icon

Vlčie hrdlo

meggieya
8. jún 2011

vsimla som si, ze tu nie je takato tema... hladam nejaku babu s dietatkom, aby sme mali chodit s kym von... 😎

denculik
25. máj 2012

@m3t4l_m4n 🙂 sused z posledného bytu na konci chodby.. 🙂 včera večer sme sa stretli na chodbe - akurát sme prišli domov s dvomi detičkami 🙂 takže ahoj.. 🙂

v tejto diskusii sme už 4 ľudia z jednej chodby 😀 😀

kočky - nás spoznáte podľa toho, že sa maximálne bojíme psíkov a iných prítulných zvieratiek.. takže červený kočík a obchádzanie zvieratiek... 🙂 Maxiho sme ešte nestretli a dúfam, že ani nestretneme 😅

ceresnovci
25. máj 2012

a s kým sa stretávam ja??? ;)

denculik
27. máj 2012

@ceresnovci podľa toho po akých chodbách beháš 😝

ceresnovci
27. máj 2012

7mička ;) vytah prizemie a este aj do auta..

denculik
28. máj 2012

@ceresnovci tak ten výťah, prízemie a do auta máme spoločné 😉

ceresnovci
28. máj 2012

Velmi napomocne info pre tych, ktory este rekonstruuju a riesia byvanie v ZD ... V "kuchyni" je vyvod na digestor do stupaciek cez medzeru v bunke kupelni. My sme to zistili uz po zrieseni celej kuchyne a zariadenia, dufam ze to niekomu pomoze, a nebude musiet ficat na recyrkulacnom digestore.

domin85
9. jún 2012

@abnka nevidela som ta pred chvilou vonku s drobcom a psikom?

abnka
9. jún 2012

@domin85 asi áno 🙂 aj keď my sme postretali toľko ľudí, že ja neviem koho som stretla 🙂 Môj syn a "jeho" pes sú ale neprehliadnuteľní, myslím že mám naokolo široko ďaleko jediného syna, ktorý venčí psa 😀 (pes venčí jeho aby sme boli v obraze 😀 )

domin85
9. jún 2012

@abnka ked to takto popisujes tak si to bola ty 😀 😀 totiz som sla kupit do potravin nejake veci co mi chybali a zaujal ma chlapec v oranzovom tricku ktory sa snazil rozmotat z voditka a psik ho zamotaval 🙂 a pak sa mi zazdalo ked som pozrela na teba ze ta odniekal poznam a doma mi doslo ze z tejto tvojej foto 🙂

abnka
9. jún 2012

ináč dnes ma upratovačka vôbec nepotešila 😒 som s ňou dnes zdieľala cestu v buse a vravela mi že v našom dome býva "niekto" kto hádže plné pytle smetia dolu balkónom. A že zas bolo toľko smetí okolo kontajnerov, že keď to upratovala a hádzala dnu, tak sa ani všetky nevošli a musela použiť na to aj stavebný kontajner. 😒

Vraj predtým ako sa to prerobilo , behali okolo kontajnerov potkany a že celé okolie bolo "zapotkanené". Dúfam , že sa to nezopakuje 😠

S Marekom plánujeme vyhlásiť " antibordel" akciu no podľa mňa sa zapojí málo ľudí, tu sa naozaj veľmi kašle na vzhľad okolia.....

abnka
9. jún 2012

@domin85 áno, to sme boli my 😀 nabudúce ma kopni že ahooooj 😀
Keď mi syn takto behá sám so psíkom, tak mám zapnuté všetky radary a alarmy, strašne sa bojím, lebo on nepočúva a dosť ešte nerozumie a tuto chodia všade autá...... ja ho navigujem aby išiel tam, kde ja privolaním psa...... mám pocit že niekto tam bol pri potravinách, ale ani keď ma zastrelíš tak neviem 😀

domin85
9. jún 2012

@abnka OK nabuduce budem vediet ze si to ty 😀

Inak k tej antibordel akcii, neviem kolko sa zapoji, z nasho baraku nieco podobne organizovali na jar, ja som nebola lebo ozaj o pol osmej rano nevladzem vstat po celom tyzdni v praci a ked som vstala uz bolo po, ale vraj bola slusna ucast a musim uznat klobuk dolu ze to vycistili slusne, cim zaroven dakujem ak tu niekto z vas je 😉 Takze za pokus to mozno stoji

