dostal priestor aj advokat, ktory tvrdi opak toho, co ty, a tiez spochybnuje rozhodnutie sudcu...znamena to, ze tento advokat nema pravne povedomie ?
@stormie nemusis stale dokola opakovat, ze ho "nepustil na slobodu"...myslim, ze vsetci ucastnici tejto diskusie vedia, o co ide, a ze ho pustil na slobodu do toho casu, kym sa neuzavrie pripad a nebude pravoplatne odsudeny...je naozaj smiesne, ako sa niektore snazite hrat na mudre tym, ze prizvukujete taketo samozrejmosti, akoby ste si mysleli, ze ste najmudrejsie na svete😃😃 ale predstav si, tomuto rozumieme 😃😃 mimochodm, mam dost vysoke pravne povedomie, napriek tomu sa s tymto rozhodnutim absolutne nestotoznujem...je to hnusna politicka spinava hra a prekvapuje ma, ako to mnohi "kvitujete"...
@zuzuliennka1 nemyslim syna vraha, ale deti sudcu, ktory ho prepustil
@viky173 ma syna ktorý s nim bol opitý v tom aute tiež, tiež som želala nejaký pobyt v nemocnici jeho synovi aby mal tatínkovi čo najväčšie výčitky svedomia, lenže pri opilcoch stoja všetci svätí a okrem škrabancov a pár modrín im nič nie je
@stormie nie neverím keďže ma konekcie tenDedecek tak si to vybavil, tieto hovädá s funkciou si to vždy vybavia