macatink82
12. jún 2012

@abnka
@domin85
tak ja sa urcite pripojim k antibordel akcii, aj keby to malo byt o pol osmej rano (cez vikend, ze ?).aj k likvidacii suseda, co zhadzuje smeti.
tetu upratovacku treba brat trosinku s rezervou. niektore veci ma popletene. to som si overila, ked som sa spytovala na nasho suseda, co o jednej v noci pocuval death metal, ci co to bolo a ja zufalec som nemohla spat a ani neotvaral. ale potom dalsi den som si ho odchytila a jemne podotkla, ci by sa hudba nedala pocuvat tichsie, ze som nemohla spat a ze na chodbe su male deticky.
a mile rada ostatnym susedom vysvetlim aj to, ze spaky sa z okna nevyhadzuju a ze nech upratuju po svojich milacikoch.
ufff ... je kopa veci, ale verim, ze sa to zvladne. 🙂

macatink82
12. jún 2012

@abnka
a este chcem dodat, ze potkany tu nebudu, pokial tu nebude bordel okolo smetiakov.
i ked dnes som bola vyniest plasty a skoro ma porazilo, ked som videla v smetiaku od plastov nahadzany papier, take male skatulky od ziaroviek. niektori ludia su bud taki sebecki a ignoranti alebo hlupi (alebo oboje).
a urcite sa dopracujeme aj k nejakym kvetinkam. napriklad aj tie stare betonove kvetinace sa budu dat urcite vyuzit. len aby nas neprevalcovali auta a ich parkovanie.
co si myslim, ze by sa dalo doriesit prenajmom parkovacich miest k tej druhej bytovke vedla nas.

denculik
16. jún 2012

@macatink82 joooj tie špaky ma dojali.. 😖 😖 a pripájam sa k antibordel akcia a sadenie kvietkov 😀 😀

domin85
1. júl 2012

ahoj, v ramci tychto teplot co vonka strasia: niekto mi spominal ze na vlcaku je niekde cisticka ale ze pri nej je miesto super na kupanie, zvykla tam vraj byt cista voda pekna, neviete niekto kde to je?

kvaca
6. júl 2012

My sme chodievali sem, dá sa tam ísť na bicykli.
https://maps.google.com/maps?ll=48.102301,17.15...

denculik
15. júl 2012

@domin85 ahoj,bola si tam kuk?sice je teraz na figu počasie,ale pre budúcnosť 🙂 my sa chystáme ísť na košariská.nie je to ďaleko a ževraj je tam krásne.. 🙂

domin85
27. júl 2012

@denculik nie nebola boli sme na dovolenke teraz na orave a v cechach takze troska od ruky 🙂 a nemam bike tuna a popravde ist tam peso s mojim orientacnym nezmyslom bludit sa mi nechce teraz takze to musi pockat na inokedy :D

ceresnovci
27. júl 2012

a co tak vybehnut na njeake strkovisko blizko BA ??? Auto mame.. nejako sa potlacime 😅

kaara1980
27. júl 2012

@domin85 to je to,čo dala kvaca z máp.Volá sa to Kopáč.My tam chodíme a je tam super.Ja sa tam teda nekúpem,ale veľa ľudí tam chodí.Sú tam aj raky 😀

domin85
27. júl 2012

@kaara1980 ja som to na mape videla, ale ja mam fakt tak akurat dezorientacny zmysel ja sa stratim aj na rovnej ceste :D takze sama si netrufam....

@ceresnovci ono hlavne sa uvidi ze ake bude este pocasie, lebo sa ma ochladit ci co... Ale troska mimo BA alebo taketo menej zname lokality podporujem lebo ked idem okolo zlatych a vidim tie hlavy naukladane vedla seba ze ani nevidis na akej deke lezi tak horza...

wieruska1
30. júl 2012

Ahojte akurat sme sa pristahovali, najde sa tu niekto na kocikovanie?

denculik
5. aug 2012

@domin85 no, my sme boli už kuknúť na tých košariskách a bolo ooooohromne dobre 😀 je to tam super! čistá vodička, kamienky, aj piesok, nie je tam kopa ľudí... my sme boli cez týždeň a vtedy tam tak veľa nebolo, neviem ako víkendy.. 😝

@wieruska1 samoška, je tu kopec mamičiek 🙂 my teraz síce odchádzame na 2 týždne mimo, ale určite tu niekoho nájdeš 🙂

ceresnovci
17. aug 2012

máte pivnice???? Zase bola vykradacka v Nitre

zuzanag1
10. sep 2012

dobry den budem tiež byvať vo VH. chcem sa spytat ako sa Vam tam býva? naozaj nie su obchodiky? tesco Hron je blizko a tiež aj lidl? dakujem
aky je tam život?

ceresnovci
16. sep 2012

ahoj zuzana. Nam sa vo VH byva velmi dobre. Najblizsi obchod je asi 8 min peso smerom ku poliklinike. Hron a lidl je asi 10 min autom vo Vrakuni.

domin85
20. sep 2012

@zuzanag1 Ahoj, ja tu byvam rok, neviem kde presne ides byvat ty, ale na Zelenom Dvore su teraz take drobne potravinky aspon na zaklad primo v jednej z bytoviek, takze pod nosom. Inak je pri Javorine (pri zastavke busu) pomerne dost veci. Nam sa tu byva s priatelom velmi dobre, je to dost od cesty, takze klud ale pritom nemam pocit ze by som bola nejak odrezana. Teda, kopa veci celkom po ruke, spoje MHD podla mna velmi dobre. A kde ides byvat? Zeleny dvor, ci niekde blizsie zastavke?

kathrin6
12. dec 2012

Ahojte, ako sa vam byva na Zelenom Dvore vo Vlcom hrdle?Citala som vela zlych recenzii na tuto lokalitu tak neviem. Ake su tie bytiky?Nie su tam nejake problemyo?Je to dobre zrekonstruovane?Odporucili by ste tuto lokalitu ked mame male dieta?Dakujem velmi pekne

meggieya
autor
21. dec 2012

Este by som sa chcela zapojit a dodat niektore info k Zelenemu dvoru na vysvetlenie. Vlčie hrdlo bola niekedy svtrt, kde byvali socialne pripady a robosy so Slovnaftu. Bola tam aj policajna stanica, nakolko tam boli neustale problemi.
Toto je dnes vsak minulostou. Aj ked sem tam sa nieco vyskytne, lebo nejake pozostatky nespratnikov tam este zostali. Ale to su vsade si myslim.
Teraz je tato lokalita trosku obnovena a obivatelstvo sa zmenilo na mlade pary, mlade rodinky, alebo samostatne jednotky. My sme sa pristahovali do Zeleneho dvoru, to su vlastne dva z tych troch ubytovni tusim 8poschodovych, co su na konci. Dve su Zeleny dvor ten druhy je projekt 2 a treti k tomuto projektu nepatri. S tym su nejake problemi ohladom vlastnictva.
Co sa tyka ubytovne Robinson, ja som s nou v pohode. Da sa tam dobre najest, vybehnut na pivo. Maju tam aj hojdacku pre deti. K dispozicii je aj velke asfaltove ihrisko. Maju pri tom velkom parkovisku co je na konci postavit detske ihrisko. Tak bolo slubene. Uvidime na jar. Cesta na zastavku k Slovnaftu trva 8minut. 77 co chodi priamo zo sidliska chodi v celkom dobrych intervaloch, ak by sa niekomu nechcelo do Slovnaftu slapat pesi. Jedine co mne velmi vadilo bol ten smrad zo Slovnaftu a spalovne. Hlavne v lete v noci, ked sme spali som sa budila, na strasny zapach spalenej gumy, alebo tych hnusnych splodin zo Slovnaftackych kominov. Koli tomuto som aj odisla. Karcinogeny si neprosim. Inak vsetko ostatne bolo v pohode. Dom je taky, aki su ludia. Ak su prasce, tak to tak aj vyzera.
To je asi vsetko co som chcela. 🙂